Gå til innhold

Mrks

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mrks

  1. Musikkspilleren er sikkert ikke spesielt bra sammenlignet med andre teleofner,men så er vel dette heller ikke en telfon man kjøper pga. det da! men jeg syntes den er helt grei!har vel 250 sanger på den eller noe sånt. et annet Stort minus er at den ikke har Wi-fi da! Men ellers er dette en kjempe god telefon på de fleste felt! Du behøver ikke å angre på dette kjøpet nei! anbefales!

  2. har Lg ku990 selv,og den har Iphone lignende qwerty tastatur ja.Kameraet er bra og videoen er overlegen de fleste mobiler,muligheter for 120 fps er utrolig genial! Har ikke prøvd det andre alternativet,så jeg kan dessverre ikke sammenligne telfonen med den,den den har Vibrasjon når man trykker som fungerer veldig bra,Hvilke andre telefoner har det egentlig? er det noen i det hele tatt? telefonen har også gode muligheter for å redigere bilder og video. Musikkspilleren har fått mye kritikk,men jeg syntes slettes ikke den er så ille jeg da.Designen er jo også veldig bra syntes jeg,og den ligger godt i lomma og er verken lett eller tung.Det eneste store minuset jeg kommer på er at den ikke har Wi-Fi,men den har det meste ellers.Anbefales;)!

  3. Har hatt lg ku 990 i ca 3 måneder nå,men kvittet meg med den i går,den var veldig treg til alt,skrive meldinger går treigt,dårlige bilder,uskarpe.må sendes inn for å få ny software oppdatering,masse småbugs,alle kontaktene i telefon boka kopierte seg 5-6 ganger hver,mobilen er treg å bruke generelt,vanskelig å få nye themes,mm mange rare løsninger,dataoverføringer fungerte også veldig dårlig .Dårlig batteri .har faktisk vert mer å mindre misfornøyd med den hele tia,men jeg har jo hatt iphone før,så man blir jo bortsjemt ,med skjermen osv

     

    Jeg har hatt alt av nyere mobiler,bytter ca hver 3 mnd har hatt siste mnder :n95,n82,apple iphone,har jo litt å sammenligne lg med

    stakkar deg.Jeg kjenner meg ialfall ikke igjen i det du skriver om Lg KU990,jeg er storfornøyd med den selv jeg da!

  4. Ja,Iphone knuser de to andre telefonene på de fleste ting,men hvis du vel ha en grei Musikkspiller,og ellers gode muligheter for fotovisning osv,i tillegg har den touch-Screen,som Iphone også har,ville jeg valgt Lg KU990,som også har 5 Mpx kamera,og er overlegen på video! jeg har den selv,og er storfornøyd med den jeg. Men ellers er det jo et lett valg å velge Iphone framfor de 2 andre da!(min mening det da!)

×
×
  • Opprett ny...