Gå til innhold

dronjom

Medlemmer
  • Innlegg

    495
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dronjom

  1. hm, tror kanskje jeg heller skriver en kjapp bok om det eller noe, men kan dra frem de viktigste tingene her, så får tenke litt og diskutere med folk så jeg får hypotesene helt sikre detaljmessig før jeg skriver det her.

     

    men iallfall en ting er sikkert føler jeg.

    aliens har ikke horn med lys på,

    det er nok en lue de bruker med lys på som henger forran øynene fordi også øynene samler lysenergi for å varme kroppen, det er derfor man kan bli så hekta på tv og internett, fordi man føler seg vel i det lyset, og har man en lysgreie dinglende forran øynene har det litt samme effekt, men den er ikke så skarp at man blir blendet da, jeg tror de stiller på den manuelt,

    så filmklipp og bilder av aliens på youtube, det var sykt scary :ohmy: jeg tar det jo med en klype salt hva som er fake.

     

    jeg har et hyggelig liv jeg, men nå føles det som en evighet siden jeg har vært med venner :cry: enda jeg kom hjem fra bestevennene for 4 timer siden

  2. Daniel jeg ser du hopper litt her og går litt mellom temaene , dette kan oppfattes for mange som rot og derfor har jeg noen tips til deg :

     

    *Start og fullfør klart det du ønsker å diskutere , marker også eventuelt digresjoner du kommer inn i og pass på at du ikke sporer av.

    *Å diskutere / prate om psykisk helse i en tråd som omhandler teorier som du ønsker skal ha en viss kredibilitet, vil sannsynligvis ha motsatt effekt av det du ønsker. Har du behov for å snakke om psykisk helse så ta det enten i en annen tråd eller på samfunn / helse.

    *Renskriv! Se gjerne igjennom det du har skrevet og sørg for å editere innleggene dine så de blir enkle å lese. Husk å avslutte settningene (de som skal avsluttes) på rett plass med enter.

     

    Du må også være forsiktig med å skrive flere innlegg etter hverandre da dette kan oppfattes som spam.

     

    jeg bare skriver som jeg tenker, skal være nøyere med rettskriving, men skriver helst som det faller meg inn først. Ang psykisk helse ville jeg bare påpeke hvor jeg har fått all inspirasjonen fra og blitt tvunget til å tenke fordi det til tider gjøres umulig å ha noe annet å bedrive tiden med. Sendte en mail til Cropcirkles om ideen min som omhandler dem sine interesser nå nettop forresten. jeg liker ikke å rette alt jeg skriver mange ganger for da ødlegger jeg budskapet, jeg skriver så enkelt språk jeg kan. hvis jeg spammer får dere forte dere å lese da. men jeg skal slowe tempoet, legger meg straks uansett :) se på det som en bok da, de som ønsker sitte å lese litt kan begynne fra toppen og følge veien gjennom tråden :)

  3. og har vært innlagt 5 ganger, hvorav 1 frivillig, og den ene var jeg glad for fordi jeg behøvde det da. 13 uker i år forsvant til ingenting, men likevel var ingenting den beste tiden jeg har opplevd fordi det var så mye utrolig greie folk på psykiatrisk, pasientene spesielt, og de som jobbet på gulvet var jo kjærnemennesker også, men problemet er at de har så lite å si for de er ikke leger. problemet er rett og slett at det er for få leger, de behandler passienter ut fra førsteinntrykk på 15 minutter og lignende. det er ren katastrofe vil nå jeg påpeke. men jeg har en veldig ro også i forhold til psykiatrisk fordi jeg har vært der og oppdaget at det finnes bra ting der også, jeg savner de gode stundene med de andre som var der, så jeg får ikke frykt og stressfaktor av å gå forbi avdelingsområdet, jeg er jo i kontakt med folk der jevnlig av egen interesse fordi det er så mye fine mennesker der

     

    Er dette ein fysikktråd?

     

    ja jeg kommer til det, dessuten har jeg allerede skrevet mye om det i de stengte trådene, så jeg begynner heller fra begynnelsen enn å gå til det mest spennende med en gang

    • Liker 1
  4. derfor, hvis hypotesen min fungerer på alle, da merker folk en voldsom forskjell fra person til person hvordan verden oppfattes. for noen skjer det ting så fort at det oppfattes som ren krig eller opprør, fordi det vil skje så mye rare ting at dere ikke kan se det for dere så lett nå, jorda vil slutte å spinne, hvertfall oppfattes den sånn når tiden går slakere.

    og derfor blir det jo sånn at de som er troende får det enklere enn folk som prøver være gud i alt de gjør med sine store ord og nedtrykkende greier, slik som meg mot han istad, men det beklager jeg men måtte få ut sinnet mitt

