Gå til innhold

FlaSch

Medlemmer
  • Innlegg

    243
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FlaSch

  1. Noen som vil være med å spille i dag?

     

    Xbox360.

     

    Jeg skal se etter om jeg finner igjen det fordømte headsette mitt ;p

     

    Jeg skal ha 3 av de, men jeg aner ikke hvor de har blitt av, noen av de.

     

    Edit: Send meg en e-post på:

     

    [email protected] (sett "fifa" i subject - for ordens skyld)

     

    om du vil spille. Når som helst! :)

     

    (da roper Homer Simpson at jeg har fått mail, så slipper jeg sitte og refreshe dette hele tiden) ;)

     

    Jeg fant ikke headsettet, men jeg får lønning i morra, så skal kjøpe meg ett nytt trådløst da. Igjen :D

  2. Hvor lange kamper er det dere spiller?

     

    Har prøvd å pløye igjennom noen sesonger på 4minutter, bare for å øve og komme meg igjennom hele serier og sånt, men opplever at mye av gleden ved kampen blir borte når de er så korte.

     

    Men på den annen side, med lengre kamper så tar det jo ukesvis å fullføre en sesong om man har en jobb å bedrive på dagtid. Har man andre sysler på fritida også, så er det jo håpløst, hehe ;)

  3. En del av disse momentene bærer preg av at du ikke har gjort deg godt nok kjent med kontrollene.

     

    Jada, det kan godt tenkes. Men poenget mitt er at spillet langt ifra er perfekt. Hadde spillet vært perfekt, så hadde kontrollene sitti som støpt etter noen timers spilling.

     

    Igjen, jeg sier ikke at spillet er dritt, men det fortjener ikke "perfekt" score.

     

    Hvis ikke dette spillet fortjener perfekt score, fortjener heller INGEN andre det!

     

    Dette er i mine øyne en SOLEKLAR 6'r på terningen :)

  4. Folk går jo omtrent bananas, og omtaler det (eller genren) som tidenes spill.

    Jeg har spilt alle versjoner av GTA, men ikke mye, går altfor fort lei. Kommer nok til å prøve GTA IV også, men ikke før jeg kan få det billig (200 spenn), eller låne av en kompis.

     

    Skjønner ikke hva det er som er så moro med å spill badass/kriminell.

    Slem mot andre slemme er moro, men slem mot uskyldige? purk osv. ? (Uten å høre ut som Jack the wack forøvrig)

     

    Spillet er bra fordi det var vel det første spillet som gjorde spill så open-ended; gå hvor du vil, gjøre hva du vil (dog var vel ett viss RPG litt tidligere ute)

     

    Men det er vel som i alle andre underholdingsverdner, noen ting får ufortjent mye hype, mens små perler, som burde solgt mye mye mer, blir oversett.

     

     

    Du vet at du får er melding på mobilen som "restarter" missionet når du dør/ får mission failed? :)

     

    Joda, men man må fortsatt kjøre dit ting skjer hver gang.

     

    Var f.eks en gang jeg skulle hente han rastafyren og kjøre han et sted for å kverke et par folk. Døde jeg der og valgte å restarte mission'et, så måtte jeg fortsatt kjøre bort å hente han og så kjøre dit man skal kverke de folka. Hvorfor ikke ha et savepunkt der man skal kverke folka?

     

    Er det et vanskelig mission med mye kjøring blir man ganske lei etterhvert..

     

    Ta taxi.

  5. Jeg liker å være kriminell på skjermen, for det er mindre straffbart enn å gjøre det på fritida.

     

    Ja, jeg liker tanken på å knuse skallene på politimenn, og gjennombore alle lemmene deres før jeg stjæler pistolen og bilen deres og meier ned parteren som står litt lenger bort med ei hagle.

     

    Når denne muligheten flettes sammen med ett meget intelligent manus, en utrolig bra historie, fortalt på en smigrende og særs humoristisk måte - satt i en samfunnskritisk virtuell storby som satirisk setter pekepinn på mange av de viktige tingene i dagens sivilisasjon - ja da har jeg rett og slett en fullverdig spillopplevelse.

     

    Og de er det langt i mellom.

     

    :)

  6. Drittunger og deres evige gneldring om hva som er best.

     

    Hold dere til tema, eller ta det på PM, eller bare hold kjeft. Det er så evig kjedelig å få HVER ENESTE tråd ødelagt av det samme gnålet om bpi og HD.

     

    GTA:IVs førsteintrykk er hensynsløst deilig. Jeg kan sitte her hele dagen og ramse opp negative ting om jeg vil, men det vil uansett ikke stå i veien for at jeg ikke greide å legge meg i går kveld, og at søvnen i natt var heller laber - og at jeg har lest igjennom seksti tusen millioner tråder om GTA:IV på internett mens jeg har jobba i dag.

     

    Jeg kjøpte meg spillet på xbox 360 i går.

