Gå til innhold

Tribulation

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tribulation

  1. 3d motoren betyr at kart og slikt blir kjørt på grafikkkortet og dermed har cpu'en mer system ressurser til å kjøre alt av AI/events/osv... 3d motoren betyr også at det er VELDIG mye lettere å modde kartet. Hvem bryr seg om utseende uansett :p

     

    Jeg vet ikke om jeg kommer til å kjøpe For the Glory. Er liksom litt vanskelig å gå tilbake til en forbedret EU2 mod, men det er opp til de som lager spillet å overtale meg. Selv så ser jeg fram til EU3: Heir to the Throne og alt det nye som kommer der :D

  2. Gleder meg til singelplayeren. Og jeg håper den blir bra. Men er veldig skeptisk til at de kutter den opp i 3 deler på denne måten. Virker bare som melking av produktet. Wings of Liberty er helt sikkert verd det. Men jeg vet ikke helt om jeg er villig til å betale full pris for de to neste singelplayer-kampanjene som måtte komme ut. Time will show. :)

     

    De to andre er expansion packs med expansion pris. Eneste grunnen til at vi vet om de to andre er at de måtte annonsere dem når de sa at wings of liberty bare kom til å ha terran campaign.

  3. Det er en mulighet for kartlagere/moddere å velge å selge kartene sine til en liten pris hvis de har lyst til det. Men blizzard har sagt at disse kartene/modsa må være veldig annerledes fra original spillet starcraft 2. De sa også at kart som DotA ikke er annerledes nok fra War3 til at det ville ha blitt satt opp hvis de hadde samme systemet der.

    Her snakker vi om folk som laster opp egne teksturer og forandrer kraftig på hvordan spillet spilles. Alt det vanlige som melee/replays/TowerDefence/DotAkloner vil du ikke måtte betale for.

  4. Jeg lurer egentlig litt på hvorfor de to gikk sammen. Begge parter (spesielt blizzard), klarte seg jo fint på egenhånd.

    Blizzard var en del av vivendi games og det har de vært i rundt ett ti år. Det var activision og vivendi games som ble slått sammen til ett selskap. Og da valgte vivendi games å bruke blizzard sitt gode navn som utgiver. Blizzard entertainment er nå eid av activision blizzard.

  5. Jeg vil si at det var for lett å utslette hærer. Enten ved å omringe som AI'en ikke klarte å stoppe i det hele tatt eller stacks med dive bombers som lett kunne drepe store grupper mens de retreata. Ai'en i HoI2 var alt for dårlig og det jeg tror de trenger å arbeide med mest.

     

    forresten så er HoI3 folka på twitter hvor de sier hva de holder på med. linky

    Det er også Developement Diaries her.

  6. Strategi: Starcraft, Company of Heroes.

    TBS: Civilization serien, Galactic Civilizations 2.

    Grand strategy: Hearts of Iron 2, Europa Universalis 3.

    RPG: Baldurs Gate serien, Diablo serien, Neverwinter Nights, Vampire The Masquerade:Bloodlines(skaff community patches, er på 5.9 for øyeblikket).

    FPS/RPG: Deus Ex.

    FPS: F.E.A.R., Farcry, Alien vs Predator serien, Halflife serien.

  7. Jeg vet ikke om jeg vil si at f.e.a.r. var skummel. Men det jeg vil si er at den hadde en fantastisk stemning som jeg ellers ikke ser så mye til.

     

    Og når det gjelder hva som er skummelt, så er det veldig inviduelt!

     

    Det har også mye å si hvordan det er rundt deg når du spiller. Er lyset på? Er det natt? Hva slags lyd har du (headset/høytalere/surround)? Er det folk sammen med deg i rommet?

    Hører du mye andre bakgrunnslyder som f.eks biler venner som snakker eller tv, så er det klart at det trekker veldig ned på skremselsfaktoren.

  8. Litt vanskelig å vite hvorfor du har dette problemet. Jeg sjekket hvilken porter du trenger og det jeg fant var det du allerede visste, nemlig: Allow port 6112 TCP and UDP out and in.

