Gå til innhold

tawg

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tawg

  1. Ordnet meg pasta middag på torsdagen på TG, makaroni i pesto med sopp, selskapserter og skinke. Digg middag. Når det er sagt så er veldig veldig veldig mye galt med TG. det er ekstremt vanskelig å få laget seg noe ordentlig mat, ikke blir det servert god mat der, og ikke er det mulig å lage virkelig god mat der heller.

     

    Hygienen er helt forferdelig på gutte doene. Man må stå i kø i et kvarter hvis man skal bæsje, og pissoarene er fylt med snus og kondomer med ymse innhold. Det er også et støy nivå av dimensjoner på TG. Når ble det kult å ha med seg anlegg for å plage andre med den mest bedritne teknomusikken du kan finne? Første og siste gang på TG for min del. Svært lite bra med arrangementet.

  2. Hadde vært greit å vite om man kan kjøpe denne grafikkboosteren og koble den til en hvilken som helst maskin...

     

    Ikke akkurat. Du trenger et internt skjermkort med en x8 ekstern pci-e port, som også støtter grafikkbooster driverne for å kunne skifte skjermkort mens pcen kjører. Såvidt jeg vet er amilioen den eneste bærbare med denne pluggen på markedet.

     

    Når det er sagt, så er det kanskje større sannsynlighet for at du vil se nye graphicboostere til amilioen, eller usb graphicboostere til andre laptops.

     

    Det går kanskje ann å hacke en graphicboosteren slik at man kan stikke et kraftigere ikke mobilt skjermkort inni den, men driverne må nok også forandres da.

  3. Prisen er vel grei nok den, man får trossalt med 3G modem og GPU på den. Hvilke andre er det som har det? 901Go har 3G, men den er også veldig dyr og man får ofte ikke bluetooth og N-trådløst med det(pluss at man må binde seg til en mobil leverandør). Tror eneste gode sammenligning er Lenovo SL300, men den har ikke touchscreen og er 3 ganger så tung og 3 ganger så stor. Skjermen på denne karen er også bedre enn 701, da den har 1024*600, noe som er ett must.

×
×
  • Opprett ny...