Gå til innhold

SirElectron

Medlemmer
  • Innlegg

    142
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SirElectron

  1. D3 er vel egentlig ganske dødt nå. Tror ikke en ny class (som man må betale for?) kommer til å hjelpe når hovedproblemet er mangel på variasioner i builds (tenk PoE vs. D3).

     

    Mangel på variasjoner i builds? Det er latterlig mange forskjellige builds om dagen, flere av de er viable for end-game.

     

    Må si meg enig i at D3 er ganske dødt, det har vært alt for få store endringer i den siste tiden. Håper de har mye spennende på lager med Necromancer.

  2. Hei,

     

    Jeg og noen kompiser spiller en del spill mens vi bruker teamspeak.

     

    Jeg har 5.1 surround og ingen planer om å bruke headset, i tillegg så foretrekker jeg voice activation i TS3. Problemet mitt er at de fort kan høre alt jeg hører, så sant jeg ikke stiller sensitiviteten så høyt at jeg praktisk talt må rope. Mikrofonen er vel 8+ år gammel og kostet en hundrelapp da.

     

    Har dere noen forslag på gode desktop mikrofoner jeg kan kjøpe?

    Er det noen programmer jeg kan bruke for og hindre feedback?

     

    Takker så meget.

    Ole Chr.

  3. Gleder meg veldig til dette spillet!

     

    Helt enig i at dette ser ut til å bli det Skate 2 egentlig skulle vært. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg spilte gjennom Skate, men Skate 2 var så vidt en gang igjennom. Skate 2 var rett slett en skuffelse.

     

    Digger at man kan stille på vanskelighetsgraden, har prøvd alle og Hardcore er uten tvil det spillet skal spilles med. Og selvsagt lav kamera føring. =)

     

    Irriterer meg fortsatt over at de skal ha med alt det Hall of Meat tullet sitt. Håper det er enkelt å skru av møkka.

     

     

    Er det noen som har lyst til å ta en realistisk runde på PS3? Legg meg til, electron84. :-)

  4. Denne ideen var ikke så dum nei. Nok av folk der ute som er villige til å betale for dette.

     

    Sikkert mange som kommer til å teste det ut etter all gratis reklamen de får. Fjortiser og slikt.

     

    Ser for meg at det er mange som "trenger" det, men selvsagt så er det nok av slibrige late folk som benytter denne tjenesten. Med folk som "trenger" det så tenker jeg i hovedsak på de som av fysiske årsaker har problemer med sosial-livet. Ikke bare bare for en lam person å hooke opp med en dame etter en fuktig kveld på byen. Ikke glem alle eskimoene heller!

     

    Og til alle dere som tror dere bare kan ha et bilde av en dame.. Latterlig.

    Dere tror vel ikke at voice og/eller webcam er et krav fra alle de som benytter seg av tjenesten? Man kjøper ikke en eskorte for at hun skal ha på seg burka og holde kjeft.

  5. Jeg har Open NAT, men aner ikke hvilken porter som er skylden i det. Har ikke testet om det funker enda, så kan ikke garantere at det funker.

     

    27000 - 27015

    27030 - 27039

    7002 - 7002

    5273 - 5273

     

    Det er noen av Port rangene jeg har åpne, kan teste og se om det hjelper. De gjør slik at jeg kan hoste private CS matcher. Resten av portene jeg har åpnet er "custom" så litt skeptisk til at de vil fungere.

  6. Hei.

     

    Jeg ser for øyeblikket etter en laptop som har Linux evt mulighet for linux uten for my knoot ettersom jeg er ny med linx (vært litt borte i det før). Har hatt lyst til å leke med linux lenge og tror en bærbar maskin er den beste løsningen. Den kommer mest sannsynlig til å bli mest brukt på jobben og kanskje til litt småting her og der så det trenger ikke være noe "super" bærbar, mitt eneste krav er at skjermen ikke er dårlig/elendig. Er veldig irriterende når deler av skjermen ikke vises korrekt uansett hvor hue er plassert (at svart blir lysere og farger forvrengt osv.).

     

    Har sett litt rundt men har ikke funnet noen norsk side som tilbyr laptop'er med gratis OS pre-installert, de fleste (om ikke alle) har Windows Vista installert.

     

    Jeg fant en side men valgene der var ikke de største. Prisene var heller ikke de snilleste. eRacks

     

    Håper noen her har noen gode forslag. :-)

     

    mvh

    Ole

  7. På min XP maskin (Lenovo T60) som jeg bruker på jobben:

    1. FN+F3

    2. Manage settings

     

    eller

    1. start - run: desk.cpl

    2. Screen Saver

    3. Power...

     

    En del diverse her, "Power manager" ser ut til å styre en del avanserte instillinger.. Hvis den er tilgjengelig på din da.

     

    Ps. Jeg kan legge til profiler som jeg kan velge i når jeg trykker fn+f3, du burde ha en lignende mulighet på din.

×
×
  • Opprett ny...