Gå til innhold

aras2

Medlemmer
  • Innlegg

    265
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aras2

  1. Jeg husker den gang FN og vi meget selvhøytidelig ropte lignende utsagn, den gang om at "disse landene krenker privatlivet til deres egen befolkning med overvåking og den slags". Og jaggu sitter ikke vi selv i samme saksa den dag i dag når det nylig ble fremmet lovforslag om overvåking som overgår den av Stasi Tyskland (for ikke å snakke om Google, Facebook, og NSA generelt). Hvor er FN nå? Og hva gjør vi med dette? Hvorfor så nedverdigende ovenfor andre land når vi ikke klarer å få det til selv i eget land? Alt dette angivelig for vårt eget beste, sikkerhet osv osv...

     

    Og før folk roper "RUSSLAND TILHENGER, KINA TILHENGER", kan jeg nevne at jeg bryr meg vel fint lite om hva som foregår i disse landene, så vel som USA, for jeg bor vel ikke der.

     

    Alt jeg har å si når det gjelder denne artikkelen er; Gi det tid, og staten vil også her begrense tilgangen til "den frie informasjonen". 

  2. Gratis var det nok ikke når jeg kjøpte ny bærbar med win 8. windows 10 er en oppdatering. Også kjent som ulv i fore klær!

     

     

     

    Mitt råd til de som ikke har allerede installert win10 er: Ikke installer denne, da bortimot alt du gjør på din maskin vil overvåkes, skal vi tro MS, for reklame hensikt. Jeg er rimelig sikker på at win10 vil fortsette å være gratis fremover da reklame vil være inntekts middelet!

    Hvis noe er gratis, så er det DU som er produktet.

     

    Also: Hvis noen oppgraderer for spill(DX 12 er exclusive for Win 10), avinstaller MS sine drivere med DDU, også kjør inn nvidia sine drivere.

     

    Angående "spying":

    http://bgr.com/2015/07/31/windows-10-upgrade-spying-how-to-opt-out/

    www.bgr.com/2015/08/14/windows-10-spying-prevention-privacy-tools/

     
  3.  

     

    Ikke alle land kan produsere grønn energi og tilrettelegge infrastruktur for elbiler på linje med hva vi kan her i Norge, derfor er hydrogen bilen et kjempeflott alternativ, altså ikke i Norge med land med mangel på vannkraftverk eller alternativ grønn energi. 

     

    Klarer et land ikke å skaffe grønn strøm nok til å lade elbiler så er det helt klart at eventuell hydrogen blir fryktelig skitten.

     

    Den eneste kilden til ren co2 fri hydrogen er ved elektrolyse dette krever ca tre ganger så mye elektrisitet for å kjøre like langt. Har du ikke nok strøm har du garantert ikke tre ganger så mye til å lage H2. Da må den produseres slik 95% av verdens H2 produseres i dag ved dampreformering av metangass eventuelt fra brunnkull eller olje.

     

    Grunnen til at 95% av verdens H2 produseres fra fossile kilder er kostnad. Gass og kull er billig, elektrolyse krever dyrt utstyr og ca 65 kWh per kilo H2(ferdig komprimert til 700 bar)

     

    Myten om det forurensningsfrie hydrogenet er bare en myte.

     

     

    Helt enig, jeg tok nok feil, som også en annen før deg påpekte :) Bøyer meg pent i støvet !!

  4. Prinsipielt synes jeg ingen(bortsett fra partneren selvsagt) har noe med om noen er utro. Men samtidig har jeg null sympati.

     

    Det du sier er en selvfølge, men samtidig, skal utroskap applauderes? På NRK P3s lørdagsrådet, nå sist lørdag var den en fyr som ringte inn og i korte trekk sa at han hadde forelsket seg i naboens kone, og fikk som råd å kjøre på... Hvor skal denne galskapen ende? jeg forstår virkelig ikke hvorfor folk gifter seg lenger.

    • Liker 3
  5.  

     

     

     

    Til dere som tror (ut ifra kommentarene) dette er andre enn Russland/Kina:

    Tenk igjennom hvem som har de sterkeste motivene.

     

    Russland og Kina har ikke akkurat vist seg å være noen fredsapostler.... I og med at dere snakker om "ikke å demonisere". Det er vel heller snakk om å være rasjonelle.

     

    Det finnes politiske og økonimiske interesser som tjener/ønsker at USA og Russland (og Kina) går til krig med hverandre. Disse tre nasjonene er de siste resterende supermaktene i verden, de tilhører den gamle verdensordenen. En ny verdensorden er under utvikling av de politiske interesser jeg nevnte føre her, og for at den ordenen skal bli global, så må det gamle bort.

     

    Altså så finnes det en tredje part her, og den snakkes det ikke om i media... Før noen nevner konspirasjon her, så er det jeg snakker om her ikke noe nytt. Det er en form for krigføring som har blitt brukt til å ødelegge supermakter før i historien, og bankmenn som Rockefeller og Rothschild manipulerer begge "sidene" i konflikten til å oppnå ønsket resultat gjennom deres enorme økononomiske makt i verden.

    Du burde prøve deg som ekspertkommentator på Russia Today. Virker bra kvalifisert.

     

     

    LOL  :D

    Slapp av folkens, det er ingen som påstår at Russland eller Kina er englebarnet selv, men ingen liker å bli kuet med slik propaganda.

×
×
  • Opprett ny...