Gå til innhold

Fiddly

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fiddly

  1. Jeg synes spillet har strålende grafikk. (1920x1200 alt på fult).

     

    Men. Som med fleste av slike spill de siste årene så er de laget for konsoll.

    Kontrollene er håpløse.

     

    Jeg vil ha tilbake gode gamle fps vinklen som fungerer ypperlig med mus og tastatur. Kan ikke fordra 3 person og med direkte taster (gå til høyre i steden for og se til høyre når du trykker høyre tast osv). Tynn historie også.

    Underholdt meg i ett par timer før jeg pakket det bort. Antagelig for godt.

     

    Karakter 5/10 fra meg.

    (men så foretrekker jeg mest rpg i forhold til action spill.., men det er konsoll variant kontrollene som trekker mest ned. Kunne de gjort det fra en half life vinkel hadde det fått 7)

     

    Du burde prøve en xbox360-kontroller med ledning. De funker helt plettfritt med windows.

  2. Føler jeg må bidra med noen som ikke er helt opplagte, og som de fleste sikkert har oversett. Og som ikke er blitt utgitt i nye og penere klær for neste generasjon, og dermed er verdt å søke ut:

     

    Klonoa 2

    Gitaroo Man

    God Hand

     

    Muligens noe nisje, og de to siste er antagelig elsk-eller-hat-spill :p

  3. Har PS3 og XBOX360. Eide en Wii i et par måneder, men den ble solgt videre til blodpris.

     

    Eier helt klart flest spill til XBOX360'en, da den i de fleste tilfeller er overlegen på multiplattform-spill. De to eneste unntakene i spillsamlingen i den sammenheng er Dead Space (hei lyd) og Devil May Cry 4 (hei kontroll+tradisjon).

     

    Foretrekker også å spille online på Xbox Live, da jeg har størst venneliste der. Pluss at der har alle mikrofon. Alle amerikanere også desverre.

     

    Bruker altså XBOX360 klart mest, men lar meg stadig imponere av kvaliteten på Sonys eksklusive spill, som for ekspempel MGS4, Uncharted og nå nylig Killzone 2. Også synes jeg at PS Store er hakket vassere enn Xbox Marketplace, med større fokus på kvalitet enn kvantitet.

     

    Elsker PS3'en min, og ser lyst på fremtiden, men det er XBOX360'en som fyller rommet mitt med støy mesteparten av tiden.

  4. Er et av de få spillene som gjør at jeg vurderer ps3, får se når div annet er kjøpt inn, spillet blir ikke dårligere av å vente noen måneder til man har tid til å spille det.

     

    Hvis du har en ps2, så kan du like så greit gå til anskaffelse av en av forgjengerne. Grafikken er av samme kaliber (bakgrunnene er noe bedre i 3'ern), og mulighetene for fordypning er vel så store. Det er også eneren som har den beste historien.

  5. Hei,

     

    Da har jeg startet denne tråden for å finne andre nordmenn som spiller online, eller har mulighet til det.

     

    Mine personlige erfaringer sålangt har vært rimelig dårlige. Sliter med å finne matcher som har god nok latency/ping, og har i tillegg blitt most rimelig greit i de _2_ jeg har funnet.

     

    Er det noen andre her på forumet som spiller online, og har lyst å dele sin gamertag, eventuelt erfaringer rundt online-delen?

    Liste over gamertags:

    Skjul
    faily

    kroggi

    SoreSong

    n0th1ng667

  6. Hvis en importerer fra f.eks. videogamesplus, hva er den letteste løsningen i forhold til strøm ved opplading? Moser man omformer, eller kjøper man bare en europeisk lader?

     

    Og hva angår kjøring av homebrew, er det noen som har erfaringer eller evt. vet om "DSTT adapter" er dugelig? Virker som det florerer av den tingen der jeg har sett.

  7. I dette tilfellet er vel salgskrigen et pluss for deg om du fant x360-versjonen best?

     

    Kommer litt an på hvordan du ser det. 360-versjonen var jo så og si ferdig november i fjor, og det har vel mye med det å gjøre. Hvem vet hvordan en eventuell "PS3 exclusive" hadde sett ut. Muligens helt annerledes hvis resten er noe å gå etter. Vet ikke helt om jeg fikk formidla det (skreiv masse, fort), men mange multiplattform-spill er jevnt over teknisk svake i mine øyne. Spesielt de som har funnet veien fra 360 til PS3, enten ved seinere release eller ved at de har blitt utvikla på 360 i første omgang. Beste eksemplene på vellykkede multiplattform-spill jeg har spilt er Devil May Cry 4, Call of Duty 4 og Burnout Paradise. Begge de to gikk såvidt jeg vet en utviklingssyklus enten fra PC eller PS3. Kanskje er det de eneste eksemplene på suksess som finnes? Bortsett fra GTA IV såklart, hvor forskjellene vel egentlig er minimale og betydningsløse for folk flest.

