Gå til innhold

89

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 89

  1. Hei. Jeg har oppdatert første innlegg. Jeg lurer på en ting:

     

    - Skulle ikke CCHR-utstillingen komme til Oslo igjen i November? Hvor er de i så fall? De skulle visstnok være i Stockholm før eller etter Oslo men jeg ser ikke nyhetssaker eller pressemeldinger om det.

     

    Tror neppe det er nok her i min by til at det blir noe av noe slikt..

    Selv en noe spartansk demonstrasjon/flygeblad-utdeling er jo fin. Tenk på at du er med på noe globalt, og ha det litt gøy. Ellers så finnes det jo masse annet man kan helpe til med hjemmefra: Oversetting, skrive tekster, lese osv osv.

     

    har heller ikke hørt noe om noen Scientologi-"kirke" her, men jeg kan ta feil.

    Det er ikke noen offisiell scientologi-kirke i Bergen eller Haugesund heller, men det er jo potensielle scientolgi-ofre (raw meat) i hele landet som kan bli spist når de kommer til Oslo eller som lar seg lure av en av frontgruppene til å sende folk på narko-kurs, kjøpe personlighetstester av dem osv.

  2. Scientologi appelerer både til dem som vil hjelpe andre og til de som vil være sterke overmennesker som tjener penger på andres problemer. Det er mange veier inn i en sekt som denne.

     

    Har forresten oppdatert første innlegg med flere datoer:

    30.-31. august: "International Bookathon": Scientologer skremmes ut på gaten for å selge Dianetics: The Modern Science of Mental Health

     

    13. september: Global demonstrasjon. Tema: Barn i Scientology og Study Tech. Også Will Smith og Jada sin privatskole. Se School's Closed due to Teaching Aids (Skolen Stengt, grunnet læringsmidler) se også StudyTech.org

     

    19. september: International Talk Like a Pirate Day ARRRRGH! (Se også SeaArrrgh.com)

     

    Skjer nok noe i Oktober også.

     

    Oktober eller november: Olav Gunnar Ballo gir ut bok om tiden etter Kaja døde.

     

    November(?): CCHR kommer med "Psykiatri: Skade og død"-utstillingen sin til Oslo igjen.

     

    5. november: Guy Fawkes Night. Clearwater, Florida har en hel uke med Anonymous-aktiviteter.

     

    18. november: 30-årsmarkering for Jonestown.

     

    Desember eller Februar: Nazi-filmen til Tom Cruise kommer ut. Anonymous er med på moroa.

  3. ...også ruinere livene til folk

     

    33m9b84.jpg

    Kilde, nå borte: http://www.lrh-books.com/mailings/080415_B...thon_email/img/

    Whoops.

    2mzldgm.jpg

     

    Jeg har ikke noe imot å ruinere livene til pedofile, men jeg er ikke en av de galningene som vil drepe dem heller.

     

    Når det gjelder chans: Det jeg synes er litt trist er de folkene som bruker så mye energi på å klage istedet for komme på noe bra selv. Kritikk er bra å få, men når det bare blir kauking frem og tilbake så blir det rimelig kjedelig.

  4. Jeg sysn kanskje at du burde vite at de ekte anon har kastet vekk dette for lenge siden. de som fortsatt holder på blir kalt "raidfags" av de ekte anons.

    ekte anons? Jeg husker da ingen drev og kranglet om hva ekte anon var. Det var tider det.

     

    sammenstillingen [karakteristikk]fag er ikke nedsettende i seg selv. Vi er alle "fags". For eksempel: Vi kalles Norfags eller Norwayfags, som betyr at vi er norske. "Raidfag" er bare nedsettende hvis du ikke liker raid. "Gayfag" er bare nedsettende hvis man har noe imot homofile. Failfag er nedsettende i alle tilfelle.

     

    moot, han som driver 4chan, har instruert moderatorene til å fjerne de fleste diskusjoner om både scientologi-raid og andre raid. Det betyr ikke at moot bestemmer hva anon liker og ikke liker, bare at han bestemmer at noen tema ikke skal diskuteres/støttes på hans servere.

     

    mange anons på 4chan driver og støtter fremdeles "chanology", men mens det ikke fantes anon-servere for dette i Januar, så gjør det nå det. Derfor trenger man ikke å fylle rørene på 4chan med Chanology. De som er interesserte i dette vet allerede hvor de kan gå. Det er noen chans som drives av folk som synes Chanology er greit, og det finnes også forum som Enturbulation.

     

    de gjorde det aldri for en god sak, men jeg er glad det har blirr slik det har blitt

    Kaninhullet er dypere enn som så. Det at de støtter en slik god sak er faktisk komisk i seg selv. Anon gjør ting som å lure pedofile, lure svindlere osv. Det er både en god sak, det er komisk, og du ødelegger dagen for en kriminell.

