Gå til innhold

kjakangund

Medlemmer
  • Innlegg

    151
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kjakangund

  1. Artikkel

     

    Hva syntes dere om den?

     

    Personlig syntes jeg den mangler Halo 3 på lista og "Du får årets beste online skytespill, «Team Fortress 2»" er rett og slett bullshit da Halo 3 MP overgår det meste på markedet når det kommer til multiplayer.

     

    Synes det var veldig fortjent. Synes Orange Box var konge. Gjelder både Portal, Team Fortress 2 og Episode Two.

     

    Halo 3 derimot var det jeg vil kalle bullshit.

     

    I tillegg skal FPS spilles på PC.

     

    Det jeg prøver å si er at jeg er enig i at Halo 3 ikke hørte hjemme på lista. Avsluttet dessverre med en litt flåsete kommentar, som er min personlige mening, som ser ut til å ha blitt tolket som mitt hovedpoeng. Jeg er fullt klar over at mange synes FPS på konsoll er helt ok, men jeg tror ikke Halo 3 på PC ville gjort meg spesielt mer positiv.

     

    Mitt hovedpoeng: Jeg synes ikke HALO serien er spesielt bra.

  2. Jeg er enig i at Halo 3 ikke fortjener noe GOTY pris, det er et helt OK spill men det er det. Det er mange andre spill som jeg setter fremfor Halo 3 any given time. Multiplayeren er morsom den men den er langt fra så episk som den er hyppet til å være. Helt OK MP men det er alt jeg mener Halo 3 klare, å være et OK spill, hyppet opp til uante dimensjoner.

     

    Nettopp.

  3. I tillegg skal FPS spilles på PC.

     

    Ja, er mye bedre, der får man sånn her, er sykt bra, asssasa

     

     

    http://www.youtube.com/watch?v=N3m0EV7bBEo...feature=related

     

    Har sjelden problemer med slikt + at jeg foretrekker det fremfor en 12 åring som skriker meg i øret.

     

    Noen har diskutert age matching på xbox live i det siste. Tror det kunne være en veldig god ide. Mange tullinger å møte på både på PC og konsoll online. (Mener kansje det er overvekt av de på konsoll)

  4. I tillegg skal FPS spilles på PC.

     

    Fritt oversatt: "Jeg klarer ikke å spille FPS med en kontroll, og istedenfor å prøve bedre, heller bortforklarer min inkompetanse ved å peke til tradisjon."

     

    Du kan ha et poeng, men har prøvd Halo og Halo 2 på PC og synes fortsatt de ar dynge.

     

    Mulig jeg har snål smak, men ser ingenting spesielt med HALO. Alt er rett frem og finner lite utenom det vanlige. Skjønner spesielt ikke at HALO (1) ble så populært. Gå igjennom mengder a rom der det forrige er prikk lik det neste. Prøvde å komme igjennom det for å skjønne hva som var så fantastisk med det, men ga til slutt opp. Level designet tok knekken på meg.

     

    Jeg har ingenting imot konsoll. Eier xbox 360, og PS3'en kommer nok heller før enn seinere. Synes bare ikke det er kommet noen veldig gode FPS spill til konsoll (muligens med unntak av GRAW som vel strengt tatt ikke er FPS) + foretrekker mus og tastatur på FPS.

  5. Artikkel

     

    Hva syntes dere om den?

     

    Personlig syntes jeg den mangler Halo 3 på lista og "Du får årets beste online skytespill, «Team Fortress 2»" er rett og slett bullshit da Halo 3 MP overgår det meste på markedet når det kommer til multiplayer.

     

    Synes det var veldig fortjent. Synes Orange Box var konge. Gjelder både Portal, Team Fortress 2 og Episode Two.

     

    Halo 3 derimot var det jeg vil kalle bullshit.

     

    I tillegg skal FPS spilles på PC.

  6. trist at microsoft har kunnet strupe online-spilling, slik de har gjort med sin pay-to-play modell...viva le pc resistance!

     

    Eneste problemet er vel at de kaprer noe av dette også med "Games For Windows Live" tjenesten.

