Gå til innhold

Passekul

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Passekul

  1.  

    Ja, men ETHWAN er vanlig ethernet, ikke xDSL, som de to andre valgene.... Så kan nesten garantere at du må bruke ETHWAN nå du har CD som ISP...

     

     

    EDIT: Fra CD sine sider:

     

    • WAN Interface: Velg hvilken bredbåndstype du har.

      - ETHWAN = Fiber/Coax.

     

    Jupp, det var det som gjorde susen ja!

    Belaget meg på infoen jeg fant og fikk høre hos Telenor jeg:

     

    WAN Interface: Velg hvilken bredbåndstype du har.

    - ETHWAN = Fiber

    - ADSL = ADSL

    - VDSL = VDSL

     

    Men da skal du ha tusen takk for supporten, lærdommen og veldig kjapt svar! :)

  2. Jeg sliter med akkurat det samme problemet du hadde. Driver og prøver å sette opp synergyserver., uten hell. Prøvde også å teste portene mens jeg hadde HL2 og Synergy oppe(ikke samtidig). Jeg har 50 megabit coaxialt bredbånd fra Canal digital. Ringte til og med eksperthjelpen hos Telenor. 'Eksperten' sa at jeg hadde gjort alt riktig. Gjorde lettere sagt alt det du gjorde; Statisk ip, deaktiverte brannmuren på både pc og router, etc. Jeg har testet både med ADSL og VDSL WAN Interface. Her er PF-setupen jeg bruker nå:

    Nm9SSUZn.jpeg

    Hva er det som skjer, eller ikke skjer?

  3. Lurer egentlig på akkurat det samme. Men fikk ikke mye ut av disse svarene her. Samt tråden er jo tross alt 2 år gammel. Er det noen der ute som tilbyr en form for pakketilbud(spillserver, hjemmeside, mumble etc) som er mest mulig "tilrettelagt" for akkurat Garry's Mod?

  4. Denne setupen her fungerer helt konge for meg!

    Vel, Furmark har aldri vært en god stabilitetstest, og når Nvidia driverthrottler de virkelig gode programmene med en gang på nyere drivere er det ikke en særlig god guide.

    Stemmer. Har egentlig ikke kjørt på med noe direkte stress test applikasjon. Har bare spilt bf3 på ultra i noen timer. Og det er vel ett av de spillene jeg har som bruker mest av pecens ytelse. Også WoT gire også skjermkortet noe å tygge på. Har vel kommet fram til at 970 MHz core clock fungerer veldig bra. Tror jeg ikke har så mye å gå på ellers. Fikk en generell STOR økning i FPS. Temperaturen overstiger heller ikke 55 grader.

  5. Hei. Ser ut som om komplett har blinksa når det gjelder leverandør. Er så vidt jeg vet ingen leverandør med navnet "OEM". Ordet OEM er bare en beskrivelse på hvordan et produkt blir pakket ned, og hvor mye tilbehør som følger med.

     

    Jeg vil heller tro det er Akasa som er produsent av den nevnte kortleseren.

     

    Løsninga ser ut til å finnes i dette forumet.

    Dette er nok ikke en kortleser fra akasa gitt. Finner ingen leverandør info el.l på selve kortleseren. Ser heller ikke veldig akasa ut spør du meg(oser ikke kvalitet). Dessuten skulle den blitt identifisert som "eHome Infrared Receiver" i device manager, noe som den ikke gjør.. Prøvde også å installere den nedlastbare driveren som vist i forumet. Tror nok dessverre at denne kortleseren faller under kategorien "made in china". Men det er rart at den ikke vises i device manager i det hele tatt. Man skulle jo tro at hvis den ikke gjør det, så er den identifisert som en av en av de 3 "USB Composite Device". Og alle driverne er up-to-date..

