Gå til innhold

Cobalt

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cobalt

  1. At de står som offisiell partner betyr jo bare at de har spyttet inn penger de har tjent på andre folk for å reklamere seg selv på klubbsider og produkter. ?

    Hadde jeg vært rik nok, eventuelt lurt penger fra nok folk, så kunne jeg og ha blitt offisiell partner med ansiktet mitt på brystet til Roma ? penger rår, uansett hvor man har fått de fra...

    • Liker 2
  2. Sikker på at det er lureri!? Er det faktisk en fotballklubb som ville la seg lure av dette, så er det Liverpool. Er jo bare en tulleklubb og de vil sikkert la seg lure hvis Duesund ringte på døra og lovet de PL gull hvis de kjøper skyer!!

    Mvh

    Manchester United Supporter ?

     

    Liverpool fotballklubb ville aldri la seg lure av et simpelt ponzi selskap.

    Dette er nok heller en liten butikk på hjørnet drevet av en sliten tørst engelskmann med trønderbart som selger supporter produkter på vegne av klubben og tror salget vil øke ved blande inn My World og casback handel

    • Liker 1
  3. Det viktigste uansett med avgjørelsen til lotteritilsynet er beskjeden som blir sendt ut i verden ang denne pyramiden.

    Det kommer til å ta tid, men det kommer til å rakne til slutt.

    Og opp av asken kommer en ny pyramide... It is the circle of svindel ? og folk vil la seg svindle!

    • Liker 2
  4.  

     

    Mtp Lyoness så er det ett godt spm. Jeg vet ikke hvem de mener er den 4 største. Det blir litt som med at de tidligere påsto at de ni største bankene bankene i Tyskland også var med.

    De som det ble linket til er langt fra størst.

    Og de vil heller ikke ha noe med Lyoness å gjøre ✌?

    De er flinke til lyve og matematikk kan de ikke ..her er et eksempel ..Terje Duesund lover her 30 ganger tilbake innsats ..for dette skal bli mulig må alle i Norge bli med i lyoness som aldri vil skje og alke må handle abeslutt alt de trenger gjennom lyoness .

    Men husk bare at de har skjønt noe du ikke har skjønt.... ???

    • Liker 2
  5.  

    Send dette til media, BA har laget mange artikler om Lyoness. Kanskje de vil lage fleire:-)

    Vi må få stanset dette!

     

     

     

    Terje Duesund er bekreftet på level 8.2 og det medfører bonus på 150 millioner kr i juni.Stopp kjøpe skyer folkens og vi må jobbe hardt for stoppe dette ang butikker og advare folk med bli med ..Vi kan klare stoppe svindelen og bonus ved jobbe sammen og hardt de neste måneder

    Dette kan være en bløff rett og slett pga alle hans presidenter i Norge har hatt en storm av folk som vil ut og krever sine penger tilbake og de rykker ned i level og samtidig går salget av skyer nå tregt og butikker ønsker ikke samarbeid mer så skurrer det at sjefen selv går opp .

    Det kan jo være at de melker så mye penger utav systemet som mulig da de kanskje tror det kommer til å gå nedenom og hjem? Er jo lov å håpe!

    • Liker 1
  6.  

     

    Synes godt vi kunne fått litt mer inside-info av dere som er medlemmer... Facebook-poster og slikt.. :)

     

    Hvorfor det?

     

     

    Fordi det er interessant å følge med på hva som skjer i disse dager.. Og så er det jo sikkert noe informasjon som kan være interessant å videresende til Lotteritilsynet o.l...

    My bad! Misforstod det du skrev!

    Ja, hadde vært interessant med litt inside information! Men man burde være forsiktig med å navngi folk, selv om de er svindlere!

  7. Desperasjonen setter inn :D Nå blir det vel å skylde på markedsførerene når de ikke får penger som lovet fordi de ikke jobbet "hardt nok".

     

    lyoness1.jpg lyoness2.jpg

    Tenk hvor mye penger de på toppen tjener hvis de får alle til å følge denne superplanen med 30 møter nedover linjen ☺️

    De på topp må jo le hele veien til banken når de får alle sauene til å gjøre jobben for de... ?