     

    dette pga samvittigheten, og samvittigheten er ordet i denne sammenhengen, fordi har man dårlig samvittighet er det gjerne noen som er litt sure på deg, og da kanskje de finner ut av teoriene mine lettere enn deg, og da vil du for alltid henge etter og være usikker hver gang du skal slakke tiden selv og det blir vanskeligere slik at mobbeofrene gjerne får lyst til å erte litt så du blir mer urolig fordi du se for deg hva de kan erte med når du prøver å finne roen, SELV om det ikke behøver å si at de skal plage deg, men man vet jo aldri hvordan folk er,

    jeg prøver hvertfall å si at ikke jeg har noen onde hensikter, jeg gikk med selvmordstanker i 3 år og forsøkte ta livet mitt jevnlig, jeg vet åssen det kjennes

  5. stormene har, tror jeg, med at det skjer mye på jorda nå og at åndene og aliensene og hjelperne(?) er stressa og har mye å holde styr på. nevner speeds død, hele england er i sjokk, samt oslosaken, hjelperne har mye å passe på og må fly frem og tilbake over havet mellom norge og england, det er jo så mye energi knyttet til disse tingene gjennom både sinne og sorg

  6. jeg begynner likevel, orker ikke vente da jeg føler tiden går senere.

     

    jeg sitter her pent og rolig altså med en kopp varmt vann mens jeg hører på musikk på hvite øreplugger

    som sagt tror jeg det er mye utenomjordisk på besøk på jorda, men de opplever en annen tid enn oss, ikke som et annet univers, men som at de har funnet så mye ro og drivkraft og interesse at når de går på jorda er alt fryst helt fast!

     

    noen dukker opp og hjelper og drar igjen mens andre blir litt irritert, men de fleste er snille og lar seg ikke til syne, bare nyter synet av en verden som går i saktefilm så mye at den føles stille.

     

    det er pga stress

    det er et voldsomt stressnivå på jorda

    vi rekker ikke mer av å stresse, vi rekker mindre

    man må finne sin universelle ro, som mange sikkert har sagt før meg,

    her er teknikker:

    FÅ I DEG VARMEN! og hold den :)

     

    den burde være enkel å forstå

    en kopp kaffe, eller bare varmt vann. varmt vann er ren energi for oss i carbonuniverset, te er bra, ikke pga teen nødvendigvis, den kan påvirke kroppen på andre måter, men det er selve varmen i vannet som har mest å si.

    blode pumper rundt i kroppen, og bråstopper i fingre og tær, så energien skytes ut, så husk vanter og sokker/ullsokker og lue så holder den seg nær hender og føtter og ikke minst hode.

    fishermans friend virker som noe for seg selv, jeg tror det har en spesiell effekt som får varme ut av tennene eller noe

     

    svarte/mørke gensere og bukse i svart/blå, og hvite tskjorter og undertøy, fordi farge.. det har med energinivået i forhold til om det lyser utover eller om det trekker til seg lys og varme. sort trekker til seg varme mens hvitt sender utover, derfor tskjorte i hvitt for eksempel, eller kanskje blått er like bra.

    og derfor genser i sort, fordi den trekker varme fra omgivelsene.. og holder genseren varm.

     

    håret er viktig, du trenger ikke dusje, men ta litt vann i håret innimellom, hodet skal ofte være svalt, det kommer så mye varme opp dit likevel siden varmen stiger gjennom kroppen fra tærne og opp.

    pannebann dyppet i lunkent vann kan derfor ha sin effekt om man er mye i bevegelse, helst sort

     

    det er det jeg ville skrive for nå, kommer mer snart :)

    følg med videre dere som vil, og prøv gjerne ut teknikkene mine, men pass på å ikke ha for varmt, husk å la vinduet stå litt på gløtt hvis dere er mye inne så luften siger inn jevnt, hvis ikke får dere gjerne litt vondt i hodet med varmen :)

  7. Hei.

    jeg godtar å bli kalt troll og barnslig og alt mulig om dere vil, men kan jeg ha en egen tråd hvor jeg på ro og vis ytrer mine fysikk hypoteser, det hadde jeg satt veldig stor pris på iom at jeg sitter inne med veldig mye ideer nå :) så tar jeg det pent og rolig her istedenfor å lage hundre tråder fordi de andre blir stengt hele tiden :)

     

    slutt å steng trådene mine pga andres kommentarer :(

    jeg vet den siste på politikkforumet var litt drøy fra start til slutt, men jeg følte for å si det, at jeg var litt sur

    men skal ta det fint og rolig i denne, så kan folk si hva de selv ønsker :)

    slik at det blir som om jeg diskuterer med meg selv mens lytterne hører på og kommer med innspill hvis de vil hjelpe meg med å sette sammen mulig puslespill for å lære hvordan man kan utnytte seg av universet og skape noe stort og langvarig hvis det er mulig

     

    noen som ønsker å høre?

    ellers så kan dere jo se på det som fantasi, eller lage en fantasiverden ut av det, en eventyrhistorie, jeg bare forsøker åpne litt opp nå som jeg forstår mer hva tid er for noe :)

    hvertfall i mitt bilde, om dere er uenige, men det er jo lov

     

    mvh daniel :)

  8. det blir slik, ganske enkelt:

    det kommer til å skje veldig mye på kort tid, krig/ikke krig er et begrep man selv bestemmer, så for de som er i knipeområder og hører det skjer mye ut over hele jorda, vil det kjennes som krig, mens de som befinner seg i fredelig stemmeleie og er på fredelige steder vil ikke merke så mye til det.

