Gå til innhold

Millha

Medlemmer
  • Innlegg

    736
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Millha

  1. Begge kondo ølene sliter føler jeg. Har hatt Xbox One siden første release (ikke den norske men den tyske) og jeg sliter stadig vekk med performance på spill. Men har lånt PS4 med BloodBorn og opplevet mer performance problemer bare på en mnd med det spillet en jeg har hatt med xboxen hele den tiden jeg har hatt den. Føler det er litt trist å kalle dette "genet" for bra. For de sliter bare med det samme som siste generasjon gjor. Å det er å gi en full HD 30-60 fps spill opplevelse. Flere spill på konsol skulle gjort som project Cars. Hvor du fikk grafikk instillinger på konsol. Forhåpentlig kommer det i fremtiden en smart kar som greier å clocke maskinene og smelle på ny kjøling. Tviler, men hadde ført slengt meg med på noe slikt. Håper de har lært noe til neste gang. For jeg er for eksempel villig å bruke 6-7k på en konsol istede for slikt det er nå. Bare for å få best mulig konsol opplevelse. Men men. For spille værstingene på PC.

  2. Aiai. Har troen på dette. Med litt finpuss så blir fort dette en fast thing å see. Men som jeg ser nevnt. Green screen og alt det trenger en puss. Kan holde på klippingen. ((liker det kjapt og intense.)) Men syntes det er viktig at dere tar dere litt tid me det dere snakker om. For her snakkes det mye, uten at det er mye som blir fortalt. Også, så burde man prøve å holde nyhetene friske. Siden mye av dette er lest og over med. Som for eksemple MGS glitchen, som nå er patchet. Sier det ikke for å klage. Men for å gi litt kontruktiv kritik. Gleder meg å se mer i fremtiden, og har troen på at dere nailer det. Lykke til! ;D

    • Liker 2
  3.  

     

    det er derfor det er tåpelig å kreve oppløsning og fps på en konsoll, når vi altid har vist at det ikke er en ytelsesplatform.

    er man fornøyd med 1080/30 og ikke har noe problem med det så velger man en av konsollene, MÅ man ha 60fps og i tillegg oppløsnig osv, bruker man en pc, enkelt å greit.

     

    jeg har null problemer med 30fps, bryr meg fletta ganske lite om 720p eller 1080p, 30 eller 60 så lenge det er gjort bra og stabilt.

    witcher 3 er bedre nå med låst 30. AC unity klarer jeg ikke å spille pga lav fps.

     

    synes heller ikke oppløsning har noe med gameplay å gjøre, noe som var egentlig det jeg reagerte på her.

    fps har noe med gameplay å gjøre, men bare hvis det er ustabilt eller under 30fps.

     

    Fallout eller skyrim har inenting å tjene på å være 60fps det er så marginal lite, at jeg skjønner hvorfor uvikleren heller vil ha 1080p

    Forskjellen er ganske så stor visst du har prøvd å spille spill med 60fps. Jeg ville mye heller ha spilt Fallout eller Skyrim i 720P og 60fps enn 1080P med 30fps. Flyten i spillet har veldig mye å si for meg, faktisk såpass mye at jeg skrur heller ned grafikk for å få 120fps der det er mulig. Det avhenger litt av hvilken type spill man spiller selfølgelig, strategi spill kan jeg klare meg med 30fps, mens skytespill så vil jeg helst ha 120fps.

    Bare å gi opp. Konsoll folka vet ikke hva du snakker om. :p

  4. Skjønner ikke at dette tema er tatt opp.

    Forje spill var heller ikke noe perle grafikk messig. The elderscrolls og fallout spillene har hatt redusert grafikk så lenge jeg kan huske. Å er det igrunn så løye? Nei. Fungere slikt med spill som med alt annet i livet; skal noe være bra, så må det gjøres komprimisser.

    Jeg forventet ikke en syk grafikk, og må si meg imponert av det jeg faktisk fikk sett. Nå er bare spørsmålet, konsoll eller PC. Lurer også hvordan mod biten vil fungere på konsoll.

  5.  

    Håpte noen kunne sent meg en preview invite også. For jeg får ikke den som kompisen min sendte. Håpte kansje vist noen andre prøvte at det skulle fungere.

     

    Takker for de som tar tiden til å sende en Preview Invite.

     

    Gamer tag: MiLLHA

    Navn Kim Skailand

    Sendt!

     

    Tusen takk. Håper det går igjennom. ^^

  6. Håpte noen kunne sent meg en preview invite også. For jeg får ikke den som kompisen min sendte. Håpte kansje vist noen andre prøvte at det skulle fungere.

     

    Takker for de som tar tiden til å sende en Preview Invite.

     

    Gamer tag: MiLLHA

    Navn Kim Skailand

  7. Litt usikker til hva du sikter til her, siden saken tar opp litt forskjellige saker. Men vist du lurer på å skaffe en PSV så er det et par ting å tenke på.

