Gå til innhold

latimer

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av latimer

  1. Vi må IKKE oppholde oss utenfor Scientologikirkens lokaler eller andre steder der scientologene holder til.

    Ikke engang små grupper eller enkeltpersoner?

    Igjen vil jeg gjerne oppmuntre alle som er med på demonstrasjonen til å ikke oppholde seg utenfor scientologikirken den 15. Dette er ikke på grunn av politiet eller ytringsfrihet, men for å garantere at Scientologikirken ikke har noe de kan bruke mot oss i en eventuell anmeldelse.

     

    Hvis du vil se kirken, dra dagen før eller etter.

    Dette besvarer ikke spørsmålet. Mener politiet at det ikke er lov å bevege seg rundt der som enkeltperson?

     

    Politiet sier ikke at det ikke er lov. De sier at scientologikirken har klaget over det.

     

    Det at vi ikke bør oppholde oss rundt der er min personlige mening, og jeg beklager om det ikke har kommet tydelig nok frem tidligere. Vi har IKKE forbud fra politiet, men personlig mener jeg det ikke lønner seg. Co$ har anklaget Anons i andre land for forskjellige forbrytelser, alt fra bombetrusler til hærverk, og det gjør det mye lettere for oss å avsløre dette som idiotisk om vi ikke henger rundt bygningen deres.

  2. Personlig mener jeg at tog i sentrum av Oslo på en lørdag er mer trøbbel enn det er verdt, og kan virke irriterende på "mannen i gata". Andre tanker om dette?

    Det oppstod vel et problem med politiet den 10/2, når alle møttes ved den tigeren, og så gikk i tog opp til Stortinget? Mener å ha forstått det slik. Så hvis dere skal kunne bevege dere sammen på noen som helst måte, vil nok politiet at dere skal ha tillatelse til det.

     

    Dette kan unngås ved at alle møtes på Eidsvolls Plass.

  3. Jeg vil få gjort en ting klart: personlig mener jeg det som ble gjort 10. februar i Norge er EPIC WIN, og det virket ikke for meg som om politiet er uenig.

     

    Men faktum er at scientologikirken kommer til å gå etter alle løse tråder i dette, og derfor mener jeg det er viktig at jeg bringer beskjeden fra politiet videre.

     

    Personlig mener jeg at tog i sentrum av Oslo på en lørdag er mer trøbbel enn det er verdt, og kan virke irriterende på "mannen i gata". Andre tanker om dette?

     

     

    Hvordan kjenner man igjen en anon?

     

    Poenget er: IKKE del ut flyers foran scientologikirken! Det er den eneste måten de kan kjenne oss igjen på.

     

    Vi må IKKE oppholde oss utenfor Scientologikirkens lokaler eller andre steder der scientologene holder til.

    Ikke engang små grupper eller enkeltpersoner?

     

    Igjen vil jeg gjerne oppmuntre alle som er med på demonstrasjonen til å ikke oppholde seg utenfor scientologikirken den 15. Dette er ikke på grunn av politiet eller ytringsfrihet, men for å garantere at Scientologikirken ikke har noe de kan bruke mot oss i en eventuell anmeldelse.

     

    Hvis du vil se kirken, dra dagen før eller etter.

  4. Tilbakemelding fra politiet om 10/2

    Politiet syntes dette hadde gått bra, og jeg forstod det slik at det var videoklippene anonomous hadde lagt ut på youtube som mest sannsynlig hadde ført til det store politioppbudet. Jeg forsikret om at mens vi forholder oss anonyme, står vi ikke bak klippene på YouTube, med unntak av dokumentasjonen fra Oslo-demonstrasjonen.

     

    Nå for det som ikke var så positivt:

    Vi må IKKE samle oss ved Oslo S

    - dette er ulovlig uten tillatelse fra grunneier, og dette kommer vi ikke til å få på grunn av bygningsarbeidene som foregår der nå. Dette gjorde onkel noget irritert.

     

    Politiet satte ikke pris på vårt ulovlige tog

    - men det er mulig å søke om tillatelse til å holde et lovlig tog. Er dette noe vi er interessert i å gjøre til 15/3?

     

    Vi må IKKE oppholde oss utenfor Scientologikirkens lokaler eller andre steder der scientologene holder til.

    - Dette betyr ikke at de kan jage oss fra stedene vi er, men la nå scientologene oppsøke oss, ikke omvendt. Vi har ikke tillatelse til å oppholde oss på deres område fra CoS, noe som gjør at de kan pusse politiet på oss for å være der.

