Gå til innhold

Brosef

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Brosef

  1. Skal på en fjelltur om noen ukers tid til en hytte svært langt fra sivilisasjonen (uten innlagt vann, strøm osv.) 
    Lyst til å se om jeg kunne fått med meg noen av kampene i sluttspllet i vm  :w00t: 
    Problemet er at på dekningskartet til telia/telenor vises det at det er null dekning dit jeg skal. 
    Det jeg lurer på: Noen som har kjennskap til bærbar antenne eller et eller annet som kan fungere i en sånn situasjon? Eventuelle andre tips?

  2. Jeg er nå ferdig med caset og lurte på om noen har lyst til å dele sin egen med meg for å sammenlikne svarene? Jeg sliter litt med den oppgave H og om jeg har gjort denne rett. Usikker på hvilke tester som bør gjøres her...

    jeg kan godt dele mine med deg, men har bare gjort A-G. Sliter med H selv, så har ikke fått begynt på de siste enda, da jeg har stresset sånn med den H-oppgaven..

  3.  

    Noen som har begynt på caset? får røde tall når jeg setter inn dataene fra excel til stata, skal det være sånn?

    Nei skal ikke bli sånn. Skal være svarte tall. Da bruker du evt feil "formel"

     

    fant det ut. tok først og kopierte fra excel og rett inn i data editor i stata, men når jeg la inn selve filen via stata funka det :)

  4. Skal regne ut egenkapitalkostnaden ved bruk av kapitalverdimodellen.

    Er inne å ser på nettsiden til norges bank nå, og ser at renten for en 5 års statsobligasjon ligger på 0,68%. Er dette den risikofrie renten jeg skal bruke i KVM? Eller er det noe jeg har sett bort ifra?

    Etter hva foreleserne har fortalt(ikke i 2016) ligger risikopremien til markedet på 5%. Er den endret nå?

    Vil dagens renteendring ha stor innvirkning på rf og MRP? Hvis ja, er det noen som kan forklare hvorfor?
     

  5. Har vært sammen med en jente i noen måneder nå. Når vi snakker sammen på face/tlf, og hun sier at hun er glad i meg får jeg alltid en liten halv-kram.

    Synes dette er litt rart med tanke på at hun ikke er fysisk til stede akkurat der og da. Føler dette er unormalt, med tanke på at jeg er 22 år gammel ung mann og har hatt flere seksuelle partnere, og ikke er en 14 år gammel kåt guttunge.

    Jeg vurderer å oppsøke en støttegruppe for udisiplinerte peniser hvis jeg er alene med denne situasjonen.
    Er jeg den eneste som har dette "problemet" eller er det andre som tennes så jævla lett av dama si over digital kommunikasjon :)?

  6. Militæret ser ganske skummelt ut for din del! De første dagene kommer du til å svare på en masse skjemaer og spørsmål og en narkotikasjekk av deg og bagasjen kommer til å forekomme. Forresten, på Madla på kontigent 1107 ble det kun opprettet en narkotikasak og denne personen ble dimmitert med en gang og en sivil politisak ble opprettet.

     

    Om du ønsker å bruke narkotika så har du kommet til helt feil sted!

    Haha slapp av. Jeg bare lurer! Røyker ikke mer enn kanskje 1-2 ganger i måneden toppen. Og hvis det er så strengt, så klarer jeg helt fint å holde meg unna det til jeg dimmer ;)

  7. Skal på rekruttskolen om en uke og har hørt at de i begynnelsen kan ta blodprøver av deg for å sjekke om du har thc i blodet. Vet da at om man tester positivt får man en bot eller verre.. Har holdt meg "clean" i 2 måneder nå slik at jeg ikke blir tatt. Så kommer det jeg lurer på:

    Tar de blodprøver etter du er ferdig med rekruttskolen, når man blir sendt til et nytt tjenestested? Eller er det bare en test de tar av deg? Noen som har erfaringer med forsvaret som vet dette?

    Er keen på å røyke litt når jeg har perm, derfor jeg lurer ;)

     

    Takk for svar!

  8. Hei!

     

    For det første så har jeg omtrent ingen peiling på nettverk, routere, modem osv..

     

    Har en d-link dir 635 router og en Thomson ST546i v6. Har Nextgentel bredbånd som skal lever oss 5 mb download og 0,8 mb upload(hvis dette har noe og si), som jeg deler med mor far og en bror. Bruker for det meste internettet til å spille call of duty mw2 på xbox/ps3 (trådløst).

     

    Problemet mitt er: Når jeg spiller Cod er det dårlig responstid, når jeg evt møter folk jeg skal drepe osv. Det virker som jeg ligger 1 sekund etter alle de andre. Så før jeg får sett de har de allerede klart å drepe meg.

     

    Pleier også å få Nat type: strict, om jeg ikke restarter routeren før jeg spiller.

    Prøvde en gang å plugge inn en kabel fra modem til xboxen og ps3en. Det fungerte da helt fint å spille, men etter noen timer så "klikket" hele nettverket, og både mamma, pappa og bror ble koblet fra nettet mens de satt på sin pc.

    +

    Når jeg skal laste ned store filer på pcen med uTorrent får jeg ikke høyere nedlastning enn 30-40 kb/s, selvom det er en god del med seeder's. Med mindre filer som mp3 filer og sånn går det ganske fort.

     

    Så det jeg lurer på er:

    Er routeren ødelagt? Og er det evt vanskelig å sette opp en ny router, eller må man ha en IT-fyr til å gjøre det?

    Er det porter jeg må åpne for å fikse problemene jeg har når jeg spiller ps3/xbox eller laster ned ting? Og hvilke porter er det? Og hvordan gjør man det?

     

    Jeg stiller kanskje litt vanskelige spørsmål, men jeg har veldig lyst til å løse disse problemene!

     

    Håper noen kan hjelpe!

     

    MvH Kiisj

  9. Jeg har nå kjøpt CoD:Waw til PS3, og jeg må si at det er faktisk utrolig bra, spesielt online. Blir bare kulere og kulere jo mer jeg spiller, har i tillegg rukket å runde single-playeren.

     

    Men tror jeg dropper å gå i prestige denne gangen, for mye stress. Har også klart å jobbe meg opp til 2.11 i K/D ratio ;) Av gunnere vil jeg si at Type 100, STG44, DP28, Nosin-Magant + mange flere er utrolig bra våpen, synes egentlig balanseringen er ganske bra.

     

    Jeg vil si at type 100 er et av de dårligste våpenene på spillet. Vil heller si at Mp40 er sub-machine number 1:P!

×
×
  • Opprett ny...