Gå til innhold

tjommi

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tjommi

  1. Utrolig morsomt å følge med på EU LCSen i år når det er så utrolig jevnt. Ligaen har bare så vidt kommet over halveis så hvem som helst kan fremdeles vinne.(De 3 beste lagene kvalifiserer til verdens ligaen som begynner litt senere i høst). I motsetning til den nord-amerikanske ligaen hvor første og andreplassen totalt dominerer de andre lagene.

    Lemondogs er også et utrolig morsomt lag å følge med på siden de er helt nye. Før hver kamp er det en avstemning om hvilket lag folk tror vil vinne og LD pleier ha 70-80% som tror det andre laget vil vinne, men LD vinner gang på gang likevel. For et par uker siden slo de det veletablerte russiske laget Gambit på kun 23 minutter, som er den nest raskeste seieren i LCS så langt i år. Tror den dominerende seieren av LD var en av sesongens store overraskelser.

    Nukeduck er forresten også en av de få spillerne denne sesongen som har klart å spille overbevisende med "Twisted Fate", Men kampene hans med Fizz er veldig underholdene.

    Om dere er interessert i LoL, men ikke følger LCS enda så er det på tide å slenge seg på. :)

    • Liker 1
  2. Jeg og en kammerat satte oss ned for og spille system shock 2 cooperative. Men når vi skulle spille videre et par dager senere og prøvde loade spillet så får vi beskjeden om at "game has already started". Eneste måten vi kan spille coop er ved at vi starter helt på nytt igjen. Noen som har noe anelse om hvordan man loader et multiplayer spill så vi kan komme oss videre?

  3. Tror aldri rockstar ville gått ut i en offisiell pressekonferanse å sagt mye negativt om ms  nå. De har tross alt lasset inn penger for å få lov til å annonsere gta iv først.

     

    Men jeg har ingen problemer med å tro at en maskin uten harddisk kan skape problemer.

    8510542[/snapback]

     

     

    Tror også MS har eksklusiv rett på oppfølger "episodene" som kommer som nedlastings versioner senere. Håper seriøst at PS3 får online content de også.

     

    Vet det er veldig kontroverielt men det overasket meg faktisk at de brukte eksempelet om at NPCene røyket. Har de siste årene sett at røykeklisheet har gått av moten men skal rockstar få røyken tilbake på gata nå? ^^

    Lurer på hvor mye Marlboro betalte for den gitt. :roll:

  4. Ser ikke hvorfor folk sammenlikner Wii med Xbox360 og PS3.

     

    Wii er som Shriek mens Xbox360 og PS3 er som grindhouse.

    Shriek er morsomt.. alle synes det er gøy og det selger bra. Mens Grinhouse er bra på sin egen måte men er kanskje rettet mer mot voksene med spesiell interesse. (Ikke det at voksene ikke spiller Wii men Wii er mer barnevennlig).

  5. Tror du vil bli overasket i såfall når PS4 kommer NIrD. Tror at man vil se klare forskjeller på PS3 og Xbox360 i fremtiden. Ikke det at en vil være bedre en den andre men de vil fungere forskjellig. Og om du snakker om Wii kontrollen så tror jeg faktisk at man kan være enig i at både Nintendo og Sony er på etterskudd på den teknologien. MS hadde faktisk en liknende kontroll for en del år siden.

  6. Men er nå litt tidlig og begynne alt nå mener da jeg. Dessuten så sier han at det vil være uavhengi av Sony som da setter spørsmåltegn ved en del nye ting. Vil Playstation i fremtiden være eid av en annen bedrift? Kommer Sony til å lage en ny konsol helt fra scracth? Hva er fremtiden til varemerket til Playstation.

     

    Ut i fra denne artikkelen kan det nesten se ut som om Kutaragi eier konseptet.

     

    Vil vi om noen år se MS-Playstation? ;)

  7. Synes helt ælig at den artikkelen bare er en whine post som prøver og slenge dritt om PS3 fordi forfatteren er Xbox fanboy.

     

    Lack of force feedback (vibration) in the controller.

     

    Mener og huske Sony har sagt de skal få rumble tilbake i kontrollene og at de jobber med saken. De forsto det var en tabbe og fjerne den og prøver nå og gjøre det godt igjen. Begynner bli en stund siden jeg leste det men ville tippe det kommer i løpet av sommeren eller mot høsten.

     

    Underestimating the Wii.

     

    Jeg tror verken Xbox360 eller PS3 ser på denne konsolen som konkuranse. Den stiller seg litt på sidelinjen. Jeg tror også Wii at om det er en konsole som kan snubble veldig i fremtiden så er det Wii... Wii rir på en stor hype bølge nå men folk begynner savne gode spill. Det er et par på vei men alt i alt så er spillene til Wii 90% skrap og 10% kvalitets spill.

     

    Coming out with two versions.

     

    Uhm.. gjorde ikke Xbox det samme? Tror ikke jeg har hørt overdrevent mye whining om at Xboxen hadde 2 versioner. Og nå kommer de med en til? så det blir 3?