     

    - Det gjør sjansene for konfrontasjon større. Vi kan ikke krangle en scientolog over til vår side, vi er der for å informere resten av Oslo.

     

    - Scientologikirken har innlevert en offentlig klage på dette til Politiet, noe som gjør det enda viktigere at "anonymous" ikke kan bli tatt i å henge rundt kirken neste gang. DETTE KAN STOPPE MULIGHETEN VÅR FOR Å FÅ GJENNOMFØRT DETTE LOVLIG NESTE GANG.

     

    Hvis du ser en anon som henger rundt kirken, få dem med deg vekk. Dette er alles ansvar, da alle vil bli straffet om det ikke etterfølges.

  5.  

     

    I fødselsdagsselskapets ånd kan ballonger, kaker, muffins, gele, fargerike kostymer og ponniridning (kanskje ikke det siste) være gode ting å ta med i tillegg til godt humør og gode flyers.

     

    Link til planleggingswiki: http://scientologyinfo.eu/wiki/index.php/Norway:March_15th

    Notat: ikke bruk Partyvan-wikien, da denne er under DDoS angrep for tiden, og folkene bak Partyvan har bedt oss å desentralisere.

     

    Møteplass: Eidsvolls Plass

    -------------------------------------------------------------------------------

    Søknad om lån av Eidsvolls Plass har nå blitt sendt, og vi forventer svar på denne i løpet av en uke.

     

    Hold dere oppdatert på Entubulation-tråden om denne demonstrasjonen.

     

    Tidligere nyhetsartikler:

    Dagbladet

    Nettavisen

     

    SPØRSMÅL:

    * Kan noen påta seg ansvaret for å oversette/skrive flyers? (Det er en fordel om Xenu tones ned, og de mer forståelige delene av sekten pekes på; dvs. fair game, pengepolitikken, "gratis personlighetstester" i Karl Johan og slike temaer. Hold det aktuelt og hold dere unna tl;dr)

    * Hvem kan printe ut flyers?

    * Går det greit for folket å holde demoen klokka fjorten?

  6. Etter hva andre anons på demoen fortalte meg skal det være et åpent møte i $cientologikirken i kveld klokken seks. Jeg aner ikke hva det går ut på, men jeg tror det kan bli lulzy om anons møter opp.

     

    Jasså, hadde vært stilig om noen dro ditt for å finne ut hva de snakket om.

    Skummelt. Men kult å liksom sende en spion da. ^^

     

    Det er en artikkel fra studentavisa i Oslo som omhandler disse møtene. Visstnok er det ingen scientologer der, kun "potensielle medlemmer", noe som gjør verdien noe mindre. Les mer her: http://www.studenttorget.no/index.php?show...artikkelid=5820

     

    Ellers kommer klokkeslett den 15. mars når dette har blitt ordnet med politiet. Kan hende det blir noe vanskeligere med tanke på at 15. er en lørdag og vi muligens kan være i veien for noe, men vi skal gjøre vårt beste for å få gjennomfør dette!

  7. Dette er fantastisk å høre.

     

    Underpants (og alle andre interresserte): vi får en ny mulighet 15. mars, da det skal være en verdensomspennende "feiring" av L. Rons fødselsdag.

     

    Som sist ordner jeg polititillatelse, denne gangen prøver jeg også å få fatt i tillatelse til å gå i tog. Alle anbefales å finne frem bursdagshatter og ballonger, så gjør vi dette til en fest.

  8. kom på en jævlig god ide

     

    du trenger to telefoner

     

    på den ene ringer du #31#(skjult nummer)216 82181

    og på den andre #31#216 82092

     

    putt de inntil hverandre og husk å ta det opp!

     

    begge nummerne er til scientology i oslo

     

    Slutt å oppfordre til moralsk tvilsomme metoder. Du trenger ikke oppføre deg som en drittunge for å få noe gjort.

  9. Jeg gleder meg til å se hva dere gjør i morgen. Hva enn dere gjør: forhold dere rolige, vær snille mot onkel politi og prøv å ha det gøy. Selv om politiets sikkerhetstjeneste holder til i samme bygning tviler jeg på at en lovlig demonstrasjon på en søndag forhindrer deres arbeid.

