Gå til innhold

boogiesg84

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av boogiesg84

  1. The BIGGEST BALL…of them all! Går av stabelen i Oslo 12-15 Juni og er en hyllest til Ac/Dc med konserter, (10 Ac/Dc tribute bands fra hele verden), platemesse, memorabilia, merchandise, tatoveringer, øl, piker,..vin og sang…denne fan conventionen holdes i klassisk Ac/Dc ånd og avsluttes med Ac/Dc nachspiel på Rockefeller mandag 15.Juni hvor 5 Ac/Dc tribute band holder koken ut i de små timer.

     

     

    For those about to rock: – Dørene åpner klokken 20.00 og det vil bli vist Ac/Dc klassikere på storskjerm frem til det første bandet går på scenen kort tid etter at Ac/Dc går av scenen på Valle Hovin. Stengetid kl.03.00.

  2. ja, det gjorde eg..

    har sendt en del mail te folk inne på finn og om og få bytte. men ingen som ville bytte. bortsett fra 1 men han ville ha 500kr pr billett i tillegg.

    Håper du byttet fra Valle Hovin til Telenor fordi du ikke kan i Juni?

    Konsert opplevelsen er av en helt annen dimensjon på Valle Hovin enn på Telenor.

     

    Pøh! Dummeste jeg har hørt...Valle er egentlig en drittplass, og en litt mer intim innendørs stadion er mye fetere lys- og lydmessig!

  3. nei faen...1000 mener jeg...det er plass til 1000 pers til? 20.000 ble solgt først, og så 2000 senere, det er plass til 23.000. Så jeg regner med de blir lagt ut en eller annen dag. Er alltid slik

    Sendte mail til billettservice ang ekstra billetter og fikk dette til svar:

     

    Har ikke hørt noe om dette.

     

    Billettservice AS

     

     

    Er jo LiveNation som styrer med det da døh...Og de kommer ikke til å si det til noen før de går ut offentlig med det. Har sendt mail til dem sjøl.

    Er jo bare å håpe at det kan stemme at det er 1000 billetter til...

×
×
  • Opprett ny...