    Mens PS faktisk fjerner 20gb versionen fra markedet og blir 1?

     

    Den kommentaren blir bare litt dum imo.

     

    No "must have" games at launch.

     

    Og av de spillene han listet til de andre konsolene så tror jeg faktisk Zelda er det eneste spillet jeg synes måtte være et "must have".

     

    Blu-Ray.

     

    Ja det var dumt at de integrerte denne inn i konsolen. De kunne sikkert ha latt folk bestemme selv om de ville ha blu-ray eller ikke. Men på en annen side så tror jeg faktisk at det kan ha vært en halveis god ide og legge den inn i PS3en. Ved og gjøre dette har jo faktisk Sony sikret seg loyale blu-ray kunder. Og med dette stuntet så er det mulig de dro seg litt nærmere seier i den ny DVD krigen. Leste et sted at for hver 1xHD-DVD enehet(altså film plate) så blir det solgt 2xBlu-Ray enheter.

  8. Spilte så sinnsykt mye wow. Men etterhvert ble jeg så sinnsykt lei PvE så jeg hoppet inn i PvP. PvPet meg opp til rank 14 med druiden min. satt og spilte 14-16 timer hver dag i 2-3 måneder til jeg plinget rank 14. Etter det var jeg så sinnsykt lei PvP og PvE ble alt for tamt så jeg mista interessen for spillet og sluttet tvert.

    Problemet i ettertid er at man som regel ikke har noe og gjøre. Har 14-16 timer om dagen man må fylle med andre ting. Skole er en fin ting ;)

  9. Dette minner meg litt om når Blizzard hadde en countdown på hjemmesiden sin hvor noe skulle bli annosert når den var over. Alle trodde det var Starcraft 2, men det viste seg til alles forbausning å være et platform spill  kalt Starcraft Ghost. Dette spillet ble til slutt kanselert før det var ferdig.

    8503935[/snapback]

     

     

    Om jeg ikke husker helt feil så ble faktisk spillet helt ferdig. Men de sa spillet ikke var "bra nok" og derfor droppa de og slippe det ut til massene. Jeg tror nå i og for seg det var rein bull at de mente spillet ikke var bra nok. Ghost skulle slippes 1 år etter wow eller noe og de så hvor bra WoW solgte. Jeg tror de planla der og da etter og ha sett wow slå ann og droppe Ghost som singleplayer og heller ta det materialet de hadde for og lage et WoSC i stedet.

     

    SC er uten tvil et av de beste RTS spillene noen sinne og det og sette seg ned og lage en oppfølger nå virker veldig risky. Det blir som om noen skulle sette seg ned og finne opp relativitets teorien på nytt. ^^

  10. Det eneste jeg kan tenke på atm av nye spill må være Empire Earth. Toern kom i 2005 og det kommer en oppfølger senere i år.

    Spillet går over flere tidsepoker slik som Age of Empires men drar litt videre og slutter litt sci-fi aktig. Kanskje ta en titt?

     

    Forresten så er jo Civilization også noe tilnærmet men det er en del tregere og er tur basert.

  11. Jeg tror det som den koreanske siden sa er rent bull rett og slett fordi de sa at blizzard planla og skru av SC1 serverne så SC2 skulle få en boost. Hvorfor skulle SC pluttlselig stenge serverne når de enda har Diablo 1 og WC2: BNW servere oppe og går...

    Jeg tror sannsyneligheten for et SC MMORPG er betraktelig mye større.

    Har også en føelse av at de vil annonsere det nye MMO spillet sitt 19. mai.

     

    De søker foresten også etter ansatte til og utvikle et "nexgen"-MMO spill nå.

    Ta en titt:

    http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=13712

  12. Men av alle skytespillene så ser det ut som om at de legger coop mode kun på konsole versionene.. Noe som er ekstremt sørgelig. Har lett selv. Forresten så sier Rare at de har lagt inn storymode på Unreal 3 som kan spilles cooperativt. Spillet kommer til høsten og jeg har en føelse av at det kan bli ekstremt gøy selv om jeg har mine tvil om historien :)

  13. "som har kommer"? Det er faktisk en del spill på console. Gears of war, Halo (1/2), doom 3(på console faktisk). Er vel en del andre spill også. Kommer et spill som ser knall ut nå til sommeren som heter "Army of two".

     

    Det som er litt kjipt er at det virker som om utviklerne ikke tror PC-spillere vil ha coop spill... Halo spillene ble konvertert til singleplayer story i PC konverteringen. og Doom 3 som i utgangspunktet var singleplayer spill på PC ble Multi/coop på console.. idioti som F men sånn er det bare : /

     

    Har bare nevnt shooter spill her nå. Kan ikke tenke på så mange RPG spill atm for og være ælig annet en at Titan Quest fikk en expansion for ikke så lengesiden.

     

    Er jo også MMO spill om du er inn i sånne greier.

×
×
  • Opprett ny...