     

    Eventuelt har de ingen rett til å arrestere dere med mindre dere ikke adlyder når de ber dere fjerne dere etter straffeloven §329:

     

    "Med bøter eller fengsel intil tre måneder straffes den som etter pålegg om å dra rolig vekk er forkynt av politiet nekter å rette seg etter dette og enten blir på stedet eller fører til at andre blir på stedet i en samling av et større antall personer på en offentlig vei eller plass eller et annet sted de ikke har rett til å være. På samme måte straffes den om overtrer de forskrifter som er gitt for å forebygge fare eller ordenens opprettholdelse ved sammenkomster eller forsamlinger av en større menneskemasse."

     

    Eller hvis dere forstyrrer den offentlige ro og orden, det virker som om dere kommer til å forstyrre eller hvis enkeltmennesker eller allmennheten er i fare, etter politiloven §7.

     

    Politiet kan gripe inn

    1) for å stanse forstyrrelser av den offentlige ro og orden eller når omstendighetene gir grunn til frykt for slike forstyrrelser

    2) for å ivareta enkeltpersoners eller allmennhetens sikkerhet

    3) for å avverge eller stanse lovbrudd.

    Politiet kan i slike tilfeller blant annet [...] forby opphold i bestemte områder, visitere person eller kjøretøy, uskadeliggjøre eller ta farlige gjenstander i forvaring, avvise, bortvise, fjerne eller anholde personer, påby virksomhet stanset eller endret, [...] eller påby områder evakuert.

    Unnlater noen å etterkomme pålegg gitt i medhold av første ledd, kan politiet for den ansvarliges regning sørge for at det nødvendige blir gjort for å hindre at forsømmelsen volder skade eller utsetter allmennheten for fare.

    På andre offentlige myndigheters ansvarsområder kan politiet gripe inn umiddelbart når et forhold medfører alvorlige ordensforstyrrelser eller fare for slike, dersom vedkommende organ ikke er tilgjengelig eller inngrep fra dette antas umulig, virkningsløst eller ikke kan skje i tide. Den ansvarlige myndighet skal snarest mulig underrettes om inngrepet.

  10. $cikirken ligger i en sidegate til Karl Johan, og demonstrasjon utenfor en bygning av den typen trenger man spesialtillatelse til. Det har vi ikke tid til å anskaffe, så Eidsvolls plass kan derfor være en base. Spasering opp og ned Karl Johan tror jeg er en god idé, dele ut flyers osv., men hvis dere vil holde dette lovlig, prøv å ikke stoppe for mye utenfor Scientologikirkens hovedkvarterer. Tro meg når jeg sier at de er fullstendig klar over at vi kommer.

  11. Søknadsstatus:

    Vi har fått svar fra Stortinget. Vi får lov til å bruke Eidsvolls plass!

    De ber om at vi holder oss på den delen av plassen det er fast dekke, at vi ikke henger opp plakater eller bannere i trærne rundt på området og at vi rydder etter oss.

     

    Det eneste som mangler nå er en endelig godkjennelse fra politiet. Jeg ringer i morgen og sjekker med dem når vi kan forvente dette.

     

    KillYou: Aner ikke. Jeg vil anbefale å printe fire per ark, siden disse er laget for å være små flyers (og i tillegg ikke har så god oppløsning). Minst 20-30 ark ville jeg anbefale... bedre å ha noe til overs enn å gå tom klokka ett...

     

    Johndoe: jeg er redd jeg ikke har kompetansen til å gjøre det, men hvis du er villig til å gjøre et forsøk har jeg orgnialflyersene + mine oversettelser her:

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

    Noah Antrim Lottick hoppet i døden mens han klamret seg til sine siste kronestykker.

     

    Lisa McPherson ble holdt mot sin vilje av Scientologikirken i 17 dager. Hun døde av blodpropp i lungen. Obduksjonen viste at den skyltes utilstrekkelig medisinsk behandling, sult og dehydrering.

     

    Josephus Havenith ble funnet død i et badekar fylt med kokvarmt vann. Det sies at han døde av drukning, men hodet hans lå ikke under vann.

     

    ALLE VAR SCIENTOLOGER.

     

    Bli informert.

    Søk på navnene deres.

     

    http://www.partyvan.info/index.php/Image:GoogleIT.jpg

    http://www.partyvan.info/index.php/Image:Frmscnmbrs.gif

    http://www.partyvan.info/index.php/Image:Viral.jpg

     

     

     

    HAR DU SETT DENNE KVINNEN?

