Gå til innhold

kris45

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kris45

  1. Hvilken sang tror du er den beste sommerlåten?

    Og hvilken sommerlåt er/var din favoritt?

     

    Alle sjangre! :D

    Jeg vil si WEEZER - PORK AND BEANS, utrolig tøff sang! Årets sommelåt, LETT!

     

    Så langt er det min favoritt også. Genial sang og video

    Videoen e GENIAL ja!

  2. Rise Against er post-hardcore eller 90s hardcore punk, Sevendust er vel et av de mange alternativ-metal banda som kom i USA på 90-tallet med tunger gener i grungen, Disturbed er vel i samme gate men mer nu-metal over seg enn Sevendust, mens Anberlin er ganske anderledes enn de tre andre banda, nemlig siden de spiller en ganske melodiøs alternativ poprock med et touch av emo og litt mer "voksen"-pop.

    Rise Against er det helt klart beste bandet her, ekstremt fett, mens Anberlin kommer som nummer 2. Sevendust og Disturbed kommer langt bak de to førstnevnte, jeg har aldri helt tatt den alternativ-metal/nu-metal greia.

     

    Sjekk forresten ut anmeldelse av den nye Weezer-plata (Weezer (Red Album)) her: http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&a...10:kjfwxzljldte

    Oh, nytt album fra Weezer. Får håpe vi kan få noe som kan menge seg med de to første albuma og til dels Green Album. De to siste har vært svært middelmådige.

    weezer - pork and beans, lett sommersang 08

  3. Da har det seg slik at stuen befinner seg under oppussing, og det er på jammen på tide at det kommer et ordentlig lydanlegg på plass. Anlegget skal koples opp mot tv-en, og også brukes som partyanlegg. Budsjettet bør helst ikke overstige 30 000.

     

    Hva har dere å foreslå?

    eg fåreslår du tar turen på ditt lokale hifi place

  4. Vet ikke hvilken vegg jeg har med det er tapet utenpå den i hvertfall, uten at det skulle ha så mye og si :p

    Hvis du har gipsplater merker du det ganske fort når du prøver å henge opp bilder o.l. Eventuelt kan du skru av dekselet på en stikkontakt, da bør du kunne se hva slags materiale veggen er laget av.

     

    Fikk nå vite at det er en uttervegg (tven skal selvfølgelig henges på innsiden) så den er sikkert bedre og henge på enn en vanlig skillevegg mellom to rom.

    Det bør du ikke satse på. Har du først gipsplater i veggene er det antagelig gips også innvendig på ytterveggene. Du har riktignok mulighet for å treffe fastere masse ved å bruke veldig lange skruer, men jeg vil vel ikke anbefale det - det blir ikke så godt feste likevel, og du risikerer å punktere dampsperreskikt og slikt.

     

    Men hvordan finner jeg ut hvor stolper i veggen er?

    Du kan grovlokalisere stenderne ved å banke i veggen - der det er minst hult er det en stender bak. For finere lokalisering må du prøvebore (tynt bor) eller låne/kjøpe en stenderfinner. Det er en dings som bruker radar eller ultralyd eller noe slikt for å finne stendere, fås f.eks på Clas Ohlson. Finner du først en er den neste loddrette stenderen normalt 60 cm bortenfor.

    Du kan jo sette inn jysla mange Mollyplugger, disse tåler mye vekt. Du kan feste ene siden i stenderene, og den andre i gipsveggen. Det har eg gjort. ;)

  5. Hallo! Har en Marantz VP7200 som har funger fint i flere år. I dag hadde jeg tenkt til og spille litt før jeg le avbrutt mitt i runden av at det kom opp en melding som ikke var mulig og lese på 3 sekkunder, men så skruddee dn seg av og laggde en rar lyd fra Viften i Projektoren. Det har vært en fyr hjemme hos meg før som tok støv sugeren og sugde støv. Usikker på om han skrudde den opp eller ikke...

     

     

    TRENGER HJELP! :)

     

    Takk

    du får vel leie inn en minerydder

  6. Fikk nettopp min første programmeringsjobb i et nyoppstartet firma, yay!

     

    Til å begynne med er bare en prøveperiode for å se om det funker for meg og dem. De spurte om det var greit for meg med 125 kr timen til å begynne med, noe jeg syns var helt ok. Det er hovedsaklig cv'en, få litt erfaring og det at denne jobben er mye mer spennende enn en butikkmedarbeiderjobb osv som betyr noe, lønnen bryr jeg meg ikke så mye om siden jeg klarer meg greit økonomisk med studielån ved siden av. Men siden de sa ".. til å begynne med" håper jeg at de kanskje hintet til at når denne prøveperioden er over og firmaet begynner å gå rundt at det kan bli en evt. lønnsøkning. Derfor lurer jeg på hva som er vanlig lønn for en deltidsjobb til en med så liten (les: ingen) erfaring fra før av er. Sånn at hvis de spør meg hva jeg syns er greit så slipper jeg å komme med noe som er alt for lite eller alt for mye. Hvis noen har liknende jobb eller vet hva lønnsnivået er så setter jeg pris på informasjon.

     

    Takk.

    jaja cirka 150 k, tjener det på 2 mnd, lager spill

  7. more spam

     

     

    Skal vi se real gaming performance, hvor en cpu 250MHz treigere (quad core) vinner øver dual core så er i tilleg er av nyere type:

     

    1.png

     

    2.png

    3.png

     

    Meget bra bolson du sku velgt en cpu så ikke er komt ut enno eller var ute når min link ble publisert, gud forby at det går et lys opp for deg at quad core skalere mye bedre i spill en dual core etter 3.0ghz.

     

    Jeg ville revurdert signaturen min var jeg deg. "Jeg hater fanboys" bør snarest erstattes med "jeg hater fanboys, med mindre de hevder at utstyret jeg eier er bra"

     

    Har ikke sett ett reelt argument for å velge kentsfield foran wolfdale hos en som setter spill i fokus, men så har jeg muligens gått på limpinnen ved å kommentere, da du åpenbart poster innlegg som er ironiske i sin helhet, og du ler godt av alle oss idioter som tror du er så infantil som den såkalte kildekritikken din tilsir.

    JEG ELSKER QUAD

×
×
  • Opprett ny...