Gå til innhold

mamangaba

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mamangaba

  1. Jeg fjernet mandlene mine for snart 2 uker siden. Men når i all verden løsner sårskorpene???? I infoen jeg fikk stod det 7-10 dager, men føler det ikke er noen antydning til det i det hele tatt...Begynner å bli ganske utålmodig. Ringe legen??er vel ikke stort dem får gjort vel... Skal tilbake på jobb til mandag. Ikke særlig kult å komme tilbake med dårlig ånde på jobb. Får tygge tyggis for harde livet da.

  2. Handlet derfra en gang, og da fikk jeg brev i posten om at jeg måtte sende inn fraktbrev elns for at varene skulle bli tollklarert. Jeg misforstod og gjorde ikke noe, så det ble sendt tilbake. Ikke asos.com sin feil, men som regel når jeg får varer fra utlandet kommer de rett til postkontoret mitt. Dere som handler der, pleier dere å måtte sende inn noe til tollen for å få varene deres, eller var jeg bare uheldig?

     

    Har fått et slags sånt brev i posten i dag jeg også. no som er rart for varen kostet under 200,- menmen...

    fikk du tilbake pengene dine ellr?

  3. mamangaba: Var extraen også god? Usikker på om jeg skal ta berry eller watermelon varianten.

     

    Tenkte å bestille en del tyggis selv, men da blir det fort over tollgrensen. Noen som har forsøkt å be tony om å sette lavere verdi på pakker?

     

    Extraen var spiselig den, men syns den blir fort litt bløt på en måte... trur kanskje watermelon er bedre enn berry (men det er nå da min mening uten å ha smakt watermelon), så jeg får bestille den neste gang

  4. Jeg bestilte Toffife. Den gikk ut i mai, samme måned som jeg fikk den. Ville dere klaget på det? er det vits i?

     

    EDIT: Bestilte hos Looneystuff

     

     

     

    jeg ville klaget uten tvil...bør jo sende varer som holder noen månder, så man kan spare litt på det man har kjøpt og ikke måtte spise det opp med engang fordi den går ut snart

  5. Hjelp!!

     

    Har finni noe klær jeg vil bestille fra USA. Kommer på NOK 450,- og porto på ca NOK 230,-

     

    Det jeg trenger hjelp til nå er detta toll, moms og MVA greiene. Hvor mye ca må jeg punge ut med ekstra?

     

    Og hvordan fungerer dette egentlig med betaling av det. Betaler man når man kommer å henter pakka si eller får man no giro i posten? Har aldri betalt toll osv. på varer fra USA før så ville vært fint med litt hjelp her =)

  6. Noen som kan hjelpe meg med dette???

     

    Har finni noen klær på nettet som jeg vil kjøpe, men så er det detta toll greiene og sånt… skjønner ingen ting av det for å være ærlig, så hadde vært fint om noen kunne vært en engel å hjulpet meg med det =)

     

    Summen på klærne ble til sammen på 22.80(116,- ca) dollar og portoen er på 34.95(180,- ca)..alt til sammen kommer på 57.75 (296,- kan jo runda av til 300,-)

     

    Hvor mye må jeg punge ut på toll og mva?

     

    evig takknemlig =)

  7. dissa rabattkodene som det har vært snakk om før her i denne tråden. hvor er det dere får dem fra??

    jeg har bestilt varer fra både hjemmesiden og ebay, men har aldri fått noen rabattkode. har han sluttet med dem eller no sånt?

     

     

    kan noen hjelpe meg med dette? evig takknemlig

×
×
  • Opprett ny...