Gå til innhold

vrg89

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vrg89

  1. Hei, er på utkikk etter en liten tv til hybelen. Har kommet frem til to tver som ligger på samme pris på komplett:

     

    tv1 http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=491652

    tv2 http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=445374

     

    funksjonene på tv 1 er bedre enn på lgen, men jeg er litt skeptisk til merke denver. Har aldri hørt om det før og har ikke funnet noe på nettet.

    Derfor lurer jeg på om det er noen som vet om hvilken jeg skal gå for? ønsker helst ikke å gå for en tv som koster over 2200.

  2. Hei

    Har sett et tilbud på en 13 tommer eldre hvit macbook. macen er billig, men mangler batteri, minne, harddisk og skruer. Eieren er ikke helt sikker på om den fungerer pga. at han har kjøpt den i den tilstanden. Det jeg lurer på er om jeg eventuelt kjøper den, vil det være enkelt å bytte innmaten i den, hvis jeg for eksempel må bytte prossesor og hovedkort osv.

    Bør jeg kjøpe den eller er det en umulig oppgave?

  3. Har du AMD prosessor? De er ofte litt varme, men burde ikke være så varm om du ikke stresser CPUen. Har du noen gang rensket vifta og kjøleribba for støv?

     

    hei, jeg har en amd prossesor og temperaturen har vært den samme siden jeg kjøpte den. Den har aldri slått seg av og jeg har aldri hatt problemer med den.

  4. Hei

    Har et spørsmål angående hvor det er best å ta en utdannelse i økonomi og administrasjon. Jeg har kommet inn på høgskolen i Buskerud, men har stått på ventelisten i universitetet i Agder, i Grimstad inntil idag hvor jeg fikk tilbud om plass. Det jeg lurer på er om det er noen som vet hva slags plass det er best å studere på eller om det er det samme?

  5. hei

    har tenkt å kjøpe et nytt hovedkort som ikke er altfor dyrt, og har tenkt litt på dette hovedkortet

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=35494...BE-D2583A1CB52E

     

    Det jeg lurte på var om det går an å kombinere det integrerte skjermkortet med et nvidia 9600 skjermkort, der begge er i bruk til hver sin skjerm. Den andre tingen jeg lurer på om det er greie oppgraderings muligheter når det gjelder prosessor og lignende, litt lengre frem i tid når det kommer nye ting?

×
×
  • Opprett ny...