     

     

    Grafikken er upåklagelig lekker, og de som mener noe annet har hatt hodet sitt litt for langt oppi rompa til epic litt for lenge. Tviler ekstremt sterkt på at det går an å lage noe så stort og free-roaming, med noe særlig bedre grafikk om man vil at frameraten skal være akseptabel.

     

    Jeg merket ikke noe til at det var for mørkt, ikke at det var for lyst heller, og det med drop i frameraten fikk jeg heller ikke med meg. Noen av oss er kanskje mer opptatt av å ha det moro og spille, i stedet for å kritisere ihjel ting fordi man er glad i å høre sin egen kjeftsmelle suse avgårde.

     

    Jeg syns evinnelig synd på PS3 eiere fra amerika med 60gb launch edition, der spillet fryser etter kort tid. Håper virkelig Rockstar eller Sony klarer å få rotet seg til å gi disse uheldige sjelene ett slags plaster på såret frem til de finner en løsning. Såpass etablerte og selverklærte dominanter som de er, bør de nok finne på noe for å beholde litt av sin gunst hos kundene sine.

     

    Førsteintrykket mitt er at dette er det beste spillet i den nyere generasjon konsoller, og at det endelig kom ett spill som ikke driter ut hele generasjonen ved å være en påpyntet versjon av det gamle skrammelet. Det er såpass nytt at jeg nødig vil sammenlikne det med noen av de andre GTA spillene, og dersom jeg absolutt må så er det stort sett bare gameplayet som er likt - presentasjonen, gjennomføringen og innpakningen er radikalt forbedret.

     

    Jeg sier som noen andre her sa: jeg er glad jeg har fri i morra.

     

    *bite negler og vente i spenning til klokka runder 16:00 og arbeidsdagen er ferdig*

  7. Kan jeg få tilbake 5 minutter av livet mitt? Denne artikelen var rettogslett bortkastet tid og energi.

     

    Mellomsekvenser kommer nok alltid til å være der i en eller annen form og er esensiel for å drive historien og engasjere spilleren. Makan til fjas...haha!

     

    Jeg må si meg helt enig her.

     

    Half-life er ett av de kjedeligste søppelspillene jeg har kastet bort tiden min på noensinne, og jeg syns ikke det er noe glimrende med det i det hele tatt.

     

    Faktisk vil jeg si at full-frontal-action-spill som Gears of War er hundre ganger tøffere, og hadde jeg ikke hatt mellomsekvensene der hadde jeg aldri fått fyllt på cola og gått og pissa.

     

    Nei fysj. Mellomsekvenser er her for å bli.

  8. Lurer vel egentlig bare på om det er bare med meg gothic 2 "initialiserer og konfiguerer" noe virtual disk-greier hver gang det startes opp. Har ikke tatt tiden, men det tar sikkert 4-5 minutter før jeg er i menyen (regner ikke med intromovies og sånt).

     

    Når jeg er kommet i gang med å spille kjører det glatt, bare så det er sagt :)

     

    Bruker et backup-image av cden og crack, pga en cdrom som har et lydnivå på linje med en boeing 747 :x

     

    System specs (de viktigste i hvertfall):

    Win XP pro SP1

    AMD Duron 800MHz

    192mb sdram

    geforce4 ti4200 64mb

     

    CD romen min er så sinnsykt ufattelig TREIG!!! Tok en evighet å installere, det kan jeg leve med, men alt annet tar en evighet også, i tillegg til at den er bråkete som din. Hadde du hatt lyst til å PM'e meg link til crack til v.1.0? Jeg finner bare til 1.31, noe som er litt merkelig da jeg ikke finner patch til 1.31...

     

    (ikke flame pliiis, jeg har vett til å betale for geniale spill)

     

    evt. [email protected] :)

  9. Hei,

     

    Jeg så at en annen hadde skrevet noe om at ordet n00b ikke burde brukes. Er helt enig.

     

    Selv er jeg ikke så god i cs. Har spilt i over 1 år men er fortsatt ikke god. Men en ting jeg blir veldig iritert over er når folk kaller andre n00bs eller meg n00b. JEG ER IKKE N00B. Jeg aksepter god at folk kaller meg dårlig osv MEN IKKE N00B for det er jeg ikke!

     

    Meningen med denne threaden er at jeg vil at cs spillere spesielt skal skjønne at n00bs er et ord for små dritt unger som ikke kan utrykke seg på rett måte.

     

    Selv har jeg spilt mange spilll sånn som Planetarion, Generals osv

    det finnes noen der som bruker ordet n00b, MEN CS spillere bruker ordet mer en noen andre spillere!

     

    SÅ SLUTT!

     

    jeg vil gjerne høre din mening om dette også

     

    Min mening om dette: CS is teh sux ;)

  10. Tekken er så irriterende barnslig, "gnistr" "bæng" "Fjom" "switch" "smalck", er ikke lyder som kommer når man slår og banker folk. Dessuten, den gnistre/lyn effekten som kommer når man slår er så tafatt. En annen ting, MK:DA er så jævli mye fetere å se på, og så jævli mye mer "kontroll".

×
×
  • Opprett ny...