     

    En annen ting det kan er den nyeste versjonen(1.16) som kom rundt november, det har vært mange klager på performance issues. Du kan prøve 1.15.3 som du kan finne her på høyre side av nettsiden. Hvis du skal spille 1.15.3 så må du gjøre det på en privat server som den jeg linket deg til. pga at battle.net vil kreve 1.16. Det er innstruksjoner på siden der for hvordan du skal innstallere osv. hvis du velger å prøve dette. Iccup er en trygg server brukt mye av folk som vil bli gode og folk med ganske høyt skill nivå. Men du kan bare spille der med venner også. Det er nesten likt battle.net.

     

    hvis du enda har problemer så kan du jo prøve å spille igjennom hamachi eller prøve å spille med chaoslauncher(latency fixer), men chaoslauncer hjelper nok ikke for dette problemet når du ikke får lastet ned kartene en gang.

     

    Lykke til

  9. Å spille som macedonia kan være en bra start for nybegynnere som vil spille noen som er mindre enn roma. Bare pass på å ikke la Roma eller carthago ta noen greske stater(f.eks. epirus). Sjangsen for krig mellom deg og en stormakt øker kraftig hvis de først grenser til deg.

     

    Når deg gjelder spillet, så synes jeg at vae victis hjalp mye på ett spill som hadde en del svakheter. Jeg synes fremdeles at gameplayet er litt tynt iforhold til andre paradox titler som Europa universalis : In Nomine og HoI2. Men nå kan den ihvertfall stå greit på sine ben. Personlig så gir jeg den 6/10 før expansion og 8/10 etter.

  10. Jeg tror 2009 blir en fantastisk spill år. Personlig så gleder jeg meg mest til disse spillene her:

     

    Darkfall -Januar 2009

    FEAR 2 -Februar 2009

    Dragon Age -Vår 2009 (på pc, kommer mot slutten av året på konsoll)

    Hearts of Iron 3 -Høst 2009

    Starcraft 2 -Forhåpentlig 2009

     

    Har mange andre jeg gleder meg til, men ingen grunn til å tro at de kommer i 2009.

  11. Jeg har spillt coh i ca 6 måneder hvor jeg bare fikk connecta med rundt 60%(fant bare på det tallet), så det tar 5-10 min på automatch før jeg får game. Men jeg bruker proxy server og det gir selvfølgelig mer latency. Jeg tror at latency er den største faktoren når det kommer til hvem du kan connecte til. Du har sikkert åpnet alle portene(mener å huske 6112 og 30260, men ett google resultat sa 6112 og 30275 og ett annet sa 6112 + 9100 p 30275 og ett siste sa det jeg mente å huske) riktig. Nettverkskoden i CoH er litt dårlig og skal oppdateres snart, det er mulig at det hjelper.

    Jeg har ikke funnet noe som hjelper for dette problemet. Mulig du må bare leve med det. Hvor ilde er det? Er det slik at du ikke kommer inn på noen games eller automatch?

  12. Vil nok si at det er min favoritt fps. Men er ikke så glad i extraction point og har ikke spillt perseus mandate. Expansionene er uoffisielle bare sånn at du vet det, de er ikke laget av monolith. Så handlingen der blir oversett når fear 2 kommer i februar.

     

    Kan vel si noe om hva jeg syns om andre fps spill sånn at du vet hvor jeg kommer fra. Syntes crysis var dårlig, Farcry 1 var bra og 2ern er ikke noe spesielt. Stalker var middels. Kommer ikke på flere for øyeblikket.

     

    Når det gjelder fear: så har den etter min mening fantastisk stemning, forholdsvis smarte fiender, veldig bra audio(de har fått til bra skyte lyder). negativt så er det litt for lite variasjon på hvordan kartene ser ut og litt for mye av de samme typen fiender(selv om jeg elsker noen av dem).

  13. Blizzard har sagt at det er 11 millioner abonnenter som har betalt for å spille akkurat denne måneden. Det er jo klart at det er noen som har kjøpt flere wow pakker, men hvem i svarte er dum nok til å kjøpe wow 38 ganger og betale for alle hver eneste måned. Jeg tror ikke at du kan trekke ned noe særlig mer en 1 million pga folk som betaler mer enn ett abonnement.

×
×
  • Opprett ny...