    • Liker 1
  8. Ja den er klassisk. Du får som regel bare denne sjansen og du må skynde deg.

    Deretter kommer som regel garantiene og at du vil få best informasjon om du kommer på møte og får hilse på de fine folka.

     

    Om noen ønsker ett avbrekk i sportssøndagen så er denne både humoristisk og spot on

     

     

     

    ​Se fra 25 min og utover....  :lol: 

    • Liker 4
  9. Hva med butikkene MEXX, Sizters og Conzept i Trondheim? Er de reelle partnere? Disse var jo alle frontet på den betalte annonsen som var i Dagens Næringsliv.

    Dette er enkeltbutikker drevet av en som er inne i Lyoness. Ikke noe vits å bruke tid på.

    Det morsomme er at reklamen han er i sier jo at butikkene gjør det så himla bra etter at de ble medlem, men tallene bak ikke akkurat er imponerende.. en av de tre bedriftene går litt i pluss!

  10.  

    Bra jobbet Cobalt!

     

    Så bare på noen dager har SAS og Cubus trekt seg bare med og sende noen mail. Mye lettere en jeg skulle tro

    Sende også en mail til cubus og høre om det eksklusive samarbeide de hadde gått inn med Lyoness bare så de får flere henvendelser, Cubus ligger fortsatt på Lyoness sin hjemmeside. 

     

    Har også send mail til Jysk og de 10 andre største bedriftene Lyoness "sammarbeider" med. Håper å få fjernet flere store butikker og starte en kjedereaksjon. 

     

    Det hadde vert bra både for de som har invistert og ikke. Bedre og få et svar en gang for alle, så folk kan bruke tid og penger på fornuftige ting. 

    Så flott! Egentlig burde vi hatt en kampanje der vi sender en epost til så mange som mulig av bedriftene som samarbeider med lyoness/cashback world. Når dette pyramide/mlm spillet blir stengt ser det jo veldig dårlig ut for disse bedriftene at de har samarbeidet med et pyramidespill som har lurt nordmenn for millioner. 

     

    En mulighet er jo å formulere et standardbrev som alle som har lyst kan sende til disse bedriftene og foklare hvordan nordmenn blir lurt av lyoness/cashback world. 

     

     

    Jeg synes personlig at man ikke burde sende noen gruppemail eller ta kontakt med butikkene for å sabotere.

    Dette vil gå sin gang hvis Lotteritilsynet konkluderer med at det er pyramide.

    Jeg anklagde aldri Lyoness for å være noe som helst, eller kom med noen negativ vinkel, når jeg tok kontakt med Cubus. 

    Bare spurte rett ut om de hadde noe samarbeid med Lyoness / Cashback world. Jeg har ikke til hensikt å sverte de på noen måte, da jeg føler at den jobben gjør de ganske enkelt selv når de farer med løgn og vrir på sannheter. Noe jeg var ganske sikker på at de gjorde når jeg ble informert om de forskjellige "partnerbedriftene" deres...

    De som vil involvere seg i slike firmaer må gjerne gjøre det for min del. Jeg holder meg i alle fall langt unna.

  11.  

    Problemet mitt er at ingen jeg har snakket med ang Lyoness kan gi et ordentlig/troverdig svar på hvordan cashflowen er i firmaet. Altså at de kan komme med reelle tall som stötter opp om at de faktisk har nok inntekt til å foreta de forventede utbetalingene de lover bort i mötene.

    Og ikke minst at de som verver folk til firmaet påstår at Lyoness er partnere med div firmaer, f.eks. Cubus, men sannheten er at de kanskje har fått til en avtale via en tredjepart. Imens selve firmaet sannsynligvis ikke kjenner til noen avtale...

    Blir altfor mye vag informasjon og for mye lovnader om ditt og datt til at man kan ta firmaet seriöst.

    Også faller de tilbake på å skylde på at det er de som rekrutterer som ikke har fått god nok info, og derfor kommer det ut feile ting. Da burde man kanskje ta tak i det, og sörge for at de som rekrutterer faktisk kommer med korrekt info...

    Det er dessverre noe som gjentar seg ofte.

    Bedrifter omtales som partnere og så stemmer dette ikke senere, eller bedriftene vet ingenting.

