Gå til innhold

Med

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Med

  1. om 1-1:30 er sent avhenger jo veldig av hvor du bor, hvilke type venner du har og hvor voksen du er av deg.

    om du kan ta egne, voksne avgjørelser uten å bli veldig påvirket av gruppepress.

    f.eks alkohol, røyk, narkotiske stoffer og sex er ting som venner påvirker deg mye med i ung alder.

     

    Bor egentlig veldig sentralt, stor busstilgang/biltilgang. Har ikke venner som driver med spesielt ''farlige'' ting og vil si jeg er veldig voksen av meg. Jeg er vel den eneste i kompisgjengen som ikke har prøvd hasj (når de andre var ute å røyka det), sa jeg ''Neh, sånn dritt vil jeg ikke prøve eller ha imeg, Later''

     

    Er aldri et problem for meg å si nei når de maser på meg om å røyke hasj. Så vis jeg skulle vurdert meg selv når jeg skulle kommet hjem hadde jeg kunne kommet hjem når jeg selv ville, fordi jeg er absolutt moden nok til å ta være på meg selv.

  2. Min mor lever nok i en nektelse av at jeg drikker til tider. Men hun tok det jo opp med meg her en dag, da jeg går på noen medisiner som ikke skal taes med alkohol (stor påkjenning på lever). Så hun må jo ha en viss misstanke.

    Når jeg blir 18, driter jeg egentlig langt oppi deres ''hus-regler'', hva skal de gjøre vis jeg ikke følger reglene? Kaste meg ut? Javel, klarer meg fint selv vis de bestemmer seg for det.

    Min far tror han bestemmer over ALT jeg gjør til jeg er 18, men der tar han egentlig grundig feil. Hvis foreldrene mine hadde visst hvor mye shit jeg hadde drevet på med i løpet av de siste årene hadde de fått sjokk. De har jo bustet meg en gang for å drikke, da de luktet det og ville ha meg til å puste på dem, da fikk jeg en lang skyllebøtte om at jeg kun var 16 (var 16 da) og blablabla.

     

    Foreldrene til mange av mine kompiser bare går å legger seg til vanlig tid, så får sønnen/datteren komme hjem når h*n føler for det. Selvfølgelig har de jo grenser, men en kompis av meg kom hjem klokka 7 en morgen og moren hans var våken uten at hun ble spesielt sur pga det.

    Hadde noe slikt skjedd til meg hadde jeg blitt adoptert bort. :ermm:

  3. Hei, er en gutt på 17år som har litt problemer med foreldre og drikking. Mora mi er så naiv at hun tror ikke jeg drikker, når jeg skal på fest osv sier hun, ''trenger du penger til brus?'' -''Æææ, neida, går bra.''

    Brus?!?! Brus på fest? Latterlig. Vel, uansett. Faren min er litt annerledes, han vet vel egentlig at jeg drikker, men sier ingenting om det.

     

    Og jeg må alltid være hjemme før de legger seg om kveldene (altså 1-1.30) i helgene. Jeg sier ikke at dette er urimelig, men hadde vært greit om de hadde bare lagt seg og jeg kunne kommet hjem i 4-tida.

     

    Er dette strenge krav syns dere? Vær hjemme til 1-1.30 når man er 17år?

     

    Med ;)

  4. Du kommer da fint inn på byggingeniørstudie her og der? Høgskolen i Narvik vet jeg slipper alle inn, få søkere der i det siste. Dog, akkurat bygg tror jeg har 80% kinesere eller noe i den duren. Så mye forelesning er på engelsk. Ellers så er det bare å se på samordna opptak hva kravene ver i fjor. Hvis du virkelig vil bli byggingeniør, så blir du nok det skal du se. Er det realfagene som trekker ned, eller "de andre" fagene?
×
×
  • Opprett ny...