Gå til innhold

ballsack

Medlemmer
  • Innlegg

    835
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ballsack

  1. Har ikke erfaring med NGT, en at de er veldig ivrige på å overdrive hastighetene sine :) Men generelt ved VDSL så vil du kunne få 25-30mbit ved hastigheter inntil 12-1300 meter. Har du sjekket i kapaks?

     

    Jeg har erfaring med NGT, har vært fornøyd kunde i over 10 år. Har hatt ADSL med 7/0.8 inntil nylig. Tenkte jeg kunne gi VDSL2 et forsøk, men jeg er 1014 meter fra sentralen, så jeg var litt usikker.

     

    Bestilte 30/5 for noen uker siden, og ble oppgradert i dag. Ruteren syncer på 43/11. Har testet den faktiske hastigheten og den utnytter linjen maksimalt. Får 5 mb/s ned, og 1.3 mb/s opp.

     

    Kan ikke si annet enn tommelen opp for at jeg valgte å oppgradere.

  2. Enn denne, som har en skarp og unaturlig blåfarge klistret på toppen av boksen. Hvorfor ikke ha Blu-ray-logoen i passende gullfarge med resten av boksen? Det kan sikkert være et regelverk som forhindrer dette. Men jeg synes dette ser stygt ut. Det hindrer ikke meg i å kjøpe Blu-Ray-utgivelser, men likevel er dette et stort minus fra min side.

     

    LOTR_Blu-ray__scaled_300.jpg

     

     

    (Denne boksen var bare et eksempel. Dette gjelder veldig mye annet som kommer ut i Blu-Ray.)

     

    Mange Blu-ray utgivelser har et blå banner øverst i front, ingen tvil om det, men det morsomme i akkurat ditt eksempel er jo at på denne LOTR BD-boksen så er det blå banneret del av et løst ark brettet rundt boksen. M.a.o. kan du ta det vekk. :)

  3. Jeg er blant de jentene som IKKE liker det. Ekkelt, skittent, uhygienisk, vemmelig...

     

    Det behøver ikke være skittent eller uhygienisk, det er helt opp til deg det hvor ren du vil være der nede før sex.

     

    Og ekkelt og vemmelig, det er en tunge og et kjønnorgan som møtes. To ting du har på kroppen din og som du bruker døgnet rundt.

    • Liker 1
  4. Noen liker mora og noen liker dattera.

     

    Snakker du kun seksuelt så tror jeg de fleste mannfolk vil tenne på kvinner som er yngre enn dem selv. For noe mer seriøst, tror jeg ikke menn nødvendigvis vil gå for noen som er vesentlig yngre.

  5. 650 watt er nok litt i minste laget for 2 x 7970, hvert kort kan i teorien trekke opp til 300 watt hver (75w fra pci-e slot, 75w fra 6-pin power og 150w fra 8-pin power) men det er helst ved tung benchmarking og/eller overklokking. Under vanlig spilling trekker de nok nærmere 200w hver.

     

    Hadde for lite strøm hvert problemet hadde du antakelig hatt andre symptomer (krasj, låsing, omstart). At det sekundære kortet klokker ned er helt normalt, i 7000-serien vil kort nr. 2 i CrossFireX gå fullstendig i dvale i 2D-modus for å spare strøm. Med en gang du kjører et program som bruker 3D vil kort nr. 2 aktiveres og gå som normalt. Det kan tilsynelatende virke som kort nr. 2 alltid er i dvale, men det er fordi det skjer så kjapt at selv om du switcher rett ut av en 3D-applikasjon for å sjekke status på kort nr. 2 så har det allerede rukket å klokke ned. Siden CrossFireX kun virker i fullscreen, er det best å bruke et benchmark program som for å bekrefte at kort nr. 2 yter som det skal (Furmark f.eks.).

    • Liker 1
  6. Tror ikke det har tatt skade av det, disse kortene er laget for å tåle 100 grader, ihvertfall over en mindre periode.

     

    Men at viften stopper under load er jo ikke akkurat normalt, tror jeg ville holdt et øye med den.

  7. Jeg prøvde en gang 2 x 5870 uten CF-bro, og jeg merket at ytelsen titt og ofte kunne plutselig svinge uten grunn. Da jeg satte tilbake CF-broen forsvant disse problemene. Så jeg ville brukt bro. Men det er jo bare å prøve uten og se om alt fungerer som det skal.

  8. ikkesant, håpløst. Jeg må tross alt hoppe over 3 slots for å få utnyttet 16x-portene mine, derav lengden.

     

    Du holder ikke tilfeldigvis til i Oslo hvis du er lysten på å å kvitte deg med en?

     

    Dessverre på motsatt side av landet. Vi får håpe Deluzes forslag kan hjelpe deg i morgen. :)

×
×
  • Opprett ny...