     

    Kjøp en kun vist du får den billig.

    PSVita føles ut som en utdøende sak i vår del av verden.

    Kjøpte en for noen mnd. siden og har hele tiden fått en veldig om at den har sett sine bedre dager.

     

    PsVita har endel spill å spille som er super underholdning. Men ikke mye mer. Det de har av spill som er bare meant for Vita, er ofte veldig like mobil spill og er ofte et eller annet Japansk konsept. Stor game titler er det få av, og de som er, er ikke vært bryet.

     

    Grafikken føles veldig dårlig. Og bare noen spill virker pene, pga. manglende power. Noe som skuffer endel. Syntes at kreftene i Vita var alt for lite under release. Å det er nok grunnen til at det har vært et litt trist utvalg på den.

     

    PS storen er også den tristeste noen gang. Verre enn PSP.

     

    Nå hørrest vel alt mørkt og fælt. Men, vist du kan godta disse feilene og kjøper den billig. Så er det en kjekk sak. Liker du asiatiske spill, sã er det en gullgruve. Liker du å mimre om de gode gamle spillene, så kan du det. Eneste jeg virkelig savner er PS2 spill. Hadde vært magisk med den gamle ps2 samlinga i lommen. Men men.

     

    Kjøp billig brukt og prøv den. Så selger du den om du ikke liker den for pengene dine igjen. Virker som der er mye salg på spill hele veien, så de trenger ikke koste mye. 20-50kr på noen av de mindre kjente spillene.

     

    Lykke til.

  8. Er litt del på dette. Folk lager flotte ting, så derfor er det fint at de kan tjene penger på det. Men dette er feil på mangen vis også. Siden mods har alltid vært gratis. Folk bruker det som noe extra på CVen, og lager det ting de selv ville endre med spill. Folk som brenner for det, med andre ord. Men tenk deg, når folk ser at det er penger i å modde Skyrim og den sorten spill. Da ender vi bare opp med en bedrift ala King eller et annet free2play emperie som starter stort med modding og tar betalt for det. Slike ting starter uskyldig og virker bra. Men det er til syvende å sist ikke. Bethesda ser plutselig at folk tjener stor på mods til spillet? Da forsvinner modde supporten på neste spill. Så starter de seg en liten avdeling med modders som driver en liten "store" i spillet. Var usikker når jeg begynte å tenke på dette. Er nå meget bestemt at dette ikke er bra. Når det gjelder mine penger, så håper jeg at steam holder det slik det er nå. At prisen er opp til deg selv.

  9. Syntes at det er løye hvordan folk lager så mye drama rundt dette. Fra hva jeg har lest i kommentarene, så har ikke folk dårlig samvittighet for sin dårlige spill moral, annet enn når de ikke har noe å gjemme seg bak. Om du springer rundt i, f.esk. GTA og massacrerer folk, eller i et spill som Hatred, så er det samme dritten.

     

    Et spill som GTA, gir ikke deg noe grunn for å gå amok i byen og drepe uskyldige annet enn, at du kan. Men spillet hatred gir deg en sint og forbanna man, som har en viss filosofi som resultere i at han går amok og skyter folk. Med andre ord, så gir spille deg en grunn for volden. Kortsiktighet. Personlig er jeg verken imot eller for spillet. Bare syntes folk skal være forsiktig med sin høye moral taler, når de klart bare leter etter ting å gjemme sin egen dårlige samvittighet, for en utvasket moral forståelse.

    • Liker 1
  10. Syntes dette er meget bra. Sony skal ha creds for så mye salg. Å må nyte det best de kan. Kansje de gode salgs tallene kommer konsoll eierene til gode med mer bra innhold og goe deals. Jeg sitter selv på en xone og ser ikke helt den store forskjellen, appeal messig mellom konsollene. Men noe er det jo. Xone kommer jo ikke offisielt før neste mnd i norge? Noe some jeg har stusset på en stund. Jaja. Gratz til sony! Joiner kansje klubben når det blir billigere. ;)

  11. vet ikke om denne har blitt posta tidligere, men ser ut som noen har funnet en løsning på blurayspillerene som ikke virker:

     

     

    minner meg litt om en gammel tv jeg hadde fra 20år siden som ikke alltid slo seg på viss man ikke dunka i sida på den, men vet ikke om dette er beste løsninga siden garanti og div kan ryke

    Er det mangen her som har fått dette problemet? Jeg var en av de uheldige, å jeg har prøvt å ta kontakt hos MS både i Norge og Tyskland. Ingen av dem kunne hjelpe meg etter flere timer på chat og telefon. Vist jeg skulle få den fikset fra MS tyskland, så måtte den sendes fra tysk adresse. Noe som jeg ikke har tilgang til. Noen som har prøvet dunke teknikken? Eller har fått orden på dette via MS support?

×
×
  • Opprett ny...