     

    Men Chanology er mer enn bare protester, som jeg sa.

  5. SVT-dokumentar: Uppdrag granskning: Skattepengar slussas till scientologer

     

    Intervju etter dokumentaren:

    Se filmen hos Youtube

    ------

    18. oktober: Why Are We Undead?

    wklg7n.jpg

    ------

    Thetanen:

    Se filmen hos Youtube

    (Bildene kommer fra en annen video, men musikken er ganske ny og bandet kommer til Oslo, se under)

     

    For bakgrunn, lenker, dokumentasjon og videoer se tidligere tråd fra sjørøverprotesten:

    Informasjonsinnlegg fra juni Les det første innlegget der før du spør om noe her.

     

    Den tråden fra juni har også en del med "Hva kan jeg gjøre?". Det er ikke bare protester dette dreier seg om. Det er også å spre informasjon til folk, skrive postkort til Scientologer som sitter i fangenskap, og noen artige stunt.

     

    6.-9. august: Haugesund. Jive Aces (JiveAces.scientology.org) spiller på Sildajazz. Matthias Fosse og resten av Scientologi-gjengen er der. Er det for å rekruttere? Anonymous er til stede med masker, plakater og flygeblader.

     

    Rapport med bilder, og radio- og TV-innslag: Vestlandanon.atfreeforum.com: RAID, Jive Aces på Sildajazzen, 06.-09. aug.

     

    8. august: "magisk" dato 08-08-08. Noen Anonymous har annonsert at de skal utføre et slags stunt denne dagen. Vi får se om det blir en gigantisk skuffelse. Oppdatering: Anonymous annonserer at de holder på med å avsløre at Scientologikirken holder på med brudd på innvandringslovene i Storbritannia. Anonymous gjør også andre ting, som er så hemmelige at vi ikke vet hva de er ennå.

     

    16. august: Global demonstrasjon. Oslo lar være å plage politiet og kommunen med søknader siden de var få personer i juli, og benytter heller retten til å gå i par eller trespann rundt på kommunalt område med flygeblader. Globalt har august generelt fokus på løgner som fortelles av Scientologi (cult fiction). I New York fokuserte de på Narconon og helse-tull i Scientologi. I Las Vegas ble de overrasket over at en kristen menighet hadde tatt i bruk et scientologibygg.

     

    23. august: Oslo 23 aug 2008 20:00 Maiden eller Gamla: Tyske Ludder spiller. Scientologi-lulz. Hjemmeside og Myspace

     

    30.-31. august: "International Bookathon": Scientologer skremmes ut på gaten for å selge Dianetics: The Modern Science of Mental Health

     

    13. september: Global demonstrasjon. Tema: Barn i Scientology og Study Tech. Også Will Smith og Jada sin privatskole. Se School's Closed due to Teaching Aids (Skolen Stengt, grunnet læringsmidler) se også StudyTech.org

     

    19. september: International Talk Like a Pirate Day ARRRRGH! (Se også SeaArrrgh.com)

     

    18: oktober: Global demonstrasjon. Why are we undead?

     

    Oktober eller november: Olav Gunnar Ballo gir ut bok om tiden etter Kaja døde.

     

    November(?): CCHR kommer med "Psykiatri: Skade og død"-utstillingen sin til Oslo igjen.

     

    5. november: Guy Fawkes Night. Clearwater, Florida har en hel uke med Anonymous-aktiviteter.

     

    8. november: Internasjonal demonstrasjonsdato

     

    15. november: Internasjonal demonstrasjonsdato

     

    18. november: 30-årsmarkering for Jonestown.

     

    13. desember: Internasjonal demonstrasjonsdato

     

    Desember: "Valkyrie", en ny film om attentatet på Hitler har premiere. Filmen er særlig kontroversiell i Tyskland fordi Tom Cruise, selv et profilert medlem i en totalitær organisasjon, spiller hovedrollen. Planlagt åpning i Norge er i slutten av Januar.

  6. Jeg har virkelig ikke fulgt med på alt som har skjedd i verden i det siste.

    Såå... Kan noen være så snill å oppdatere med om hva en scientolog er, og hva de har gjort galt? :)

    De vil bare hjelpe oss, men basert på direktiver fra L. Ron Hubbard - da går det galt. Veldig galt.

     

    Det har blitt til et pyramidespill, en kult og en mafiaorganisasjon som kontrollerer sine medlemmer med trusler og hjernevasking, har infiltrert institusjoner og bedrifter, driver med tvangsarbeid, truer sine kritiere, osv. Sist men ikke minst: De angrep internettet. Nå slår internettet tilbake.

     

    http://www.whyweprotest.org/

     

    Se også Nightline-reportasjen over for et eksempel. Et annet er "Scientology and Me" fra BBCs Panorama.