    [bilde]

    Lisa McPherson døde av en blodpropp i lungen den 5. Desember 1995 mens hun ble passet på av Flag Service Organisasjonen, en undergruppe av Scientologikirken.

     

    Etter hennes død ble Scientologikirken anklaget for to forbrytelser i forbindelse med hennes død. Den ene var misbruk og forsømmelse av en ufør person, den andre for å praktisere medisin uten lisens.

     

    BLI INFORMERT!

    WWW.XENU.NET

    http://www.partyvan.info/index.php/Image:Deadgirl.jpg

     

    SCIENTOLOGI

    Mystiske Dødsfall

    Tvungne Aborter

    Selvmord

    Forlik Med Tidligere Medlemmer

    Telefonavlyttinger

    Hjernevasking

    Sjikanering

    Søksmål Over Copyright

    Utpressing

    Bankrupte Medlemmer

    Milliarder Av Dollar I Inntekt

     

    Høres dette ut som en religiøs organisasjon som fortjener skattefritak?

     

    ...det gjør det for staten.

     

    Lær mer på xenu.net

     

    http://www.partyvan.info/index.php/Image:S...1sesessesse.png

     

     

    Hvor Mange Fler Må Dø?

     

    www.whyaretheydead.net

     

    Religion er gratis. Det er ikke Scientologi.

    Bli informert.

     

     

    http://www.partyvan.info/index.php/Image:W...heydead2333.png

    Jeg takker scientologikirken og Tom Cruise for deres ekspertråd på mental helse!

     

    Elli Perkins ble drept av sin scitzofrene sønn 13. Mars 2003. Hun hadde blitt bedt om å behandle ham med vitaminpiller istedenfor antipsykotiske medisiner.

     

    PerkinsTragedy.org

     

    http://www.partyvan.info/index.php/Image:Elli_ad_med.jpg

     

    23 USKYLDIGE ER DØDE

    Drept av Scientologikirkens handlinger.

    MILLIONER AV DOLLAR

    er tatt fra medlemmer og deres familier.

    INFILTRASJONSTAKTIKKER

    FBI, Interpol – alt for å hvitvaske sitt eget navn.

    HVOR MANGE FLER

    må miste livet før Scientologikirken blir stoppet?

     

    Finn ut mer – www.whyaretheydead.net

     

    http://www.partyvan.info/index.php/Image:Anon-card.gif

     

    GRATIS SEKT-TEST

    Må du bruke tusenvis av kroner for å få tilgang til din religions tekster?

     

    Pleier din religion å sjikanere, bedra og saksøke alle som er kritiske til religionen?

     

    Er målet med din religion å tjene penger for dine ledere?

     

    Tvinger religionen deg til å forlate venner og familie hvis de ikke konverterer?

     

    Hvis du har svart "ja" til alle disse spørsmålene er du mest sannsynlig medlem i Scientologikirken.

     

    Finn ut mer – www.xenu.net

    Søk på navnet Lisa McPherson

    http://www.partyvan.info/index.php/Image:Culttest.png

     

    HVEM VAR L. RON HUBBARD?

    Hubbard var en science fiction forfatter

    Skapte den religiøse filosofien scientologi

    Startet den første scientologikirken i 1952

    "Det er idiotisk å skrive for ti øre ordet. Hvis en mann ønsker å tjene millioner må han starte sin egen religion." - L. Ron Hubbard

    Gå til www.xenu.net for å finne ut mer.

     

    Vi er dine SPs.

     

    http://www.partyvan.info/index.php/Image:Lronhubfl1.gif

     

    Høres dette ut som religiøs toleranse for deg?

     

    Dette er korrekt prosedyre:

     

    (1)Identifiser den som angriper oss.

    (2)Start en etterforskning av dem. Let etter forbrytelser eller det som værre er ved å bruke våre egne privatetterforskere, ikke utenforstående byråer.

    (3)'Double curve' vårt svar ved å fortelle dem at vi ønsker velkommen en etterforskning av dem.

    (4)Fôr pressen med uhyggelig bevis med blod, sex og kriminalitet om motstanderen til pressen.

     

    ALDRI underlegg dere en faktisk etterforskning av oss. Gjør det vanskelig, lag problemer for angrepere hver skritt av veien.

     

    DET GJØR DET FOR SCIENTOLOGIKIRKEN.

     

    Religion er gratis. Det er ikke Scientologikirken.

    Bli informert.