     

    Jeg ringte M$ nettopp for å avbryte gull medlemskapet mitt. Fant ut at jeg bruker veldig lite av gullfunksjonaliteten, og ut fra mitt lille bruk er tjenesten helt klart overpriset.

     

    Demoer akter jeg som reklame. Så det betyr at jeg eventuelt må vente en uke ekstra på å laste ned reklame. Virker litt bakvent, da jeg ville tro disse demoene er i deres beste interesse. Kan vanskelig se at dette får meg til å beholde gull. Gir meg vel heller bare et enda dårligere intrykk av selskapet.

     

    Synes også at det er latterlig at det er så enkelt å bli gull medlem, men så vanskelig å bli kvitt det igjen. Virker som om det er et håp om at folk ikke skal ta seg bryet med å avbryte medlemskapene.

  7. "2: Du har en garanti på at det fungerer"

     

    Jeg har ingenting imot å betale for spill, men er det noe jeg hater er de alle disse kopisperrene. Ikke fordi de stopper muligheten for å kopiere, men at disse til tider forhindrer meg å spille spillet jeg har kjøpt.

     

    Dette har jeg opplevd flere ganger selv, og har også måtte hjelpe andre i liknende problemer. Jeg sliter litt med å skjønne hvorfor de som betaler for spillene skal slite med dette, mens dette gjerne er fjernet på versjonene som lastes ned fra nettet.

     

    I det siste har jeg for det meste kjøpt spill via Steam. Synes den tjenesten funker greit for meg. Slipper å finne frem riktig plate for å spille også.

     

    Jeg liker å støtte spillutvikleren, men misliker å få et lass med kopisperrer som takk for støtten.

  8. Heisann

     

     

    Jeg har et underlig problem. Jeg har et msi hovedkort socket 754 og en athlon64 prossesor. Har slitt med at den ikke vil starte. Tidligere trudde jeg det var pga en 20pin powersupply. Så kjøpte ny powersupply. Funka ikke. Kjøpte nytt hk. Funka ikke. Det som skjer er at vifta slår et par runder så stopper alt. Hører ting får strøm. Har noen en ide om hva som er galt?`kan umulig være hk eller psu? Kan det være prossesoren?

     

     

    mvh

     

    Yngve

    7828386[/snapback]

     

     

    Kan jo være CPU eller kanskje minne. ingen lamper på HK som sier hva som er feil? eller pip?

    7828507[/snapback]

     

     

    Etter første powerup er nå alt dødt uansett hva jeg forandrer på og ingen lys/lamper eller lyd fra speaker. Helt ufatterlig. Hadde samme scenario med forrige hovedkort og psu. Så hva er mest sannsynlig ram / cpu? Vil da alt være dødt om så en av disse delene er defekte?

    7828576[/snapback]

     

    Var borti en pc for et halvt år siden som oppførte seg noe slik. Viste seg til slutt å være skjermkortet som var defekt, og som på en eller annen måtte forhindret hele shiten fra å starte.

     

    Prøv å start den med et minimum av komponenter montert. Kun en rambrikke osv.

  9. Ser ikke helt hva som er så spesielt med nintendo.

    6658079[/snapback]

     

    The Legend of Zelda: Ocarina of Time

     

    DET er spesielt med nintendo :D

     

    Anyhoo, når nintendo slepp spel på den måten som med nintendogs, så er det vel strengt tatt veldig få som faktisk kjøper alle. Det er vel meir for at du då kan få akkurat den typen du vil ha.

    6658207[/snapback]

     

    Når 3 versjoner slippes samme dag. Hvorfor kunne ikke de 3 rasene heller vært ett valg i ett spill?

  10. Jeg må inrømme jeg er skeptisk til Nintendo på samme måte jeg er skeptisk til EA. Føler de spyr ut spill baserte på de kjente figurene sine. Mario Party, Kart, Tennis, gud vet hva.