     

    Filmversjonen er å se Pelvidar sine videoer (se lenken over)

     

    PDF-versjonen er her: http://forums.enturbulation.org/showthread.php?t=6775

  7. Jo, det var det jeg tenkte. En del av oss har jo vært i dress og slips de forrige gangene også, så kanskje vi skal legge mer vekt på at alle har korrekt seriøst antrekk denne gangen. Mørk dress, slips og hvit skorte for herrende og passende antrekk for damene - mørk buksedress hadde passet for dem som har det, men man tar det peneste man har uten at det blir kjole og hvitt.

     

    Selv om vi kommer i dress kan vi ha noen hjerter med oss synes jeg. Det vil både legge vekt på budskapet om kjærlighet og medfølelse, samt passe inn med dataspill-temaet uten å bryte med minnemarkeingen.

     

    Hvordan blir det med sanghefter? Anonymous Portal-sangen passer veldig godt, og kanskje gjør "Never Gonna Give You Up" også det? Og noen norske sanger. (Må sjekke lovligheten med sanghefter.)

     

    Kanskje vi kan dele det opp slik at den første timen har det tyngste programmet med tre minutters stillhet osv? Det viktigste nå er at vi får søknadene både til løpeseddel-uteling i forkant og for selve markeringen igjennom.

  8. Personlig føler jeg det sånn at vi ikke kommer til å kle oss ut noe særlig uansett, og å kle seg ut som figurer fra voldelige spill osv. hadde ikke vært bra, men vi kan kanskje ha ballonger med hjerte- og stjerneform osv. selv om vi kler oss i sort.

     

    Hva tror dere om dette?

     

    Og ja, jeg synes ikke vi trenger å snakke så mye om dette bestemte selvmordet på selve demonstrasjonen, men takke for at familien stod frem med sin historie.

     

    Familien hennes stod frem. Nå trenger de fire millioner venner til å beskytte seg mot David Miscavige.

  9. Er det her eller enturbulation?

    Fint at du blir med. For de norskspråklige av oss er det dette som er tråden, men enturbulation-tråden vår er fin for dem av oss som ikke har norsk som morsmål, så vi kryssposter det viktigste der. Enturbulation har også masse idéer, nyheter og informasjon så hvis du leser der kan du bidra mer. Ellers er wikien på xenu.nu fin.

     

    Hvis du bare vil være /b/lackup eller Goon Rush så skal wikien og plakatene si alt du trenger å vite.

     

    Vi jobber desentralisert så vi ikke har sårbare enkeltpunkter.

     

    Gahaha!

    Har du også en lammende angst for buktalerdukker?

    Operation DocBlock er en suksess, men ikke i Norge.

    Vi skulle ha stått i nærheten med en diger utskrift av disse plakatene, som var en del av reklameringen for deres bokselge-spasme denne helgen som var nå.

    5d6kvo.jpg

    j0usdy.jpg

    :mad:

    Her ber de utrenede frivillige om å løpe ut og drive folk til å gråte. Ser ikke ut til at de har fått med seg hva som skjer i Norge og Frankrike der borte i USA.

     

    Jeg bet på den ideen om å dele ut løpesedler og rekruttere mer folk. Her er søknad til kommunen om å dele ut løpesedler. Sender Quai den i samme slengen som demo-søknaden?:

     

    Application_municipal_flyering_norwegian

  10. Datoen for juni kommer til å bli kjent en stund før mai-datoen. Juni-protesten får visstnok sjørøver-tema og skal handle om forholdene i Sea Org.

     

    Hvis dere vil dele ut løpesedler med bare en 3-4 stykker - dvs. ikke noe støy og ingen stor folkeforsamling, ikke noen installasjoner - trenger man kun grunneiers tillatelse - tillatelse fra politiet er ikke nødvendig. (Hvis du tviler på dette, bare spør plankontoret på Grønnland politistasjon) Der vi skal være er det vanligvis kommunen som er grunneier. Det vil si at man bare trenger å ta det steget med å søke kommunen og be om at sitt navn unndras offentlighet.

     

    Hva om vi søker om å få lov å være der HVER DAG helt frem til 10. mai? Så kan man når man vil møte opp med

     

    - et par venner

    - utskrift av tillatelse fra kommunen

    - løpesedler - kanskje også CD-rom med infopakker

    - vett, forstand, fakta, og humor

     

    Er det slik at søkeren må være tilstede selv?

     

    Når det gjelder demonstrasjonen i mai så er det globale temaet å stoppe fair game, med videospill-referanser, men på grunn av det som har skjedd i Norge og Frankrike nå så er det kanskje bedre å satse på en masse-markering. Jeg mener ikke at vi skal kutte ut humøret helt, men det vil være forståelse for at vi vil ha et litt mer seriøst preg i Norge, og vi har jo ikke hatt lov til å kle oss ut med masker før heller.

×
×
  • Opprett ny...