Gå til innhold

Henrikfj-

Medlemmer
  • Innlegg

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Henrikfj-

  1. Hei!

     

    Jeg driver med et prosjekt på skolen nå om dagen. Vi skal ha en diskusjon i klassen om genteknologi, og jeg har fått rollen som prest. Jeg trenger da å vite hva kristendommen synes om genteknologi.

     

    Så det jeg lurte på da var;

    Først noen spørsmål om genteknologi på planter. Hva synes kristendommen om genteknologi på planter? F. eks. som gjør at plantene er mer næringsrike, sunnere, at det er lettere å dyrke, at det tåler mer variert klima og gjøre det immun mot skadedyr? Er kristendommen for eller i mot? Og hvorfor?

     

    Det samme gjelder dyr;

    Hva synes dere om genteknologi på dyr, som f. eks. får dem til å få mer muskler (mer kjøtt), tåle forskjellige klimaer bedre, inneholde mer næring, være mer mettende og lignende? Er kristendommen for eller i mot? Og hvorfor?

     

    Og hva synes dere om kloning av dyr, og eventuelt mennesker? Oh hvorfor?

     

    Og til slutt, hva synes dere om fostervannsprøver, f. eks. å kunne se om et barn har en alvorlig sykdom, og avgjøre om hun vil føde barnet eller ikke?

     

    På forhånd takk for alle svar!

  2. Jeg holder på med en oppgave om skogsdrift i geografien, og en av tingene jeg skal gjøre er å gi et historisk tilbakeblikk på skogsdriften i Norge. Jeg har da tenkt til å summere opp og fortelle hvordan skogdriften var i Norge i gamle dager.

    Men jeg finner ikke noen sider som forteller om skogbruk opp igjennom årene her i Norge.

     

    Så det jeg lurte på, var om noen visste om noen sider der det står om skogbruk i Norge fra før i tiden?

     

    Rediger: Ok fant litt nå, men trenger fortsatt en del til

  3. Som alle andre har jeg måtte bytte ut addonsene mine i den nye patchen.

    Problemet er at jeg laster ned patchen, og de ender opp der den skal (går på Datamaskin, HDD (C: ), Programfiler, World of Warcraft, Interface, AddOns).

     

    Jeg laster ned fra curse, Treykker download, install. Den installerer, jeg pakker ut når det kommer opp i vinduet, jeg velger å pakke de ut i: C:\Program Files\World of Warcraft\Interface\AddOns. Alt går som det skal. Men når jeg logger på WoW, så finnes ikke de under addons mappen, bare de gamle.

     

    Jeg har prøvd å slette noen av de gamle addonsene, og de ble ikke en gang borte inne på WoW addons options.

     

    Noen som kan hjelpe meg med dette?

  4. TREK 7.7FX:

    -Karbonfibergaffel

    -Shimano R773 / Ultegra girsystem (landeveisgir)

    -50/39/30 utveksling på kranktannhjulene

    -Karbonfibersetepinne

     

    Hard Rocx C4SL:

    -Aluminiumsgaffel

    -Shimano Deore / XT girsystem (terrengsykkelgir)

    -48/36/26 utveksling på kranktannhjulene

    -Aluminiumsetepinne

     

    Hva vil disse forskjellene si? Blir det noen forskjell jeg kommer til å merke?

  5. Jeg er på leting etter en ny sykkel for trening, jeg vet at landeveis sykler er det beste valget, men jeg vil helst ha en som er litt mer hybrid aktig, og jeg var i en sykkelbutikk i oslo og ble anbefalt denne, som ser veldig bra ut for mitt formål: Trek 7.7 FX Den er mest lagd for asfalt men kan også fint brukes på grus og lignende, jeg hadde tenkt å få litt større hjul til den.

     

    Noen som har noen erfaring med den, eller andre lignende og kan fortelle åssen den er å sykle på?

     

    Red: jeg tar gjerne imot tips om lignende sykler

  6. For øyeblikket har jeg en Hard Rocx Shock Machine, men jeg har begynt å sykle mer i det siste, og har tenkt til å begynne å sykle aktivt, så jeg har etter hvert tenkt å kjøpe meg en ny hybridsykkel som er bedre (jeg sykler mest på asfalt, hvis det finnes hybridsykler som er mer lagd for asfalt enn off road), er det noen som kan anbefale meg noen merker? Har f. eks. Merida bra hybridsyker? Og hadde tenkt meg en pris rundt 15000 kr.

  7. Mortal Strike, reduce healing effects on the target by 50%.

    Og ja, de fleste andre klasser passer bedre enn enh shaman, en resto druid vil nok heller gå med en warr enn en shaman også.

     

    Til MrLeftfield, equip et shield når du ser at det er en stealther eller melee, shamanistic rage når du har tid etter de har angrepet å håp at partneren din dreper den andre på laget hans :p

  8. Men tenker hvis begger bare går rambo-style på healer, snakker om wf hits med dw og en 2h, i tillegg kan begge heale og palaen kan boble og shamanen har inst. gw + elementals som kan forstyrre litt?

     

    Jeg har spillt veldig LITE arena vel å merke.

     

    Kan ikke bruke elementals i arena, og de fleste healere overlever nok det meste uten MS effekt.

×
×
  • Opprett ny...