     

    http://www.partyvan.info/index.php/Image:Tolerancein.jpg

     

    NÅR DET GJELDER SCIENTOLOGIKIRKEN

    TENK PÅ DETTE....

     

    Hva har blitt sagt om Scientologikirken?

    "[Rettens dokumenter] er fulle av bevis for at [scientologikirken] i virkeligheten er ingenting annet enn et enormt foretak som har som mål å hale ut så mye penger som mulig fra deres medlemmer ved hjelp av pseudovitenskapelige teorier... og til å utføre en type utpressing ovenfor medlemmer som ikke ønsker vidre deltagelse i deres sekt... Organisasjonen er tydelig schitzofren og paranoid, og denne bisarre kombinasjonen virker som en refleksjon av deres grunnlegger L.Ron Hubbard.

    - Dommer Breckenridge, Los Angeles Superior Court, USA

     

    "Scientologi er ondskap; deres teknikker er onde, deres praksis er en seriøs trussel for samfunnet; medisinsk, moralsk og sosialt; og deres tilhengere er sørgelig villedet og ofte mentalt syke... [scientologi er] verdens største organisasjon med ukvalifiserte mennesker involvert i praktiseringen av farlige teknikker under dekket av å være mental terapi.

    - Dommer Anderson, Supreme Court of Victoria, Australia

     

    Og hva påstår Scientologene?

    "Målet til Avdelingen [for Statelige Affærer, en undergruppe av Scientologikirken] er å bringe staten og fientlige filosofier eller samfunn til en tilstand hvor de føyer seg etter våre mål. Dette vil bli gjennomført ved ethøyt nivå av egenskaper til å kontrollere og i deres fravær et lavt nivå egenskaper til å overvelde. Kontroller disse byråene."

     

    "Hensikten til en rettsoffiser er å hjelpe LRH å håndtere enhvær kontakt og handling med rettsvesenet, retssak, regnskap og skattevesenet.... samt bringe mest mulig forvirring og tap til våre fiender."

     

    "Jeg vil gjerne starte en religion, det er der pengene ligger."

    - L. Ron Hubbard til Lloyd Eshbach, 1949.

     

    LÆR SANNHETEN. UNNGÅ SCIENTOLOGIKIRKEN.

    Www.xenu.net

    theunfunnytruth.ytmnd.com

     

    http://www.partyvan.info/index.php/Image:Considering.gif

  12. Da er søknaden sendt. Vi søker på bruk av Eidsvolls plass, og håper å få svar så fort som mulig.

     

    Jeg og en designervenn har satt igang med å oversette noen av flyerene fra denne siden.

    Her er de første resultatene:

    http://i250.photobucket.com/albums/gg269/l...heydead2333.png

     

    http://i250.photobucket.com/albums/gg269/l...t/GoogleIT1.jpg

     

    Og hvis noen tar med et bord som samlingspunkt til Eidsvolls plass, kan denne være fin å poste opp på dette bordet (ikke rundt, da jeg tror plakatopphenging ikke er tillatt i sentrum):

    http://i250.photobucket.com/albums/gg269/l...era_poster3.png

  13. Hva er status når det gjelder polititillatelse for aksjonen?

     

    Søknad sendes mandag morgen, etter en ny telefonsamtale med politioffiseren jeg snakket med sist for å få klarhet i noen detaljer. Jeg har nå en person som har valgt å være ansvarlig for dette, så alle problemene med søknaden er nå løst. Jeg kommer til å oppdatere fortløpende om jeg hører noe nytt.

  14. Spørsmål fra en utenforstående til dere som sier dere skal protestere den 10. februar:

     

    1. Hvorfor protestere mot CoS?

     

    2. Finnes det håndfaste bevis for at CoS bedriver ulovligheter?

    - - - Hvis dere mener så; Hvor er de ubestridelige kildene av bevis?

    - - - - - Å ta alt Anon sier/viser for god fisk er vel ikke smart?

    - - - - - - - Vil det ikke være best å gjøre seg opp sin egen mening i denne sak og vurdere eventuelle foreliggende påstander ang. CoS' virksomhet nøye?

    - - - - - - - - - En protestdeltakelse basert på antakelser og hva man har "hørt" på nettet er latterlig, det kan vi vel alle være enige om?

    - - - - - Hvis kilder av bevis er ubestridelige; Hvorfor ikke bare si ifra til ordensmakt som vil ta seg av lovbryterne?