     

    Hele konkurranseteorien fungerer vel neppe internt hos utviklerne når de lager to versjoner. Men den fungerer i høyeste grad hva angår ekslusive spill, hvor både MS og Sony tilsynelatende pøser på med penger.

     

    Beklager hvis posten(e) mine har endt opp helt off-topic i forhold til GTA IV. Artig at dette antagelig er en av de 5-10 spillene hvor forskjellen mellom konsollene er minst, men likevel er det mektige internett i furore over det. Viser litt hvor mye vi bryr oss om Grand Theft Auto.

     

    Gud så jeg misunner den intetanende majoriteten :)

  8. Etter å ha lest litt her og der i forkant av release, gikk jeg virkelig og siklet etter GTA IV. Mer spesifikt PS3-versjonen. På tirsdagen dro jeg til butikken og kjøpte det. Samtidig kjøpte jeg et eksemplar(XBOX360) til en kompis som var på jobb. Når jeg omsider skulle sette meg ned med spillet, kunne jeg ikke dy meg. Måtte sammenligne litt. Etter å ha switcha mellom kanalene på TV'en og spilt en stund med begge maskinene på, byttet jeg rett og slett til XBOX-360 versjonen. dessverre. Bedre framerate (jevnt over), bedre farger (dette går vel mer på preferanse, pluss det kan stilles in-game), og mye mindre blurred (???). Et eller annet var det i alle fall. Håper Playstation vinner salgskrigen snart, slik at vi slipper å se disse multiplattform-problemene. Slik jeg ser det har de eksklusive titlene vært teknisk mye bedre og problemfri enn de som blir tvunget på begge konsollene. Spesielt de få Playstation har hatt.

  9. @shinq

     

    Jeg sendte en gang mr. Furevik en liten personlig kritikk av en anmeldelse, og er sjeldent enig med han. Men skal du gå ut og kritisere han slik, må du nesten komme med noe bedre enn at karakterene er på jordet i forhold til andre internettsider. Hva er det egentlig han har _skrevet_ (eller ikke skrevet) som er så på jordet i forhold til andre anmeldere? Er vel mer relevant når du først skal legge i vei med den typen kritikk. Karakterer er litt sånn kakepynt for unger uansett :p Og bortsett fra karakteren på Lost Odyssey (som jeg ikke hadde noe som helst problem med å eliminere som statistisk avvik), hvilke karakterer er egentlig så på jordet? Det bør helst være endel på den måten du angriper. Jo mer du skriver, desto mer høres du ut som en misfornøyd 'fan' av ett eller annet slag. Wild guess. Ganske usaklig.

     

    Når jeg først er inne på karakterer, så kan jeg forsåvidt si at jeg synes en 7'er er et helt greit signal å sende ut til "den vanlige mann i gata", eller hva man vil kalle det. Sjangerentusiaster (meg, og høyst sannsynlig shinq inkludert) har vel hatt Persona 3 på radaren en god stund, og lar seg neppe påvirke av alles omstridte favoritt-nynorskskrivende anmelder.

     

    I tilfelle noen lurer, så kommer oppfølgeren, Persona 4, til Playstation 2. Om det noensinne ser dagens lys her i Europa, er vel heller tvilsomt. Tipper jeg blir å importere det fra USA, slik jeg gjorde med dette når det kom.

  10. @ IbanezIceman

     

    7/10 betyr vel strengt tatt at det er et "bra" spill. Karakterskalaer er allerede misbrukt nok, i havet av 7'ere til 9'ere, uten at de trenger å miste hodet i anmeldelsen av et akkurat over middelmådig skytespill som dette. Og jeg ble også imponert grafikkens generelle polish til å begynne med. Spesielt når det var i svart-hvitt. Men det visuelle bildet blir litt monotont og trasig etterhvert. Ikke helt der oppe sånn rent grafisk, men jevnt over bra grafikk med latterlig mye bloom-effekt.

     

    Uten at jeg gidder å gå dypere inn på det, så ville jeg gitt dette spillet 6/10. Kanskje 7. Over middelmådig altså. Alt i alt hygger jeg meg med dette spillet og vil anbefale fans av skytespill å kjøpe det. Her får du en litt rar, men høyst velkommen nevø av Gears of War og Resident Evil 4.

×
×
  • Opprett ny...