Gå til innhold

Slakto

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Slakto

  1. Heisann folkens.

    Jeg hoster for tiden en survival Minecraft server på en PC jeg bruker som Filserver og er på jakt etter flere folk på den. :) Den er oppe ca. 24/7/356 og trenger aldri donasjoner. Linjen min er Lyse/Altiboks 25/25mBit.

    Jeg har hatt den oppe i nesten et år, med varierende spiller antall. Jeg hadde en periode med liten interesse for den, så den har dessverre dødd nesten helt ut nå.

    Derfor bestemte jeg meg for å gjøre en reset før 1.8 og gjøre den klar for 1.8 slik at alt er good to go.

     

    Jeg jakter etter hjelpsomme folk til å starte opp serveren, bygge public bygg i start byen, og komme med forslag til forbedringer.

     

    Nåværende plugins:

    -Towny

    -Worldguard/Worldedit

    -Commandbook

    -Iconomy med shop

    -Herochat

    -Bigbrother

    -Parties

    -Spout

    -Guestprev

     

    Server ip, regler og slikt.

    Forumet er litt udatert, men jeg jobber mest med serveren atm, tar "offline" ting senere.

    Serveren bruker en "graylist" plugin, som betyr at folk kan logge på, men ikke bygge før de er godtjent av admin. Post her hvis du ønsker tilgang, eller spør meg, Nozoki, in game.

  2. Det er mulig at ikke jeg eier fantasi, men den der så faktisk enda mer ubrukelig ut enn Apple Ipad.

    Hvis du sliter med å se nytten i en laptop pc, lurer jeg hva du gjør på et hardware side. :D

     

    Jeg syns den virket genial. Nedre del kan være tastatur eller det kan være en skjerm for hva enn du vil bruke 2 skjermer til. Eller 50/50 delte. Skaler tastaturet etter som du selv vil og bruk resten av skjerm til playlist for media spiller eller lignende. Ønsker du makro knapper og lignende? Fins sikkert et program som kan fikse dette over tastaturet.

  3. Jeg har testet spillet. Må si at jeg ble meget skuffet....

    Jeg har testet spillet. Må si at jeg er meget imponert. Og registrerte nettop her for å si det.

     

    Anywho.

    Spilet kan kjøpes fra enten Station.sony.com eller fra D2D som nevnt over. Koster 50 dollar og 15 dollar i måneden. Det går ann å betale i dollar, som er gøy med tanke på dollar kursen nå tildags.

    La meg si dette om sverdslåssing. Den ble lagt inn i spillet for 6 måneder siden eller.no. Alså, det er ikke brukt like mye tid på den som på sjøkampene. Derfor ser en often en gjentakelse av oppgrad innen slossing. Mange "maps" er like, så kan bli kjedelige.

     

    En ting som fikk meg til å kjøpe dette spillet var forumet deres. Etter å ha spilt WoW siden release, var det stilli å komme til et forum der utviklerene faktiskt var mennesker og deltar aktivt i diskuskjoner. Eller bare spammer.

    Et annet pluss er nok folkene som spiller. I "guilden" min har vi ca. 26 folk atm. 10 av disse er over 30. 1 er under 20. Meget få 1337 kids here, men hjelper sikkert at jeg spiller spanjol, ikke pirate/british.

     

    Anywho, vis noen prøver spillet og har et par spørsmål, er jeg Ayu Sente på Roberts serveren, Spansk side. ;)

×
×
  • Opprett ny...