  6. Kjøpte en USB2 multikortleser fra komplett.no for noen år siden fra levrandøren OEM. Har kjørt på med 32-bits operativsystem tidligere, og da fungerte kortleseren fint. Windows fant og installerte driver automatisk. Nå nylig har jeg oppgradert windows til 64-bit. Nå finner ikke windows driveren og jeg klarer heller ikke finne noen konkret driver som jeg kan laste ned fra nettet.

    Heeeelp?

  7. Som en heavy gamer, er det ikke å utelukke at spill-relaterte fenomener skjer ganske så ofte i hverdagen min. Og med alle de forskjellige spillene jeg spiller er det et bredt "utvalg" av forskjellige ting som kan skje. Alt i fra drømmer, bilder på netthinna, vrangstillinger, lyder etc.. Men det nye nå om dagen er at jeg har en tendens til å flytte blikket raskt rundt meg, hvor enn jeg går og gi en rask analyse av stedet jeg "spotter". Nesten hver natt, når jeg skal legge meg til å sove, altså idet jeg lukker øynene, ser jeg gjennom førsteperson med et SCAR automatgevær i hendene som blir raskt aimet med rundt om kring. Og i dette tilfellet er det MW3 som er synderbukken. I blant ser jeg for meg score boarden(med meg på toppen, så klart) mens jeg nynner på en eller annen actionmelodi. Dette er førsteklasses mindfuck som rammes av alle som er over middels intressert i gaming, endten vi vil det eller ikke!!

  8. Jeg har montert et nvidia Geforce GTX560 DirectUII TOP i PCen min. Men når jeg prøver å starte den opp, skjer det ikke noe.. Alt av lys på hovedkortet fungerer som det skal, så det den får en viss mengde strøm, men vil rett og slett ikke starte opp.. Jeg prøvde å sette inn et lite ati kort som jeg hadde liggenes, men den ville fortsatt ikke starte.

     

    Jeg har en Seasonic M12 600W strømforsyning. Før dette hadde jeg et asus ENGTX295 sittende i, og det krever mer strøm enn 560 kortet.

     

    Hva har gått galt?

  9. Vell, en ting er iallefall klart. Og det er at den endeløse LoL vs. HoN -krigen tilsynelatende er vunnet. For vi ser jo her at nettopp League of Legends har nådd ut til flere spillere en WoW, på så kort tid, noe som er helt vanvittig! Og en produsents hovedmål er vel at flest mulig spiller spillet deres, er det ikke? Jeg er selv en LoL tilhenger, men kritiserer ikke HoN av den grunn. Men konklusjonen er rett og slett at LoL HAR gjort det større en HoN. Det er sannheten uansett om den svir for HoN-brukere eller ikke.

  10. Jeg har en gammel Packard Bell EasyNote (husker ikke hva modellen heter) som jeg har hatt siden 2005. Den har gått som en klokke i alle år. En dag etter jeg startet den opp begynnte pluttselig skjermen å lyse i alle regnbuens farger og merkelige mønster av streker og ruter blusset opp. Skjermen blir svart og pcen restarter seg. Jeg får ikke skjermen til å funke, så jeg kobler den til TVen via en VGA kabel. Det blir bilde på TVen, men jeg legger merke til at det er 3 seksjoner med 8-10 blå, tynne streker som går på langs av skjermen(ikke samme mønster som på bildet). Jeg starter den normalt og ser at skjermdriveren har blitt borte. Jeg installerer skjermdriveren(skjermkort: ATI x700) via windows update og restarterter pcen. Rett etter windows har lastet inn, går den rett til blåskjerm. Jeg starter den i sikkerhetsmodus og skrivebordet ser slik ut(se bildet)

    Alle andre funksjoner på pcen fungerer helt fint. Men den vil ikke ha noen skjermdriver installert og har et forferdelig irriterende mønster i framkant.

     

    Noen som har peiling på hva dette kan være?

