Gå til innhold

espen999

Medlemmer
  • Innlegg

    481
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av espen999

  1. Hei!

     

    Har akkurat fått installert GoW på pc'en nå. Fikk beskjed om at jeg trengte å oppdatere driverne til skjermkortert mitt. Jeg har et Nvidia GeForce Go 7600. Googlet etter oppdatering, fant oppdatering, prøvde å installere oppdatering, men fikk beskjed om at de ikke kunne finne noen drivere som var kompitable med maskinvaren min. Noen som vet hva jeg gjør feil?

     

    Takker for alle svar!

  2. Bare lurte på om spillet er noe bra? Lurer på om jeg skal kjøpe det, men er ikke helt sikkert siden det er en del forskjellige meninger i anmeldelsene rundt om,

     

    Som sagt, det er helt greit. Jeg er enig med Dagbladets terningkast 4. Grafikken er jo meget fin, omgivelsene er herlige, historien er så som så, kampsystemet er lett å komme i gang med og ikke noen spesiell utfordring å mestre (så langt jeg har prøvd i alle fall). Grunnen til at jeg gir det en 4'er og ikke en 3'er er enkelt og greit fordi jeg alltid har vært fan av "styr en fyr i store kamper"-spill. Om du er ute etter litt hjernedød slakt av monstre, så er det absolutt til å anbefale. Her må du IKKE forvente noe nytt God of War.

  3. tror fahrenheit passer bedre til konsoll enn til pc, det var jo frenetisk trykking av riktige tastekombinasjoner med begge hendene samtidig, om ikke annet så fikk man testet hvor god man var til å gjøre flere oppgaver samtidig :)

     

    Tenkte litt mer på utviklingen av spill generelt jeg da. Var vel ikke bare forbeholdt spill til PC denne artikkelen handlet om? Eller var det kanskje det?

  4. Kjøpte meg dette i sted (helt ok spill, no more no less) og er i Niflberg, har kommet meg dit hvor jeg skal lade opp drageamuletten ved hjelp av portalen i Darkwater. Skal jeg bare storme inn eller er det en alternativ løsnig her?

     

    Takker for alle svar. :)

  5. Hei.

     

    Jeg er nå kommet til den delen av main-quest hvor man skal samle alle de forskjellige bøkene. Mankar Camerons Commendatories elns (?). Har fått tak i de tre første, mangler nå kun den siste. Problemet er at når Baurus skal vise meg hvor den er, og fører meg til kloakken stopper han så fort vi er nede i kloakken og nekter å røre på seg. Han sier han vet veien og skal vise meg, men rører ikke på seg, dette gjelder også forsvåidt leppene hans når han snakker nede i kloakken. Noen som har hatt samme problem og vet hvordan man eventuelt fikser det?

     

    Takker for alle svar.

     

    Glemte å si at jeg har lagt in Oscuro's Oblivion Overhaul, men har aldri hatt dette problemet før med den modden.

  6. Når jeg prøver å spille CoD4 online står det bare og skifter mellom "Getting match quality" og "searching for available servers", dette er etter jeg har valgt team deathmatch og prøver å finne servere.

    Noen som vet hva problemet kan være?

×
×
  • Opprett ny...