     

    Lite eksempel som gjør at jeg blir litt skeptisk:

     

    Nintendogs: Best Friends Version 30/05/06

    Nintendogs: Chihuahua & Friends 14/07/06

    Nintendogs: Dachshund & Friends 14/07/06

    Nintendogs: Lab & Friends 14/07/06

    Nintendogs: Dalmatian & Friends 25/07/06

     

    (Alt er hentet fra ign. US releases)

     

    Ikke akkurat lang utviklingstid mellom de forskjellige versjonene. Nå skal det være sagt at ikke jeg prøvd noen av disse. Er det forskjeller i disse som forklarer at de er egne spill, eller hadde det vært mulig å ha et valg i starten hvor man valgte hvilken rase man ville ha? Bare lurer. Ser at 3 av dem har identisk release dato...

     

    For all del. Nintendo lager sikkert noen bra spill, men det er det mange andre som gjør også. Ser ikke helt hva som er så spesielt med nintendo.

  11. Må nok ha både ps3 og xbox360 etterhvert, men vil nok vente til det kommer noen skikkelig bra spill. Hadde ikke vært dumt å slippe unna barnesykdommene heller.

     

    Kan ikke se at det er kommet noen til xbox360 som jeg synes forvarer kjøp av den konsollen enda. Kan heller ikke se at noen av lanseringstitlene til ps3 vekker umiddelbar begeistring.

     

    Får bruke ventetiden til å spare til en grom HDTV. Trenger en 1080p HDTV. :)

  12. Jeg er av typen som helst vil fjerne alt av antispinn og abs når jeg spiller bilspill. Dette er noe som plager meg da det da jeg synes blir veldig vanskelig å holde fine linjer i forza med mer motorsterke biler. Blir skikkelig hakkete. Føler at noe ikke stemmer 100% med fysikken. Lider også av å ikke ha et ratt med skikkelig force feedback.

     

    Og ja. Ikke noe problem å merke at Forza går i 30fps. Føles som om alt går i sirup.

  13. Er vel egentlig ikke så lett å unngå DoS heller. Routere osv vil jo sende trafikken inn til deg uansett. Hjelper lite å ignorere disse når de er kommet helt inn til deg. Da har de jo allerede spist opp all båndbredden din. Skal det være noe hjelp må trafikken blokkes lenger ute på nettet. Hos din ISP f.eks.

     

    Kommer jo litt ann på type DOS angrep også. Noen er beregnet til å bruke opp minne eller cpukraft fremfor båndbredde. Da kan det jo hjelpe å bare droppe trafikken fra en ip.

  14. De testene jeg har lest hvor de har testet s939 mot AM2, så er faktisk s939 hakket raskere. Må helst overklokke minnet til 800+ for at AM2 skal ha noe overtak.

     

    Fordelen med AM2 ligger nok heller i at det er fremtidsrettet + nye chipset som fikser opp gamle problemer(nvidia).

  15. Det nytter rett og slett ikke å angripe Ola Normann for "vanlig" piratkopiering. Selvfølgelig har piratkopiering blitt et fenomen som er for stort. Noe må gjøres, det er helt på det rene, men å kriminalisere stort sett alle som eier en PC går rett og slett ikke an. Det er ikke mange år siden jeg og fattern satt med 9600 bauds modem og lastet ned fullversjoner av Sierra-spill fra BBSer. På den tiden var det fullstendig utenkelig at man gjorde noe som på noen måte var kriminelt. Har det egentlig forandret seg så mye siden den gang? Flere gjør det, det er en ting, men har prinsippet forandret seg? Stjeler man virkelig noe? Selvfølgelig gjør man ikke det. Det man gjør er å potensielt frarøve selskaper som representerer noen som lager kultur. Stikkordet er selvfølgelig "potensielt". Hvem er det som blir skadet hvis situasjonen er den at man kopierer et produkt til personlig bruk som man likevel ikke hadde brukt penger på i utgangspunktet? I dette eksempelet ekskluderes selvfølgelig også de synergiske virkningene piratkopiering har (blant annet at man ekspanderer sin og andres kulturelle horisont, og at det samtidig har en markedsføringseffekt). Piratkopiering er en vanskelig diskusjon, men tendensen i dag er å føre en primitiv debatt som allerede er på stadiet at man enes om å føre reaksjonære og symptomatiske tiltak mot de samme personene som legger igjen mest penger i industrien som angriper dem. Det er ikke spesielt vanskelig å se at det er mange i diskusjonen som befinner seg langt bak mål og flere hundre meter utpå jordet.