  11. Jeg bor på Flisa i Åsnes i Hedmark. Vi bruker mobilt bredbånd fordi vi bor på et sted der ingenting annet er tilgjenglig. Vi har valgt bredbånd fra ICE. Har ikke stor erfaring med denne typen internett-løsning men synes ikke ICE er noe tess. Det puttrer og går fra 0.06(veldig ustabilt signal) - 1.0 megabit, så det er ikke mye å skryte av. Hadde en måling på hele 2.2 mbts en vakker dag, men det var den eneste gangen også. Tar regelmessige sjekker av hastigheta og har aldri målt noe liknende. Men funker som regel greit til surfing og andre småting(når du er alene på nettverket). Gaming eller nedlasting kan bli begrenset. Jeg som er en "overmiddels"-gamer har mange ganger gått opprådd pga. de ustabile signalene. Hvis noen i det heletatt tenker på å se en film på youtube, tar det 80% av nettet..

  12. En dag jeg skulle starte Ulead VideoStudio 11 kom denne erroren frem:

    https://www.diskusjon.no/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=367747

    Hva er problemet her?

     

    ___________________________________________________________________________

    OS Name: Microsoft Windows 7 Ultimate

     

    Version: 6.1.7600 Build

     

    System Model: ASUS Maximus II Formula

     

    System Type: X86-based PC

     

    Processor: Intel® Core2 Quad CPU Q9650 @ 3.00GHz, 3003 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s)

     

    BIOS Version/Date: American Megatrends Inc. 2202, 27/07/2009

     

    SMBIOS Version: 2.5

     

    Installed Physical Memory (RAM): 4.00 GB

    Total Physical Memory: 3.00 GB

    Available Physical Memory: 1.29 GB

    Total Virtual Memory: 6.00 GB

    Available Virtual Memory: 3.54 GB

  13. De serverne du har sett på der leier ut dedikerte servere for all slags formål.

    Det krever at du må installere alt selv. Det er selvfølgelig ikke noen kjempeoperasjon, men hvis du ikke har erfaring med dette fra før er det mye enklere å leie en ferdig gameserver.

     

    Det finnes mange sider som leier ut ferdige servere, som du bare trenger å konfigurere slik du vil.

     

    For eksempel Gameserver.comGame-hosting.comgameserver.no og ingame.no

     

    Nå er ikke alle disse norske, men du finner alltids flere med et Googlesøk.

     

    Jupp, tror å leie en allerede satt opp server for det spillet du tenker på å hoste er nok det lureste del virker det som:)

     

    Men kan jeg bruke Microsoft Virtual Server 2005 R2 SP1 til å lage en egen server?

     

     

    Tror og at du misforstod "virituel" server konseptet litt. Det dreier seg rett og slett om en fysisk server som kjører flere "virituell" servere via fks VmWare samtidig. Dette er en meget vanlig prosess idag, da de fleste har råd til å ha rene servere for hver eneste applikasjon, fks database server, mail server, firewall osv...

     

    Siden den gjennomsnittlige server er relativt kraftig sammenlignet med ytelsen på en vanlig stasjonær maskin har man ingen problemer med å kjøre flere "virituelle" maskiner samtidig. Det er også verdt å nevne at det er litt enklere å vedlikeholde og restaurere via hosting software som VmWare ved at du kan ta snapshots/bilde av den virituelle maskinen som du kan rulle tilbake til [tenk at du saver et game som du senere kan loade om du gjorde noe feil, krasjet osv].

     

    Så enden av visa er at med mindre du har en amerika koffert med grunker og er dønn seriøs på å drive din egen lille serverpark [gjerne skaff deg en MS Server 08 sertifisering i tilleg for kompetanse], så er det desidert enkleste å leie en allerede feridg satt opp og konfigurert server fra et etablert selskap. Om du kun er ute etter din egen klanserver eller noe sånt er dette også utrolig mye billigere med mindre du må ha 4-8 servere...

     

    vell, jeg er bare interessert i å ha èn fysisk server.

×
×
  • Opprett ny...