Gå til innhold

ronja123

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ronja123

  1. noen som har peiling på "chatpad" her?? jeg kjøpte en sånn her om dagen men jeg får den ikke til å virke i det hele tatt, er det noe jeg må laste ned å installere eller noe sånt?? det fulgte ikke med noen installerings cd\dvd når jeg kjøpte den ( det er forøvrig microsoft sin chatpad, kjøper kun orginalt da jeg har prøvd endel annet uroginalt ræl som funker så som så..)

    håper noen kan hjelpe, er så slitsomt å skrive meldinger med kontrollen å irriterende å ha en sånn liggende å ikke få brukt den... 8-))

  2. heisann, jeg tenkte å sjekke her om det var noe som spilte zombie på BO2.. har fulgt "storyen" siden første zombie kom i WAW, jeg ser etter folk som er intressert i å samarbeide å som har fungerende headset.. Alder er ikke det viktigeste her men men 10-12 åringer før stemmeskifte (eller i stemmeskifte) er jeg ikke veldig begeistret for :nei2:

    legg til gHomerPyle på xbox live hvis det er noen som vil ta noen runder med zombie når spillet kommer i morgen. :dribble: .

  3. Noen som har spilt XCOM Enemy Unknown?? Jeg elsket det første spillet, så hadde vært morsomt å spille en remake som er enda bedre. Et action rollespill, turnbased med Civilisation/Sim City trekk...

     

    jeg spilte det første spillet å har hatt mange timer med morro med det nye så det anbefalles hvis man likte det første spillet..

  4. ahahaha ser den... den banen er laaaaaang... det er endel brett her også som jeg bare rett å slett må hoppe over men alt i alt (fustrajon er en fin bil..), ett av de bedre live-arcade spillene der ute spør du meg, selv om jeg sliter med endel av banene, men i motsetning til flere så ser jeg absolutt gleden av å kjøre multiplayer sammen med 4 venner.. alle 4 på monkeybiken f.eks... priceless..

  5. heisann, tenkte jeg skulle lage en lite tråd om dette fantastiske spillet.. har nettopp kjøpt å kjørt til A license å så langt er det begge tomler opp!!

    Jeg vil gjerne har flere spillere på friendlisten min som spiller trials så jeg tenkte vi kunne bruke denne tråden som en "møteplass"..

     

    min GT er gHomerPyle

    legg meg gjerne til, er med på noen runder online også selv om jeg ikke har testet dette ennå 8-)

     

    gas, grass or ass nobody rides for free!!

  6. hmmm microsoft skal jo ha ett "billig" ratt tror jeg... å jeg mener å ha sett ett madkatz ratt for xbox men jeg kan ikke hjelpe med priser eller linker desverre.. Men jeg tror de "billige" koster rundt 1000lappen eller mellom 5-1000kr å det er jo en viss fare for at det er drit (har jeg hørt) men jeg har aldrig prøvd det selv å hadde det vært billigere så hadde jeg muligens prøvd men sist jeg sjekket var det for dyrt med "billige" løsninger også men dette begynner å bli lenge siden..

  7. heisann, som tittelen sier så er skuffen på dvd-spilleren veldig treg å kommer ikke altid ut på første forsøk.. må gjerne prøve flere ganger å hvis x-boxen står på høykant er det ikke snakk om i det hele tatt.. er det noen som har noen tips til hva man kan gjøre med sånt? er det er garanti\reklamasjon? eller er det noe jeg kan ordne selv??

  8. Ingen som slår mitt enorme stunt :!: solgte min mw2 25o gig elite til gamestop :thumbup: Tidligere i år fikk jeg bruk for en fatty 360 til og 360 jeg solgte var fortsatt i hylla så :hmm: viste at den var 100prosent strøken så jeg kjøpte den tilbake :D da jeg åpna disk trayen fant jeg min kopi av ghost recon 2 :!: fek tok vel ikke den ut da jeg solgte han pmpl beviser litt at gamestop ikke sjekker konsollenen de tar inn ivertfall :!:

     

    :love:

     

     

    bare av rein nyskjærrighet, hva fikk du for den hos Gamestop å hva måtte du ut med for å få den tilbake??? :blush:

  9. Men ingen baner som tilfører spillet noe særlig uansett...Joda, Highrise er milevis bedre enn banene i MW3, men det er vel strengt tatt Wasteland eller Derail dette spillet virkelig trenger. Ikke noe rot, og ikke velegna for SMG.