     

    5915269[/snapback]

     

    Må si meg helt enig med CAT-scan her. Min erfaring er det at de som kopierer mest musikk/spill/filmer som regel er de som har mest musikk/spill/filmer i samlingen sin. Ganske enkelt fordi de er interessert i musikk/spill/film. De kjøper gjerne det de vet de vil ha. Piratkopierer kansje noe som de er nysgjerrige på eller som er veldig vanskelige å få tak i.

     

    Tror egentlig ikke industrien taper så fryktelig mye penger på dette. Fordi jeg tror ikke de som kopiere i stor stil noen gang ville kjøpt 5% engang av tingene de kopierer. Selv om disse tingene ikke var mulig å få tak i pirat kopier av.

  16. SPØRSMÅL TIL KRIPOS

     

    Hei mr. Kripos, jeg lurer på dette;

    Jeg kjøper meg en musikk-CD, og jeg syntes at noen sanger på denne CD'n var kjempebra!

    Dog, de andre sangene var ikke allverden.

    Men noen sanger likte jeg kjempegodt, faktisk så godt at jeg vil at kompisen min skal får høre på de!

    Så, jeg legger CD'n inn i CD-ROM'en, og kopierer de sangene jeg liker over til HDD'n.

    Så logger jeg på internett, og sender disse sangene over til kompisen min.

    DÆNG! Jeg er en hardkokt kriminell fildeler, og jeg fortjener tydeligvis å bli sendt til helvete og hva ikke.

    Dagen etterpå, så stikker jeg ned på REMA1000 og kjøper en stor Stratos sjokoladeplate.

    Mmm, så god den var. Jeg sitter i stolen i stua og nyter hvert sekund av denne sjokoladen min.

    Så kommer lillebroren min på snaut 6 år og lurer på om han får smake hos meg.

    Han har store blå triste øyne, og jeg klarer ikke å få meg til å si nei.

    Så, jeg knekker av en del til han, og han tripper fornøyd ut av stuen med sjokoladebiten sin.

    DÆNG...? Er jeg en hardkokt kriminell sjokolade-deler, og kommer jeg til helvete og hva ikke?

    Tror ikke det!

    Men, Nidar taper jo penger på at jeg sitter der i godstolen min, og deler ut sjokolade til lillebroren min.

    Nå føler ikke han for at han vil ha mer sjokolade, så derfor dropper han å stikke ned på REMA1000 og kjøpe en.

    Ergo, taper Nidar penger, kun pga min egoistiske hensynsløshet.

     

     

    Skjønner dere poenget mitt, eller må jeg utdype?

    5910853[/snapback]

     

     

    Jeg er litt skuffet over at dette innlegget ble forbigått.

    5911721[/snapback]

     

    Forskjellen er at hvis du kjøper en sjokolade og gir halvparten til broren din, har dere tilsammen spist EN sjokolade, og Freia/Nidar/osv har fått betalt for EN sjokolade, kopierer du en CD og gir den videre får artisten/plateselskapet/osv betaling for EN plate, mens det kanskje er gitt ut FEM.

    Sammelikningen blir litt rar, siden en av tingene gir du, og den andre kopierer du. Hvis du hadde gitt bort CDen til broren din, etter du hadde hørt litt på den, hadde det blitt det samme som å gi sjokoladen.

    5911861[/snapback]

     

    Hvis du knekker cd`en i to, gir halve til en kamerat og beholder resten selv er det sikkert greit. Er nok det nærmeste man kommer sjokolade eksemplet.

  17. Fordelen med å bygge selv er at du kan få de komponentene du ønsker hele veien igjennom. Når jeg ser forskjellige tilbud fra netshop, psdata osv, er det som regel mist en komponent jeg ikke er helt fornøyd med. Jeg vil gjerne ha noen rambrikker som tåler litt overklokking osv.

     

    Tviler på at det er noe særlig penger å tjene på det, men du har fullkontroll på hva du har puttet i. Har garanti på hver enkelt komponent, slik at det ikke er noe problem.

×
×
  • Opprett ny...