Gå til innhold

yhata

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av yhata

  1. Ser ut til at Zeebedee (http://www.winton.org.uk/zebedee/) kan gjøre dette for deg:

    The tunnel between Zebedee clients and servers still uses a TCP/IP connection even in UDP-mode. This connection is timed out after a certain period of inactivity. It must be re-established if more data arrives. For this reason the performance in UDP mode may appear poor, depending on the nature of the application using it. You should note that there is also a limit on the size of UDP datagrams that can be handled.
  2. Det er mulig at du vil få problemer med å nå en del websider (vg.no?). Dette er et problem som har oppstått etter at det har blitt alt for mange inkompetente, paranoide nettverksadministratorer som blokkerer all ICMP trafikk. Men fi får krysse den broen når (hvis) vi kommer til den :)

     

    Hva har den MaxMTU-en med nettverksadministratorer og ICMP-trafikk å gjøre? Det jeg har hørt om det problemet er at når en på LAN-et sender en pakke på max-størrelse, som default er 1500 på ethernet, ut til internett, klarer ikke maskinen route den fordi pakkene er max 1492 på den PPPoE-tilkoblingen. Dette fikses sikkert fint med den kommandoen du gav, men hva har det å gjøre med inkompetente folk og ICMP?

     

    Btw; han skal ikke ha noen IP på eth1 fordi telenor sine modem bruker PPPoE, og derfor bruker han ppp-software til å lage en ppp0-device som brukes til internett.

  3. Skal jeg ta vekk ip'en på eth1 som er kortet som kobler til adsl'en?

    Er ikke sikkert på om du , men det skader nok ikke. Uansett, om du får tilgang til internett tror jeg ikke det er noe problem.

     

    Må er restarte maskinen eller nettverk'et for at dei iptables skal tre i kraft?

    Nope, hvis du restarter mister du nok de instillingene. Best å legge dem inn i et oppstarts-script.

  4. Hei

     

    Jeg vet at jeg antakeligvis overser en latterlig detalj her, men jeg har kommet i gang med mafiaspillet og har kommet til 3. missionet eller noe sånt. Jobben etter den første der jeg ødela tre biler. Det står at jeg skal besøke Vincenzo, men jeg finner ikke ut hvor han holder til. Noen som vil forklare? Som sagt er han sikkert rett under nesa mi, og jeg overser en detalj, men jeg får det ikke til...

  5. Vet ikke hvordan det er med NGT, men telenor ADSL bruker PPPoE for å koble til maskinen(routeren). Vanlige ethernet-pakker er på 1500 bytes, men PPPoE-pakker har ekstra PPP-headere, så maksstørrelsen på pakkene blir 1492. Hvis du da sender pakker på over 1492 til routeren blir det krøll. Kan dette være problemet ditt? Symptomene er ofte at "noe av internett" ikke virker.

     

    Se http://compy.ww.tu-berlin.de/doc/packages/...mssclampfw-1.2/

  6. Måtte skaffe meg nytt skjermkort for å spille Grand Theft Auto 3, men nå har jeg fått et problem.

    PC-en låser seg plutselig, og lyd og skjermbilde forsvinner. Etter dette vil ikke PC-en starte, og diagnose-lysa på HK-et sier at det er noe galt med prosessoren. Men etter en stund (en halvtime, kanskje) går det alikevel, og PC-en virker helt fint igjen.

    Dette skjer kun når jeg spiller GTA3, og jeg ser ikke noe annet mønster i det - noen ganger kan jeg spille i flere timer, andre ganger i fem minutt før det skjer.

    Maskinen blir ikke for varm, jeg kan spille andre spill uten problemer.

     

    HW:

    MSI HK - oppdaterte via-drivere og BIOS.

    AMD T-Bird 800 mhz prosessor.

    MSI GF4 skjermkort - oppdaterte drivere.

     

    Virker som om det er kan være en feil med GTA3, men jeg har ikke hørt om andre som har det problemet. Uansett burde ikke et dårlig designa spill kunne sette PC-en helt ut av spill.

    Har også prøvd med den nye patchen som er utgitt til GTA3.

    Er det noen som vet hva årsaken til dette kan være?

×
×
  • Opprett ny...