    Da er det lett å skylde på overivrige markedsførere. Men de igjen gjentar ofte kun det de er blitt fortalt.

     

     

    Jeg ble fortalt på et møte, med en som er ganske høyt oppe i Lyoness-systemet, at de hadde direkte samarbeid med flere forskjellige store bedrifter. Cubus, Lindex og flere andre ble nevnt. Så da tenkte jeg at det ikke kunne være farlig å spørre noen av de ang dette samarbeidet.

     

    Her er svar fra Cubus:

     

     

    Hei Runar

     

    Takk for din e-post.

     

    Vi har ikke direkte samarbeid med Lyoness/Cashback World, men er nå klar over at de er i nettverket til en av våre leverandører.

    Derfor fronter de -25% på alle jeans, som er en kampanje for alle våre kunder akkurat nå.

    Jeg kan informere deg om at vi i dag gitt vår leverandør beskjed om å avslutte samarbeidet, fra Cubus sin side, med Lyoness med umiddelbar virkning.

     

    Kontakt oss gjerne igjen dersom du har flere spørsmål.

     

    Ønsker deg en fortsatt fin dag! 

     

    Blir fort litt vanskelig å ta ting seriøst når man får info som dette fra disse "partnerfirmaene"...

    • Liker 1
  12. Problemet mitt er at ingen jeg har snakket med ang Lyoness kan gi et ordentlig/troverdig svar på hvordan cashflowen er i firmaet. Altså at de kan komme med reelle tall som stötter opp om at de faktisk har nok inntekt til å foreta de forventede utbetalingene de lover bort i mötene.

    Og ikke minst at de som verver folk til firmaet påstår at Lyoness er partnere med div firmaer, f.eks. Cubus, men sannheten er at de kanskje har fått til en avtale via en tredjepart. Imens selve firmaet sannsynligvis ikke kjenner til noen avtale...

    Blir altfor mye vag informasjon og for mye lovnader om ditt og datt til at man kan ta firmaet seriöst.

    Også faller de tilbake på å skylde på at det er de som rekrutterer som ikke har fått god nok info, og derfor kommer det ut feile ting. Da burde man kanskje ta tak i det, og sörge for at de som rekrutterer faktisk kommer med korrekt info...

    • Liker 1
  13. noen som vet hvordan man får asusen til å fungere med f.eks. et Canon eos 400D speilreflekskamera? skulle overføre bildene fra kamera til dataen, men selv om begge oppfører seg som om de er koplet sammen, så forsvinner bare kameraet fra listen inne på filemanager.. noen tips?

  14. Jeg har lest ganske så mange sider tilbake, men orker ikke bla gjennom samtlige 6x sider dessverre. Så er det noen som kan oppdatere meg?

     

    hvis du sjekker ut de forskjellige selgerene på ebay, så vil du se at mange av de som selger faktisk er store og delvis kjente elektronikkbutikker/kjeder fra USA og England. Før jeg kjøpte fra taiwan, så skrev jeg noen mailer frem og tilbake med en butikk i USA og det var ingen problem for meg å få kjøpe fra de. Men de godtar ikke paypal, alt må gjøres via bankoverføring. Og jeg selv synes paypal er sikrere enn alternativet.

    En annen måte er jo hvis du har en kompis i england, usa etcetc som du kan kjøpe til fra f.eks. play.com til hans adresse og få han til å sende til deg!

    Ok. Takk for bra svar :) Tittet på play.com, de hadde ikke akkurat så veldig mye inne lenger. Men denne butikken fra taiwan som du kjøpte fra da, har du en link til den? Og er det ikke litt slitsomt med både kinesiske tegn og vanlige bokstaver, noen mulighet for å få fjernet dette?

     

    jeg vet ikke om jeg kjøpte fra en butikk eller en enkeltperson som bare selger hauger med dataer! hehe.. men fyren har så å si bare positive tilbakemeldinger fra 2004 til nå, så er vel til å stole på! han var i alle fall excellent på alle måter når d gjaldt min handel!

    du finner link til ebayen hans 1 eller 2 sider tilbake!

    amazon.com er også en plass å sjekke ut når det gjelder asusen!