     

    optimisme er bra, da kanskje ikke du merker krigen engang selv om den ifølge andre har vært der :)

  9. HERREGUD Å JÆVLA IDIOTER som ikke greier å tyde riktig...

     

     

    se her --> http://mirimoro.piczo.com/kornsirkler?cr=5&linkvar=000044

    her er den "såkalte" teksten fra kornsirkelen med beskjed fra universet

     

    Beware the bearers of FALSE gifts & their BROKEN PROMISES.

    Much PAIN but still time. BELIEvE. There is GOOD out there.

    We OPpose DECEPTION. Conduit CLOSING. Acknowledge.

     

     

    DERE HAR LEST FEIL, FOR HELVETE,

     

    det står nemlig,

    kremt kremt,

     

    tør jeg dette?

     

    her:

     

    Be war E.T. he bearers of FALSE gifts & their BROKEN PROMISES.

    Much PAIN but still time. BELIEvE. There is GOOD out there.

    We OPpose DECEPTION. Conduit CLOSING. Acknowledge.

     

     

     

     

    og JEG blir kasta rundt på forumet???

    jorda er et jævla horehus:p

     

    kornsirkler er romskip som letter, de bruker lyskraft til å skyve seg unna med og bruker jorda på åkrer til å skyve seg avgårde med

     

    skal noen slette denne tråden også eller? :p

    herregud, jeg hater dere

     

    (redigert det enklere)

    • Liker 3
  10. Om det var ekte der og da, så kan du jo selv se at vi har vært på månen. Ja selv fra kontordisken kan du klare å skimte at det amerikanske flagget fortsatt ligger der. (les .f eks google moon)

     

    Og hadde du hatt et stort nok teleskop/satelitt så kan du jo også se det selv med "egne" øyne.

     

     

     

    Russerne hadde nok mer enn likt å motbevise at de ikke har vært på månen (deler av månelanderen ligger jo fortsatt igjen), men faktum er at de ikke har det.

     

    du vet det kan ha blitt satt der av MASKINER STYRT FRA JORDA?

    speila dere snakker om også!

     

    ikke tro alt du ser,

    men jeg vet ikke

  11. 5 sider, og ingen har skrevet "Relativitetsteorien" enda? :( Skuffende.

     

    hei, mister;

    FORDI RELATIVITETSTEORIEN ER NOE JÆVLA RØR!

    den er ikke feil, men den leder ingen vei i utgangspunktet, men den fikk folk til å tenke nytt

    - men i mange blindveier

     

    biler går på bensin?

    noen som har tenkt på at dagens forskning på brennstoff vil gjøre at biler på damp vil gå HELSIKKES JÆVLAAA FORT??

     

    det er mange blindveier i dagens forskning.

     

    og stjernene er ikke masse energi, de er bare et skall med trykk inni som dytter energi ut i verdensrommet, og dytter ozonlaget ned på marken så det føles varmt.

    og de blir ikke til ved masse masse som tilfeldigvis samler seg til å bli en stjerne, det er det planetene som gjør, ikke stjernene. lager man en bombe og sprenger den i vakuum blir det som en stjerne, som en SÅPEBOBLE I VAKUUM!! har dere ikke sett såpeboblene skinne??

     

    kanskje jeg tar feil i noe, men jeg ser åpninger her, helt klart, og dagen i dag føltes som flere døgn.

     

    dere får avgjøre selv :)

    det er jo dere som maser på at jeg må forklare meg, er ikke jeg som presser det etter dere i utgangspunkte, så vil dere ikke høre er det greit det.

     

    jeg ville ikke satset aksjer på brus

    solbærtoddy derimot :)

  12. Lysets hastighet er ikke relativ. Ulike medium kan påvirke fotoners hastighet, men ikke lysets absolutte hastighet (noteres: C)

     

    jeg begynner å tvile på det.

    lyset kan være som en kilde med energi som vi trekker til oss, solen er jo ikke formet som en laser

     

     

    Det er heller ikke det man mener med at noe er relativt. Relativt siktes til at hvordan det framtrer avhenger av hvordan man observerer. Fra hvilket hold man observerer, eller hva som observerer.

     

    fra hvilket hold, ja, da er du inne på min greie. jeg snakker om at alle har en relativ variabel tid inne i seg

     

     

    Og nei, det er så absolutt ikke dette E=mc^2 betyr. Denne ligningen viser til en ekvivalens mellom masse og energi.

     

    jeg snakker om hva den høres ut som når man leser:

    energi = masse i lysets hastighet gange med seg selv

×
×
  • Opprett ny...