Gå til innhold

Engelen

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Engelen

  1. Jeg håper at det blir store maps på dette spillet, jeg har skippet BF4 etter å ha blitt over halvveis utbrent på fps i BF3.

     

    Dette ser interessant nok ut til å følge informasjonen hvertfall, men jeg tror det uansett er positivt at denne "spinoff-delen" kommer som en del av Battlefield-serien.

     

    Det jeg håper er at dette spillet med moderne våpen og gadgets osv baner vei for skikkelig WW II fest i BF5 uten alle gadgets, unlocks og andre "fiffige" ting som jeg ærlig talt begynner å bli lei av. Jeg vil ja ett WW II spill med store brett, mange spillere med dagens grafikk.

     

    Det var legitimt å være lei av WW II settingen da den nærmest forsvant en god del år tilbake men nå vil jeg ha den tilbake med dagens teknologi.

    • Liker 1
  2. "Inntrykket jeg har er at nitti prosent av spillerne elsket Operation Flashpoint: Dragon Rising".....hvilken planet er det han kommer fra?

     

    Tviler på at han finner mange PC spillere blant dem, og hvertfall fans fra orginalen.

     

    Sannelig, rett å slett frekt og komme med slike prosenter ut fra intet. Kjenner jeg blir mektig irritert. OFP var banebrytende, Dragon Rising (nekter plent å kalle det OFP) er og blir bare en billig utvannet kopi... skamme seg.

     

    Jeg tviler sterkt på at de en gang klarte å appellere til 5-10% av fan basen

     

    Ja samme tror jeg, er jo også katastrofe at Sion Lenton får være med videre, jeg lurer på om den eneste kommunikasjonen han tok seg tid til å ha med Pc-forumet etter release var et aldri så lite "nice" i en post...tror mange på ARMA forumet lo en del av det.

     

    Har aldri fulgt ett spill som tilsynelatende har hatt så mye påstått potensial men som ble slaktet så mye av PC-spillerne op forumet, og en GOD del følte seg rett og slett lurt av Codemasters og anklage dem for falsk markedsføring. Jeg kan godt dog innrømme at jeg skal følge utviklingen av spillet med ett halvt øye, men jeg har vel null forhåpninger, selv om jeg "faktisk" håper de får til noe bra slik at det kommer mer kvalitet inn i sjangeren som Bohemia så godt som er alene i, men jeg tror nok ikke denne utgaven av Flashpoint blir laget for å konkurrere direkte med ARMA-serien.

  3. Skal følge dette spillet med større forhåpninger enn jeg hadde til MW2, nå har ikke jeg kjøpt MW2 men utifra det jeg har lest om det håper jeg inderlig at det nye MOHA blir litt langsommere i spillestilen, litt god gammeldags R6 flavor hadde gjort seg utmerket.

     

    Og ellers en solid MP del uten for mye dilldall som killstreak perks etc..

     

    M.a.o, litt mer realisme enn run and gun.

  4. Haha, jaja herlig kapitalime dette. Ikke at det får noe annet enn et gigantisk F Y fra min side, de føler vel fremdeles at de ikke kommer til å tjene nok penger på MW2, hvertfall ikke nok til at spillet kunne hatt sin egen PC versjon som var utviklet for PC fra bunnen av, nei det vil ingen ha noe av, "congratulations for purchasing this game for PC, we give you an inferior game to a superior gaming platform, but with mouse and keyboard support, and graphic settings, congratulations your PC is now a console", men mer penger...ja takk.

     

    Kjøpe ekstra features som spillerne vil ha, hva med å inkludere heller fundamentale features som lean for f..n.

  5. Er vel nesten trygt å påstå at IW med dette nesten har nominert seg selv til den største F-U til ett PC community, hvertfall som jeg har sett.

     

    PC var det som gjorde COD serien populær og i steden for å gjøre den mer brukervennlig og utvikle seg så dikterer de og strammer inn slik at man skal ende opp som en konsoll-spiller, er jo det de ønsker sikkert, og blir ikke forundret om neste IW COD tittel blir console only.

     

    Noe av det verste er jo at det finnes en god del ganske gode poster på det offisielle IW forumet av PC spillere som argumenterer, men blir jo bare møtt av stillhet, tror ikke det har vært ETT eneste offisielt svar der, ganske svakt og det er ikke slikt man skal behandle potensielle kunder.

     

    Er klar over at gaming industrien er $$, men de kan ikke behandle alle kundene sine som om vi var 13-14 år lenger, noe mer direkte kommunikasjon med communitiet kunne de lett ha gitt.

