Gå til innhold

Unhealer

Medlemmer
  • Innlegg

    166
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Unhealer

  1. Hvordan sitter de på hodet? Behagelige?

     

    Jeg har brukt mine nesten daglig, men kun utendørs siden jeg kjøpte dem. Jeg er fornøyd med putene som er sikemyke, men synes de kunne blitt laget noe større da de kommer litt bortpå baksiden av øret og blir irriterende i lengden. I forhold til B&W P5 som jeg brukte i ~2 år tar det dog mye lenger tid før jeg blir plaget av å ha de på.

     

    Lyden passer meg også bedre ettersom elementet kommer litt lenger bort fra øret og lyden blir nevneverdig "åpnere". Jeg har ikke lagt merke til at de har en enorm bassmengde - ikke på langt nær så mye som jeg fryktet at de ville ha etter å ha lest flere anmeldelser, men jeg er med på tanken at det er noe større fokus på bassen enn resten av lydbildet. På den annen side har jeg ingen tilsvarende hodetelefoner fra Sennheiser som jeg kan sammenligne med.

  2. En stygg tragedie dette her.

     

     

    *samtlige innlegg på forumet*

     

    Verken du, jeg eller noen andre her vet noe som helst om morderen.

     

    Du hopper til latterlige konklusjoner og finner motiver uten grunnlag i virkeligheten og uten noen kunnskaper om situasjonen. Som i alle de andre innleggene dine runker du deg selv inn en selvgod, euforisk fantasiverden hvor bare du sitter på sannheten og alle andre kun er brikker i "overmakten"s plott. Du finner fullstendig ubegrunnede konklusjoner på alt, og du gjør alt dette kun fordi du er ubetydelig, liten og livredd for tilfeldigheter.

    • Liker 9
  3. Mine B&W P5 ble frastjålet på en kafé, så jeg så lyst på det og benyttet sjansen til å prøve noe nytt med god samvittighet. Altså venter jeg i spenning på at Sennheiser Momentum skal komme i posten. Skal få gitt noen inntrykk i forhold til hvordan P5 hørtes ut i det offentlige når de kommer i det minste.

     

    EDIT: Svar til E.C.:

    Jeg skjønner heller ikke hvorfor så mange her i tråden går for headsett når målet er å bruke utstyret utenfor huset. For meg så er IEMs et soleklart valg pga portabiliteten.

     

    Jeg gikk fra IEMs til hodetelefoner først og fremst på grunn av ørevoks. Ørene mine produserte mye mer ørevoks når jeg drev å stappet ting inn i dem flere timer til dagen, og etter noen år gikk jeg lei. Om jeg ikke hadde hatt dette problemet hadde jeg nesten garantert fortsatt med øreplugger i stedet, da de er, som du sier, så ufattelig mye mer portable. Dessuten hjelper hodetelefonene godt til med å holde håret vekke fra trynet og kjeften når det blåser. :green:

  4. Jeg var innom Madla i dag for å sjekke ut butikken i kjelleren. Den heter Greenbay Bridge, og det ser ut som de bare har flyttet dit.

     

    Fantastisk! Da vet jeg hvor jeg skal når jeg er hjemme til jul. Hvis du finner Theophile, kjøp den. Eller i det minste lukt på den. Veldig, veldig god og sær blandingsgreie som smaker litt av hvert.

  5. Lokalkjent i Stavanger? Finnes det noen andre enn Kaffehuset?

     

    Ikke som jeg vet om nå for tiden, dessverre. Jeg bor for tiden i bergen og handler for det meste på nettet. Jeg kjente kun til te- og kaffehuset, og denne lille butikken som lå rett ved Elkjøp. Greenbay Bridge var det vel den het, men den er som sagt lagt ned, noe som er ganske trist.

  6. Da var Vibro Vintage driverhusene kommet! Det var et slit å få frigjort driverne fra aluminiumshusene, men etter mye hårføning, blod og brukne negler gikk det nå til slutt, og derfra gikk monteringen smertefritt. Godt å bli kvitt all den plastikken på innsiden av aluminiumen.

    Lyden har heldigvis ikke forandret seg noe nevneverdig; det vil si, for alt jeg vet er forandringene jeg hører kun placebo. Det virker som om diskanten er noe mer avslappet enn før, altså ikke fullt så skarp på de dårligste black metal-opptakene. Ellers føles det som om jeg legger merke til noen få, små detaljer jeg ikke har tenkt over før, men dette er garantert kun fordi jeg hørte bedre etter på sangene enn jeg vanligvis gjør.