     

    3. Er dette en såkalt internet-craze som kun fenger nerdete konspirasjonsteoretikere?

    - - - Hvis CoS er et stort problem, større enn andre problemer som eventuelt kan protesteres mot, hvorfor vil oppmøtet den 10. februar ved Tigern bli så beskjedent?

     

     

     

    Som uvitende takker jeg for eventuelle svar som kan opplyse meg, og andre skeptikere, om motivasjonen bak denne protestaksjon.

     

    1. Vi protesterer mot Scientologikirken på grunn av deres metoder med å kneble kritiske stemmer ved å spre løgner om dem (bl.a. påstå at de er medlemmer av terroristorganisasjoner, pedofile, slår konene sine osv.), eller saksøke dem (dette skjer spesielt ofte i USA, hvor rettssystemet er bygget opp annerledes enn i Norge og Europa, og rettssaker kan holdes gående i årevis. På grunn av dette, og de enorme summene Scientologikirken har til disposisjon kan de "vinne" rettssaker bare ved å holde dem gående til motstanderne går bankrupt.

     

    Et annet problem med Scientologikirken er det at man må betale penger for å få en del i de religiøse tekstene. Som en av folderne sier: spør en kristen om hans religion og du vil få svar. Spør en muslim og du vil få svar. Spør en jøde og du vil få svar. Spør en scientolog og du må betale. Dette er ikke forbudt, men det er moralsk tvilsomt.

     

    Et tredje problem er deres metoder med å isolere medlemmer. Hvis en person i familien til et scientologimedlem uttaler seg kritisk mot Scientologikirken blir de regnet som SP eller PTS og scientologen blir beordret til å bryte all kontakt med denne personen. (SP = "supressive person" og PTS = "potential trouble source". SPer er mennesker som uttaler seg kritisk mot kirken, PTSer er mennesker som har kontakt med SPer.) Dette er en vanlig metode sekter bruker for å isolere medlemmer og fjerne et eventuelt nettverk personen har utenfor sekten.

     

     

    2. Hadde det bare vært så enkelt.

     

    Scientologikirken finnes i hele den vestlige verden, men deres makt varierer fra land til land. Selv om kirken ikke står sterkt her i Norge er det grunn til å tro at det er de som står bak flere truende telefonsamtaler til han som står bak xenu.net. I Tyskland har de blitt nektet religionsstatus og blir holdt under konstant overvåkning, I UK holder de for tiden på med å forsøke å oppnå religionsstatus mens i de har et sterkt grep i USA.

     

    I USA er det flere tilfeller av alvorlige lovbrudd, hvor de alvorligste må være Operation Snow White, hvor Scientologikirken infiltrerte skattesystemet, og menneskene som har avgått med døden mens de var i Scientologikirkens forvaring. Den mest kjente av disse må være Lisa McPherson.

     

    Det er, som med ethvert brennbart tema, vanskelig å finne kilder som kan være nøytrale. Jeg regner ikke xenu.net som en nøytral kilde da de står åpent fram med deres stilling som kritikere av Scientologikirken, men har funnet et par andre som, selv om de ikke er like omfattende, gir et bilde av situasjonen:

     

    Pressens Faglige Utvalg - sak hvor en kritisk artikkel i Allers blir klaget inn til Pressens Faglige Utvalg, med utdrag fra artikkelen som var i Allers. Konklusjon: "Allers har ikke brutt god presseskikk."

     

    Rapport av Stephen A. Kent ved universitetet i Alberta, Canada - rapporten handler om en rettssak i Las Vegas Federal Court, hvor anklagede blant annet har kalt Scientologikirken en "immoral, cultish, and apparently criminal organization" og hvorvidt disse anklagene er injurierende eller ikke. Konklusjonen kan du se under ANALYSIS i artikkelen.

     

    Du kan også ta kontakt med FRI-Norge for å få en gratis utgave av boken ”Religion til salgs” av John Einar Sandvand, som var måten jeg først ble informert om Scientologikirken.

     

    Eller du kan sjekke ut denne artikkelen i VG som forteller om en rettssak i Norge hvor Scientologikirken ble dømt til å betale erstatning til et tidligere medlem, og som også kommer inn på de enorme summene penger medlemmene i kirken må ut med.

     

     

    3. Nei, men Internett er arenaen det er enklest å kjempe mot dem på. Fri informasjonsflyt fører til at det er vanskeligere å kneble Internett enn det er å kneble enkelte aviser. Dette vises spesielt godt med spredningen av OTIII dokumentene på midten av nittitallet og spredningen av Tom Cruise videoen denne måneden.