  6. Kan vel bli bra, har ikke hatt så mye til overs for NFS serien de siste årene.

     

    Gi meg litt åpne landeveier og ikke kjedelige lukkede baner, eller by baner for den saks skyld, og biler som ser normale ut, ikke bling bling så kanskje jeg vurderer det.

     

    Det overdøvende testosteron jaget i bilspill er noe som jeg er mer en lei av.

     

    Er ikke for ingenting at det "bilspillet" jeg koser meg mest med er Mafia I med ratt og pedaler, Mafia II med god fysikk ser ut til å gi meg mer glede enn andre bilspill på trappene.

     

    God realistisk fysikk, normale biler og åpen by, landeveier er det jeg vil ha....tror neppe jeg er alene.

  7. Får vel svare slik jeg alltid gjør i slike tråder da min største skuffelse (som forresten allerede er nevnt allerede i denne tråden) er Driver 3, jeg hadde spilt det første til PC og er jo en kult klassiker for å regne, hadde skyhøye forventinger til det tredje spillet og gledet meg til at jeg nå skulle få en verdig arvtager til Mafia da det gjelder realistisk bilkjøring i et heller åpent bymiljø.

     

    Vel, fikk aldri rattet til å virke, skuffende grafikk, og horrible kontroller, herregud.

  8. Ok det høres greit ut selv om jeg er litt skeptisk :p ,går utifra at du har spilt orginalen også kanskje slik at du har ett referansepunkt.

     

    Ellers er det ok for meg at det ikke blir noe mp, selv om jeg ikke på noen måte hadde hatt noe imot det, CO-OP i Mafia II hadde vært en herlig opplevelse.

  9. "Blant mulighetene den åpner for finner vi en svært detaljert bilfysikk som realistisk skildrer skader og slitasje, noe som ble demonstrert gjennom en heftig hinderløype som tydelig viste hvor detaljert skadesimuleringen er. Den generelle biloppførselen er også gjort på en bra måte, og forskjellen mellom de blodferske sportsbilene fra starten av femtitallet og de gamle sørpetrege luksusbilene fra trettitallet er svært tydelig."

     

    Nå har jeg og mange andre fans av orginalen påpekt noe som også har blitt fremhevet av andre reviews og også videointervjuvet at bilkjøringen er mer arcade denne gangen enn i orginalen, er dette tilfellet eller er det en "misforståelse" , i videointerjuvet ser det ut som om bilen er litt for enkel å kontrollere i svingen rundt 3:19-3:20.

     

    Er bra at det er veldig realistiske skader på bilene men er de ikke i tråd med feelingen fra orginalen når det gjeder kjøring blir det straks verre synes jeg.

     

    Så synes jeg Vito springer litt i kjapeste laget kanskje, er det konsoll versjonen eller PC som videoen er hentet fra?

     

    Er ikke negativ til spillet selvfølgelig selv om det kan se slik ut, resten ser jo nesten fantastisk ut og med en utrolig bra atmosfære.

  10. Nå skal det jo nevnes at de "nye" screenshotene som er linket til lenger oppe på det offisielle forumet er sagt å være fra August 2008 i forbindelse med GC i Leipzig og at ny info kommer nå på fredag om spillet.

     

    Gleder meg til å se hva det er, håper på in-game screens og kanskje en in-game trailer jeg men vi får se.

    Om spillene generelt så skaffer jeg vel begge to, er veldig spent på animasjonene og movement i ARMA II men håper på det beste.

  11. Ser litt interessant ut for min del men ikke så veldig. 1943 med 24 spillere blir litt for lite for min del, hvertfall med tanke på hvor mye jeg liker 64 player servere på BF2.

    BC2 ser litt bedre ut for min del da det er en moderne setting.

     

    Kan godt være jeg spiller begge, hvertfall prøver dem i det minste, men jeg må faktisk si at jeg er mer skuffet at BF3 ikke er blant de annonserte titlene da de først skulle offentliggjøre 2 stk.

    Jeg forventet bedre grafikk enn BF2, større brett og 84 player servere :unsure:

     

    Andre har også nevnt BF3 her, men er det egentlig annonsert eller bekreftet i det hele tatt utenom det interne notatet som ble lekket for langt over ett år siden?

  12. Ja slikt sett er det jo ikke altfor gale, men

    jeg kjøper det iallefall ikke...hm skal kjøpe

    pc`en senest om 3 uker...håper det har kommet

    ut da slik at det kanskje blir litt nedgang

    i prisene .

     

    Foreløpig ligger det an til GF4 4200 128mb, det kan

    jeg jo ha en stund allikevel tenker jeg.

×
×
  • Opprett ny...