Gå til innhold

BaltusBrun

Medlemmer
  • Innlegg

    1 143
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BaltusBrun

  1. Hei. Jeg fikk middels måloppnåelse i Fransk, nå i 10ende klasse. Jeg har 10 virkedager til å klage og jeg synes avgjørelsen var veldig urettferdig. Jeg har skrevet en slags kladd nå, som jeg skal sende til læreren og se om han er med på den, men situasjonen er at jeg har dysleksi, så jeg hadde vært svært takknemmelig om noen her inne kunne sett over klagen, kanskje erstattet noen ord med noen litt mer "voksene" ord så læreren får inntrykket av at jeg virkelig har lagt tid i klagen og at jeg ønsker meg den ene karakteren opp.

     

    Vær så snill! Sender kladden på PM om noen kunne vært så utrolige hyggelige å tatt seg bryet til å hjelpe meg.

     

    Takk på forhånd!

  2. Hei. Tenkte å begynne å prøve å trene litt HIT (High Intensity Interval Training) på tredemølle. Har sett masse gode eksempler på nett, men ejg forstår fremdeles ikke hva slags fart man skal løpe i ettersom de bruker amerikanske målenheter i alle disse videoene.

     

    Takk for hjelp:)

    Kom med eksempler :)

     

    Tenkte å rolig jogge i 30 sekkunder, så sprinte i 90 sekkunder å gjenta dette ti ganger pr interval :)

  3. Ehm, det finnes norske forskere som støtter Eias syn og det finnes amerikanske forskere som er mye lenger ute på vidda enn hva f.eks. Lorentzzen kan drømme om å være.

     

    Noe av det jeg prøve å få frem i tråden var de norske forskerenes syn er feil i forhold til hva Eia mener. Syntes forskerene ikke har gennerel peiling på hva de prated om. Foreksampel denne krimforskren, var helt ute på bærtur.

  4. Etter å ha sett 4 episoder av dette programmet finner jeg det svært lite interessant. Joa, spørrsmålene Harald Eia stiller er jo fine spørrsmål som jeg går rundt å lurer på svært ofte, men jeg føler ikke at jeg får noe svar av å se på programmet.

     

    Han legger frem et spørrsmål til de Norske forskerne. Disse vet jeg ikke om jeg skal begynne å le eller grine av. Jeg tror aldri jeg har sett noen med så lite kompetanse om noe, som faktisk studerer faget. De klarer jo ikke svare på noe av de spørrsmålene Eia stiller? de begynner å blande seg inn i andre ting for å ungå diskusjonen som de egentlig ikke har peiling på.

     

    Dette er latterlig når du ser forskjellen på forskerene i statene og forskerene her hjemme.

     

    Huff :nei:

  5. Hei! jeg har et problem. Startet med en gnome mage i går er i lvl 12. har nå gjort alle questene (som jeg ser) i Dun Morgh, og gikk videre, til Loch modan, hvor jeg nå har en quest trackd og ca. 3 stk. completed. Problemet er at jeg er sikker på at disse questene er for høy lvl for meg (bla. fordi jeg så på en guide hvor personen som utførte questen var i lvl 15) så er det et sted i Dun Morgh, som jeg har gått glipp av før jeg burde dratt til Loch ?

     

    Setter utrolig stor pros på litt hjelp siden jeg er stucked :(

     

    Hei! jeg har et problem. Startet med en gnome mage i går er i lvl 12. har nå gjort alle questene (som jeg ser) i Dun Morgh, og gikk videre, til Loch modan, hvor jeg nå har en quest trackd og ca. 3 stk. completed. Problemet er at jeg er sikker på at disse questene er for høy lvl for meg (bla. fordi jeg så på en guide hvor personen som utførte questen var i lvl 15) så er det et sted i Dun Morgh, som jeg har gått glipp av før jeg burde dratt til Loch ?

     

    Setter utrolig stor pros på litt hjelp siden jeg er stucked :(

×
×
  • Opprett ny...