  15. Nå har jeg sjekket litt, jeg kommer meg ned for 500 vist jeg finner et sted å sove, har en del venner i oslo området, må se om jeg klarer å skrape sammen de 500 først...

     

    OT: FÅR JEG IKKE GUY FAWKES MASKEN MIN:O:O

     

    Lykke til med pengesparingen! Det er økonomien kombinert med en tidligere avtale som forhindrer meg fra å delta, selv om jeg gjerne ville vært der. Jeg gleder meg til å se hva dette blir til!

     

    Jeg er en hyppig advokat av ansiktsmaling. Masker er forbudt, men politioffiseren jeg snakket med så ingenting galt med å bruke ansiktsmaling.

  16. oki da så, men med tanke på verste scenario, er jeg den som evt står ansvarlig for alle, er jeg sa ansvarlig for alle oppmøttes handlinger?

     

    Men ser nok ikke ut som jeg kommer meg nedover uansett. fordet første kommer det neste opp i 1000kr og jeg må ta et tog dagen før for å rekke fram til 12, noe som betyr at jeg også må ha hotell.

     

    Jeg har ikke spurt politiet om det, men ville anta at det var slik. Ikke ansvarlig i betydningen "du blir arrestert hvis de gjør noe galt", men jeg tror det er deg de ville kontaktet om noe gikk galt.

     

    Partyvan er nå oppe igjen og kan bidra med en link til tips til dere som skal ut og protestere: http://www.forum.exscn.net/showthread.php?t=3528. Håper det hjelper.

  17. Oki jeg sjekker muligheten for å reise nedover nå. jeg skulle gjerne signert det papiret men har ikke faks og er nettopp fylt 18 for ikke så alt for lenge siden, så regner med det ikke vil se så bra ut på ett papir.

     

    Så lenge du er myndig (og villig) er det irrelevant hvor lenge du har vært myndig. Faks er enkelt: sjekk med foreldre/andre nære slektninger (i betydningen "bor i nærheten av deg") om de har en på jobben og kan gjøre deg en tjeneste. Hvis du ikke finner noen slik, finn frem til en kopibutikk (finnes i de fleste store byer) og hør om du kan gjøre en avtale med dem.

     

    Akkurat nå prøver jeg å samle så mange alternativer som mulig til ansvarshavende slik at jeg i det minste får et navn + telefonnummer. Jeg har fått en mail med et navn, men ikke noe telefonnummer. Jeg har sendt mail tilbake og bedt om nummeret, men ikke fått svar enda. Det betyr ikke at jeg tror personen ikke vil levere, det er tross alt under en dag siden siste email, men jeg vil holde alle muligheter åpne.

  18. Jeg har ikke helt enda bestemt meg helt om jeg har råd til å reise nedover, men post de flyersene du finner.

     

    Hva må denne personen du trenger å gjøre?

     

    Fant den siste! https://www.diskusjon.no/index.php?act=atta...t&id=207275

     

    Ansvarshavende står til ansvar ovenfor grunneier og politiet. Så lenge vi holder oss utenfor trøbbel er de et navn på et papir, ingenting mer. Det vil være best at en person som faktisk kan møte i Oslo kan være ansvarshavende, da han eller hun kan passe på godkjennelsene for demonstrasjonen og sørge for å vise frem disse om politiet ønsker det.

  19. Vist noen kan svare om hva "status-en" på denne demo-en er hadde det vert fint, blir det søkt eller ikke? blir det en lovlig, og vær så snill ikke inviter blitserene, de kan få være med fordi de er mot Cos men ikke for de skal lage faen.

     

    og vist noen med litt PS skills lager noen flyers printer jeg ut til vi går tom for papir her.

     

    Status: søknad venter. Jeg trenger all kontaktinformasjonen fra den ansvarlige + et fax nummer som svaradresse for å kunne søke. Søknaden er ferdigskrevet, så det øyeblikket jeg får den informasjonen, er den på vei. Hvis noen er villlige til å stille opp med fax eller navn og telefonnummer som ansvarlig, ville det hjelpe mye. Jeg kan ikke gjøre noe så lenge jeg mangler dette.

     

    Hvis dette ikke kan skaffes, kan vi ikke avholde en lovlig demonstrasjon, noe som betyr at valget er mellom å gå i små grupper og dele ut flyers eller holde en ulovlig demonstrasjon, som kan føre til arrestasjon og dårlig presse.