    Den største forskjellen jeg helt klart har merket er at de er blitt mer behagelige å ha på da de veier mindre enn før, og selvsagt at de ser mye penere ut.

     

    Så gjenstår det bare å se hvor lenge jeg orker å ikke sløse bort pengene mine på denne kosmetiske oppgraderingen...

     

    Dette er det eneste bildet jeg fikk til å se noenlunde greit ut, da jeg er tidenes dårligste mobilfotograf. Jeg prøvde å ta bilde av kun hodetelefonene, men det så bare tåpelig ut. Kanskje jeg burde prøvd instagram.

    post-151434-0-52126800-1351003844_thumb.jpg

    • Liker 3
  7. Jeg ville aldri kjøpt et maleri etter å ha sett små bruddstykker av det i lav oppløsning på en dataskjerm. Av samme grunn laster jeg alltid ned en høykvalitetskopi av et album og hører gjennom det i sin helhet i før jeg bestemmer meg for om jeg vil bruke penger på det eller ikke. Om jeg liker det fullstendige produktet kjøper jeg en fysisk kopi av det .Om jeg ikke liker det både sletter og glemmer jeg det.

     

    Jeg hadde garantert ikke oppdaget eller kjøpt halvparten av musikken jeg eier i dag om det ikke var for piratkopiering, noe som forøvrig er det eneste positive argumentet jeg kan komme med.

  8. Dødskult. Har hørt

    før, men denne interrogation chamber tingen var jo enda stiligere!

     

     

    Jeg venter nå i spenning på Vibro Vintage cups som ble sendt for noen dager siden. Gleder meg som en unge. Skal få postet bilder og inntrykk over hvordan/om lyden har forandret seg når jeg har fått de montert. Håper egentlig at lyden ikke endrer seg noe særlig da jeg i stor grad kjøpte de som en kosmetisk oppgradering.

    • Liker 1
  9. Jeg kjøpte uten USB, og det funker smertefritt for min del. Greit å spare noen kroner! Eneste er at jeg ikke får S/PDIF-kabelen ut av PCen igjen, men det er selvsagt min egen eller maskinen sin feil. Det var ingen medfølgende kabler (annet enn strøm) når jeg kjøpte uten USB. Om du kjøper med er jeg usikker på hva som følger med. På Asgard fulgte det med en 3.5mm til RCA kabel for tilkobling av ipod, og jeg regner med at dette også følger med de andre forsterkerene.

  10. Noen her som har lekt seg med merket Schiit?

     

     

    Jeg har brukt Asgard og Bifrost siden Bifrost ble sluppet og er storfornøyd med dette som mitt PC-anlegg sammen med Grado 325i. Derimot har jeg ikke noe særlig jeg kan sammenligne med da jeg ikke har stor erfaring med andre DAC/Forsterker-komboer. Lyden åpnet seg i det minste opp etter jeg fikk koblet alt sammen, og jeg kunne tydelig merke at bassen ble noe strammere og penere. Diskanten roet seg også noe ned, men for alt jeg vet kan dette være et resultat av at hodetelefonene har fått kjørt seg bedre inn etter hvert da disse også var forholdsvis nye da jeg oppgraderte anlegget.

     

    Byggekvaliteten får også et stort pluss i min bok. De ser bra ut, kjennes bra ut og alt sitter akkurat som det skal.

     

    Jeg liker i hvert fall komboen svært godt, og de ga mine hodetelefoner et kvalitetshopp! Problemet med slikt er at jeg vil alltid ha lyst på noe dyrere og bedre, og jeg sikler nå på de nye produktene fra Schiit...

  11. Joda. Dead Island er ikke ikke like buggy som jeg hadde inntrykk av at det var da det ble utgitt. Personlig angrer jeg på at jeg kjøpte det, selv om det var på tilbud. Dette er fordi jeg forventet noe som minner litt om en RPG-utgave av Left 4 Dead 2, men kampsystemet appelerte ikke til meg, og det hele gikk litt i overkant tregt. I tillegg er menyene helt forferdelige å navigere og det er unødvendig vanskelig å starte en lukket co-op campaign. Mye som kunne bli gjort bedre der, altså. Skal nok få spilt det mer om så kun for å få valuta for pengene, må bare finne tid til det hvor de jeg spiller med også er ledige.

