Gå til innhold

Axim

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Axim

  1. For å kunne ta i bruk 3G modul, må du installere:

    1. HP Wireless Assistant

    2. HP Connection Manager

    (laste ned fra hp.no)

     

    Slik gjør du:

    1. Sett inn SIM kort og ikke ta ut batteri (selv om du bruker strømnett).

    2. Bruk HP Wireless Assistant til å slå på WWAN. (Du må selvfølgelig ha installert driver for 3G modul for å kunne se WWAN alternativ)

    3. Åpne HP Connection Manager for å "Koble til", oppgi evt. PIN kode.

    (Vanligvis er WWAN slått av ved oppstart av PC)

     

    Program skal velge ut det sterkeste oppkobling som finnes (HSDPA, UMTS eller EDGE).

     

    Lykke til

  2. Jeg har brukt Blaupunkt GPS fra VW, Medion (billig modell) og fabrikkmontert DVD fra BMW. Og jeg synes at Garmin har mange svakheter:

    - Garmin mangler en viktig funksjon: visning/nedtelling av avstanden til neste sving. Selv en billig Medion har denne funksjonen. Denne hjelper veldig mye når du er i utlandet, spes. der det er flere svinger tett etter hverandre (f.eks. Paris).

    - Når du bruker Garmin som fotgjenger modus, må du gå litt fort ca. 150m før den kan ta imot signal fra satellite, og likevel viser den "kjørerute" og ikke "gårute".

    - Har noen prøvd ruten fra Trondheim Sentralstasjon til Værnes flyplass? Garmin ba meg kjøre i motsatt retning i en rundkjøring (som i England)?

    - Oppdatering av kart er veldig tungvin.

    - Photoboks database er ikke med som annonsert (først må man betale for å laste ned database, deretter må be om hjelp fra en dataexpert for å installere den)

     

    Det er mulig at håndsfri/SMS funksjon er god, men ikke nok for en GPS enhet.

  3. Men jeg har noen problemer som jeg trenger svar på:

    - Jeg har en del filer som jeg må få overført til en annen maskin under formateringen. Den maskinen jeg skal overføre til har XP som OS, og det byr på problemer. Jeg har delt mappen som skal overføres fra denne maskinen på nettverket, men når jeg prøver å gå innpå den på den andre maskinen, så kommer følgende melding opp:

     

    ANDREAS90 er navnet på denne maskinen, og Andreas er navnet på mappen jeg skal dele. Jeg har også sjekket delingsinnstillingene, og der kan jeg ikke finne noe som tyder på feil.

     

    Bør kanskje også nevne at det fungerer andre veien. Altså at jeg deler en mappe på den andre maskinen, og åpner den fra denne maskinen.

    Hva er det jeg må gjøre?

     

     

    Fra PC med Vista, høyre klikk Datamaskin, velg Koble til Nettverkstasjon... og du kan overføre filer til PC med XP.

     

    Du kan bruke dennen måten begge veier.

  4. Jeg har brukt ATI 11 i mange måneder med div. PC, Win XP og Vista 32-bit. Jeg bruker USB minnepenn (eller boot CD på eldre PCer), Acronis Secure Zone og en lomme HD. Det gikk alltid bra med backup/restore.

     

    Men jeg fikk problemer med Vista x64. Backup av Vista x64 system gikk bra. Men etter "recovery", kom det BSD. Prøvde å bruke Vista DVD for å starte og reparere, men også BSD. Prøvde flere ganger, men sto helt fast med BSD (0x0000c1f5).

     

    Til slutt måtte jeg kjøre inn recovery for Vista 32-bit. Og etterpå restarte med Vista x64 DVD (ikke BSD lenger) og reinstallere hele x64 system.

     

    Er det noen som har opplevd det?

     

    En annen ting: backup av e-post gikk bra, men restore e-post er veldig rotete. Jeg foretrekker å bruke import/export fra outlook, det er mer forståelig.

  5. Jeg har:

    Logitech MX5000 med bluetooth.

    Nyeste versjon av Setpoint.

    Windows Vista 32-bit.

     

    Standard verdi for rullehjul er 3 linjer. Jeg vil endre til 1 linje.

     

    Uansett om jeg velger 1 eller 3, blir denne verdien endret til 6, 8 eller 9 etter en stund. Dette skjer når som helst uten forbindelse med restart av IE og/eller Windows.

     

    Ellers virker alt som det skal.

     

    Har noen opplevd dette?

×
×
  • Opprett ny...