     

     

    for å få enda mer quickscoping å sånt da eller?? prøvde noen runder ffa igår å det går jo KUN i sniperrifles å machinepistols.. hurra for quickscope\noscope.. jeg synes dere skal slå av aim-assisten når dere skal holde på med det der, men det er jo driiit tøfft å ta en 360noscope akkurat som i krigen.. å uten aim-assist så kan det jo hende at man trenger noe skills for å gjøre det der men da er det jo ikke noe gøy lengre...

  10. Å setje noko som helst i DMZ sone er ikkje å anbefala.

     

    Dersom du ikkje veit korleis du sjølv opnar portar i ruteren din frå NGT, vil eg anbefala deg å kontakta kundeservice. Dei plar væra behjelpeleg med slikt.

     

    1. Få tak i IP adressa til XBOXen din. Dette finn du under "My XBOX" og system.

    2. Ring NGT kundeservice og be dei opne følgjande portar for deg:

     

    Port 88 (UDP)

    Port 3074 (UDP og TCP)

    Port 53 (UDP og TCP)

    Port 80 (TCP)

     

    Desse portane må rutast inn mot IP adressa til XBOXen din.

     

    DMZ er ei forkortelse for demilitarized zone. Det betyr at enheten som står i DMZ er open for absolutt alt av innkommande og utgåande trafikk. Dersom du til dømes då ikkje ha fast IP adresse, og XBOXen er av i ei stund, så blir denne IP adressa tilgjengeleg i DHCP scopet igjen. Ein kamerat av deg stikk innom, koplar laptopen sin på det trådlause nettet ditt, og vips så sitt han i DMZ sona. Det er på ingen måte noko løysning på noko som helst. Det er eit alvorleg sikkerhetshol som ventar på å bli utnytta.

     

    Du kan førebels lese her: www.portforward.com. Her kan du bla i ei liste over kjente modem og ruterar. Der finn du gode instruksar på korleis du opnar portar dersom du vegrar deg for å kontakte NGT kundeservice.

     

     

    Nextgentel sier bare de ikke har support på dette og ber deg ringe en 30kr minuttet telefon :thumbdown:

     

    Har samme problemet selv. Men jeg har låst opp disse portene, den ene xboxen får Open, min får Moderate. Og detter ut av xbxl ofte. Får ikke satt opp statisk IP på min xbox, da ingen får Open :S

     

    Dersom jeg setter xboxen i DMZ med låst ip, vil da hvelsomhelst også da få kommet inn på DMZ?

     

     

    Edit: Strict/Moderate/Open har det noe å si på hvor mye trafikk det er på linja? Kan begge få Open selv på sucky nett?

     

     

    typisk dårlig kundeservice.. jeg har sekv fått den beskjeden så det stemmer nok at de ikke har support på åpning av porter (skamme seg nextgentel), men bare ring en gang til.. det er skjeldent du får snakke med samme person, å jeg vet at de har en mail de kan sende som forklarer hvordan man går frem for å åpne porter..

  11. prøv denne hvis du har thompson modem.. veldig grei å brukeMin lenke

    nå ja den funket dårlig.. men hvis du kontakter nextgentel så sender de deg en mail om hvordan du gjør det der, relativt enkelt å greit..

  12. Faen jeg blir irritert på småunger som er inne på drifting og bare skal ødelegge for andre! :mad:

     

    Dem krasjer jo i alle bilene for å hindre folk i å få poeng.

    Opplevde igår at det sto 2 stk å venta på meg bak en sving, bare for å kjøre i meg så jeg mista poenga..

     

    Skulle vært kasta ut på flekken disse småjævlene!!

     

    ja fy f :thumbdown: sånna suger heste-balle.. men det ser ut som de finnes på alle spill desverre, men man har jo mulighet til å "nominere" en spiller til å bli kicket fra lobbyen... kan jo hjelpe litt i alle fall, men ellers er vel det beste å finne noen "venner" som også spiller å kjøre med dem desverre..

×
×
  • Opprett ny...