  12. En designperle, som mobilkameraet mitt på ingen måte klarer å gjengi, kom i posten i dag.

     

     

     

    20120625201908.jpg

    20120625201846.jpg

     

     

    Árstidir Lifsins "Vápna Lækjar Eldr". Dobbel LP med 44 siders booklet på engelsk og islandsk. Coveret er i jukselær med logo og navn på sangene inngravert. Kjøpt fra van-recods.de for 25 euro + frakt.

  13. Fant denne tråden og tenkte at jeg like gjerne kunne benytte sjansen til å sortere samlingen litt.

     

     

    Slik den ikke så alt for store samlingen ser ut i hyllen:

    20120317151203.jpg

    Dette er tatt etter alle de andre bildene. Sortert alfabetisk etter artist, og deretter etter utgivelsesår. Eller... Alt annet enn Enslavedboksen og de to Ulverboksene.

     

    Taake:

     

    taake.jpg

    Nattestid, Bjoergvin, Dodskvad, Taake, Kveld og Noregs Vaapen.

     

     

    Ulver:

     

     

    ulver3.jpg

    Nattens Madrigal-boks.

     

    ulver2.jpg

    The Trilogie

     

    ulver.jpg

    Lyckantropen Themes, Blood Inside, Perdition City, Svidd Neger, William Blake's..., Shadows of the Sun og Wars of the Roses.

     

     

    Enslaved

     

    enslaved.jpg

    The Wooden Box, inneholder Frost, Eld, Blodhemn, Maradraum, Monumension, Below the Lights og Yggdrasil på kassett. Og selvsagt en harry caps og beltespenne.

     

     

    Dimmu Borgir, Emperor og Mayhem

     

    mayhememperordimmu.jpg

    For All Tid, Stormblåst, Enthrone Darkness Triumphant, Anthems to the Welkin at Dusk, De Mysteriis Dom Sathanas og Ordo Ad Chao.

     

     

    Ljå, Kvelertak og Djevel

     

    ljdjevelkvelertak.jpg

    Vedderbaug, Til Avsky for Livet, Kvelertak og Dødssanger.

     

     

    Immortal og Burzum

     

    immortalburzum.jpg

    At the Heart of Winter, All Shall Fall, Belus og Fallen.

     

     

    Drudkh

     

    drudkh.jpg

    Autumn Aurora, Estrangement, Microcosmos og Eternal Turn of the Wheel.

     

     

    Borknagar og Vreid

     

    borknagarvreid.jpg

    Borknagar, The Olden Domain, Milorg og V.

     

     

    Arstidir Lifsins, Gris og October Falls

     

    arstidirgrisoctober.jpgJotunheima Dolgferd, Il Etait une Foret, The Womb of Primordial Nature og A Collapse of Faith.

     

     

    Resten:

     

    diverse4.jpgNidingr - Wolf-Father, Woods of Desolation - Toward the Dephts, Der Weg Einer Freiheit, Fen - Ancient Sorrow, Fortid - Voluspa I, og Eljudner - Daudingekvider.

     

    diverse3.jpg

    Portico Quartet - Knee Deep in the North Sea, Pink Floyd - The Dark Side of the Moon, Long Arm - The Branches, og Long Arm - Organic.

     

    diverse2.jpg

    Arctic Monkeys - Whatever People Say..., The Beatles - 1967-1970, Yes - Fragile, og Yes - Going for the One.

     

    diverseb.jpg

    Andrew Bird & the Mysterious Production of Eggs, Neil Young - Harvest, Myrkgrav/Voluspaa - Split, Ulver - A Quick Fix of Melancholy, Behexen/Satanic Warmaster - Split, Kitchen Orchestra - Jul på Jæren, Taake - Svartekunst, to Iron Maiden 7-tommere, Manheads, og Sarath - Husk, Du skal dø.

     

     

     

    Så får jeg se om jeg orker å oppdatere en gang i framtiden når den har vokst litt mer. :)

    • Liker 3
  14. Hentet et par plater på postkontoret i dag.

     

     

    Nidingr - Wolf-Father, grå LP.

    12 euro fra Neuropa Records.

     

    nidingr.jpg

     

     

     

    Ulver - Themes from William Blake's The Marriage of Heaven and Hell, dobbel LP.

    Også fra Neuropa Records, 25 euro.

     

    ulver.jpg

     

     

     

    Taake - Noregs Vaapen, dobbel LP.

    Fra Svartekunst Produksjoner, 23 euro.

     

    taake.jpg

×
×
  • Opprett ny...