     

    Det har vært noen gode ideer til flyers tidligere i tråden. Jeg skal lete dem frem og poste linker i denne posten så fort som mulig.

     

    Flyerskilder:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Image:LMcPher...icturePGHPA.jpg (vi trenger en norsk utgave av denne!)

    http://forums.enturbulation.org/viewtopic.php?p=1101#1101 (flere geniale norske flyers i posten til OsloAnonymous og ragman)

     

    Direktelinker:

    http://xs.to/xs.php?h=xs223&d=08052&am...ont-lisa620.jpg

    http://xs.to/xs.php?h=xs223&d=08052&am...ack-lisa417.jpg

    http://xs.to/xs.php?h=xs223&d=08052&am...-whydead617.jpg

    http://xs.to/xs.php?h=xs123&d=08052&am...-whydead859.jpg

    http://dump.no/files/a08dbe8b622a/120150560620_nor.jpg

    http://dump.no/files/a08dbe8b622a/bizcard32_nor.jpg

    http://dump.no/files/a08dbe8b622a/fl5pz1_nor.jpg

     

    Det var noen andre i denne tråden også, men jeg klarer ikke finne dem...

    - Stani

  20. Skyrim: jeg tror ikke det er så god ide. Kvantitet er ikke en god ting om det blir opprør/slåsskamper eller noe negativt havner i avisene på grunn av hva noe en urelatert gruppe gjør. Vi må fokusere på Scientologikirken sine handlinger, ikke deres religion. Det er en menneskerett å få lov til å tro på menn som går på vann/snakker med brennende busker/egentlig er romvesner.

     

    Det som er problemet med Scientologikirken er ikke troen deres, men handlingene. De forsøker å kneble pressen, de sprer løgner om motstanderene sine, de er skyld i til flere dødsfall på grunn av deres sterke motstand mot psykiatriske medisiner og de går så langt at de påstår at psykologer og psykiatere var mesterhjernene bak Auswitch

     

     

    FOR DEM SOM IKKE KAN VÆRE I OSLO 10/02:

    Det er fremdeles MYE som kan gjøres, tross alt er dette også en nettbasert kamp.

    * Sjekk ut http://blogoscoped.com/archive/2008-01-29-n23.html, og gjør som så mange andre: har du en nettside/blogg/whatever, link til scientologikirka som kult, og link til xenu.net. Spre informasjonen!

     

    * Spre ordet til Osloavisene, eventuelt din egen lokalavis! Jo mer presse vi får, jo bedre. SPRE ORDET!

     

    Det ser ut som om Dagbladet allerede er inne på en god linje med en artikkel i dagens nettutgave om "Bart Simpson" og Scientologikirken hvor de fokuserer på de enorme pengesummene som går inn i denne "religionen".

     

    * Flere tips fra xenu.net

     

    The Echonomist hadde en artikkel om anonymous vs. Scientologikirken i dag. Anbefalt lesning!

     

    Edit to add:

    Jeg venter fremdeles på kontaktinformasjon til den ansvarlige, men straks det kommer sender jeg søknaden om å holde demonstrasjonen på Egertorget. I den forbindelse trenger jeg hjelp: politiet tipset om at det kan være lurt å gi et faksnummer så de kan sende en signert godkjennelse så fort som mulig. Spørsmål: noen som har fax? Helst flere stykker, så vi ikke må være totalt avhengige av at en spesiell person møter opp på den store dagen.

  21. Siden vi nå har en ansvarshavende, forsøker vi å søke om å kunne få ha en bod på Egertorget, som er nær scientologikirken og har en ekstra bonus med at Co$ har brukt stedet flere ganger, noe som gir en litt fin symboleffekt.

     

    Jeg har startet å skrive søknad, men om noen har mer erfaring med demonstrasjons-dokumenter må dere gjerne ta kontakt og komme med tips. På grunn av tidsklemma håper jeg å få sendt den (dvs. fakset/mailet den) i morgen. Vi må søke By & Eindomsfornyelsen og politiet, men kan sende samme søknad til begge.

     

    Det jeg trenger fra dere er et endelig tall: hvor mange regner vi med at kommer til å møte? Skal jeg skrive 24? 30? Under 50?

     

    tips, kommentarer og alt annet kan postes her eller mailes til meg på [email protected], som vanlig.

×
×
  • Opprett ny...