     

    det med kinesiske tegn på tastaturet er nok en smakssak.. men jeg tror de som klager over det,klager generellt av alt i denne verden.. er et minimalt problem! etter 2 timers bruk tenker du ikke over det.. de kinesiske tegnene er "tynne" og de normale bokstavene er "tykke", eller uthevet om man vil! i alle fall på min data!

  15. Jeg har nå hatt min EEE i noen dager og må si jeg er veldig fornøyd med maskinen. Er noen få ting jeg ikke helt har klart å få til i Linux og trenger litt hjelp:

     

    Hvordan kan jeg spille av film som ligger på en av mine Windows-maskiner? Jeg klarer å finne filene via Filemanager, men når jeg åpner dem så blir filene kopiert over til EEE'en først. Noen som kan forklare enkelt hvordan jeg kan spille av direkte fra Windows-nettverket?

     

    Har forøvrig tilgang på Windows Fundamentals via jobben, men tror jeg vil holde meg til XandrosEasyMode så lenge som mulig (må lære meg litt Linux før eller siden, så...)

     

    jeg hadde aldri testa linux før jeg kjøpte asusen min for et par uker siden.. og forstod ikke så altfor masse i starten.. men en ting jeg er helt sikker på er at du må skifte til Advanced mode.. synes ting ble mye enklere da, og menyen blir mere lik windows etter min mening!

  16. Jeg har lest ganske så mange sider tilbake, men orker ikke bla gjennom samtlige 6x sider dessverre. Så er det noen som kan oppdatere meg?

     

    hvis du sjekker ut de forskjellige selgerene på ebay, så vil du se at mange av de som selger faktisk er store og delvis kjente elektronikkbutikker/kjeder fra USA og England. Før jeg kjøpte fra taiwan, så skrev jeg noen mailer frem og tilbake med en butikk i USA og det var ingen problem for meg å få kjøpe fra de. Men de godtar ikke paypal, alt må gjøres via bankoverføring. Og jeg selv synes paypal er sikrere enn alternativet.

    En annen måte er jo hvis du har en kompis i england, usa etcetc som du kan kjøpe til fra f.eks. play.com til hans adresse og få han til å sende til deg!

  17. et siste lite spm... når jeg skal starte f.eks. gimp så kommer det opp en slags veiledningsting som sikkert har en "aksepter" tast eller noe slikt nederst til høyre.. problemet er bare at denne siden er for stor iforhold til skjermen.. eller for lang nedover.. så jeg får ikke flyttet eller scrollet meg ned for å trykke på de valgene som skal befinne seg utenfor skjermbildet!

    noen som vet hvilke knapper man må trykke på for at dette kan fikses?

  18. Kom deg over i Advanced mode som jeg linket til på forrige side i tråden, der har du en meny-knapp (slik som Start-knappen på XP) og der ligger nok begge to, Gimp under kategorien Graphics, og VLC under kategorien Multimedia. Du kan også starte Gimp ved å høyreklikke på et bilde. Du kan starte ethvert program med Alt+F2 og navn på programmet. Snart er du utlært :)

     

    dette var saker! ironisk nok ble ting straks enklere med advanced mode! hehe

    nok en gang takk for all hjelp!

    er det noen programmer som anbefales som jeg burde skaffe meg?

    og kanskje noen kan tipse om ting jeg kan fjerne som man normalt ikke bruker, kanskje installasjonsfiler o.l. som jeg er ferdig med?

     

    takktakk

     

    må bare få si at jeg kan ikke få skrytt nok av 4G'en min.. funker veldig bra til å skrive dokumenter, mails o.l. både hjemme og på jobb! tastene er små, men jeg har også tynne fingre så d går utrolig bra! tror man må ha bra tykke pølsefingre for å føle at dette vil være noe problem!(unnskyld alle med tykke pølsefingre)

    ser fyren som jeg kjøpte av fortsatt selger maskiner, og vil anbefale han! tok 4-5 dager fra jeg betalte, til jeg hadde maskina og alt var ryddig og raskt med fyren!

    så hvis noen er ute etter en maskin så kan de besøke http://myworld.ebay.com/artious/

    betalte 2680kr for min med ekstra ram, 4gb minnekort, inkl frakt og ca90kr i moms.

    helt grei pris synes jeg!

×
×
  • Opprett ny...