Gå til innhold

AzurCloud

Medlemmer
  • Innlegg

    113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AzurCloud

  1. Har selv veldig gode erfaringer med N56VZ. Veldig stille og god byggekvalitet. Det kommer en ny modell av den som heter N550JV, som har GT 750M og Haswell-prosessor, men denne blir nok litt dyrere. Det stemmer nok at Multicom sine maskiner sliter med viftestøy, og noe kjip byggekvalitet.

     

    Oi, har ikke vært borti den nettbutikken før nå. Ja, det var jo tilsvarende modell jeg i utgangspunktet så på, og kan nok kanskje strekke meg dit med tanke på pris. Liker også at den har fulll HD og at den inkluderer blu-ray!

  2. Ser at det allerede finnes en del av disse trådene, og har allerede sett gjennom flere av dem. Har imidlertid ikke helt funnet svar på det jeg lurer på, og innser først nå hvor lite peiling jeg har på dette området. Saken er nemlig at jeg ser meg om etter ny laptop (!). Har ikke de helt store kravene til enheten, men en av tingene jeg er opptatt av er byggekvalitet. Har en Dell-laptop som overhodet ikke har innfridd på dette området. Har fått godt inntrykk av ASUS, og har sett på et par modeller. I tillegg til daglidagse gjøremål, og generelt skolearbeid, bør den kunne kjøre middels-krevende spill ... gjør ikke noe om spillene ikke kjøres på max for enhver pris. For øvrig synes jeg det ser veldig greit ut med matt skjerm (antirefleks), og skjermen synes jeg i tillegg bør være 15''. Prismessig tenker jeg et sted mellom 5-8 k.

     

    Her er et par av de jeg allerede har vurdert:

     

    http://www.prisguide...b-s4094h-176018

    - Denne ser ut til å være på vei ut av markedet o_O, noe nytt fra ASUS i vente?? Forsvunnet fra Kompletts sortiment har den ihvertfall!

     

    http://www.multicom....t-p/c/p10625369

    - Liker specs' med denne, men er skeptisk til byggekvalitet og rapportert viftestøy. For godt til å være sant?

     

    På forhånd takk ;)!

  3. Hei, igjen :)!

     

    Først og fremst vil jeg bare beklage at jeg ikke har gitt noen respons før nå - glemte litt av at jeg hadde startet denne tråden :blush:. Har imidlertid undersøkt litt mer rundt dette emnet og tror jeg har kommet fram til en løsning. Det ser ut til å stemme, som du sier Blåbær ( :!: ), at jeg må starte et selskap. Videre ser det ut til at Spotify (faktisk) har svaret på spørsmålet om hvordan en skal få musikken ut til iTunes o. l. De skriver nemlig følgende på hjemmesiden:

     

    "Artists don’t need to be signed or have a record deal to get their music on Spotify. Getting independent artists music onto Spotify is important to us so we work on various solutions to assist artists. The current solution we offer indie artists is to make their deliveries through Record Union, CDBaby, Ditto Music and Zimbalam. They are artist-aggregators, and we highly recommend you to use them to get your music onto Spotify. With them you can create a standard agreement and upload your music onto Spotify as well as deliver your music to other digital services such as 7digital, iTunes and Amazon."

     

    Dette er jo selvfølgelig skrevet for indie-artister, men det ser ut til at disse tjenestene også gjelder for labels.

  4. Hvordan starte digital-only musikklabel?

     

    Ja, tittelen sier vel egentlig det meste :p. Jeg vurderer altså å starte eget musikklabel med fokus på club-musikk - nærmere bestemt trance. Jeg har søkt mye rundt på nettet uten hell, og har til og med kontaktet et par etablerte utgivere uten å få svar på dette spørsmålet. Tenkte derfor å prøve meg her ... Hvordan begynner man - har hørt noe om at man må registrere enkeltmannsforetak i Brønnøysundsregistrene, for så å registrere som forlag hos TONO ... Er dette eneste mulighet?

     

    Nå har det seg egentlig slik at jeg nok først og fremst vil begynne med å gi ut enkelte av mine egne låter, men det kunne vært hyggelig å ha muligheten til å gi ut andres musikk også etterhvert. Men så tenker jeg videre - hvis jeg bare gir ut min egen musikk, da trenger jeg vel ikke registrere, i og med at jeg da eier opphavsretten i utgangspunktet?

     

    Håper noen kan hjelpe meg med dette :)!

  5. Ser meg altså etter hvert nødt til å kjøpe ny bærbar PC. Har hatt min Acer Aspire 5720ZG i ca. 3 år nå, og jeg merker at problemene begynner å tårne seg opp. Dårlig batteri (+ PC fungerer ikke uten batteriet i!), alt begynner ofte å "lagge", og jeg tror i tillegg at det er noe galt med kjøleviften. PCen skrur seg oftere og oftere av når jeg sitter med den i fanget. Dessuten trenger jeg en PC som jeg også kan kjøre spill på, noe som nesten ikke lar seg gjøre lenger på min nåværende laptop. Har derfor sett på noen modeller (holder meg til 6-7000 kroners klassen):

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=598005#extra

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=610121#extra

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=610755#extra

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=611214#extra

     

    Vet for øvrig ikke riktig hvilken prosessor som gir best ytelse, Intel Core i3 370M (2-kjerner, 2.4 GHz) eller AMD Phenom II P820 (3-kjerner, 1.8 GHz).

     

    Håper at noen av dere med litt mer kunnskap om slikt kan hjelpe meg. Det er ikke gøy å måtte låne PC når jeg skal på LAN :-P.

  6. Velkommen til WoW!! :)

     

    Blir ikke trådstarter forvirret av dette så vet ikke jeg :p

     

    Men ellers bra tilbakemeldinger. Har du tenkt over server valget dit feks? PvP/RP-PvP/RP-PVE/PVE ?

     

    Etter min smak ville jeg holdt meg unna RP, men noen få liker jo det også.

     

    Lykke til! :)

     

    Takker! ;) . Ja, du kan du godt si at det er blitt litt forvirrende etter hvert :blush: . For øyeblikket befinner jeg meg for øvrig på en PVP-server, "Burning Steppes". Vet ikke riktig hvor annerledes det i praksis er å spille på en PVE server? Hvordan funger RP i WOW-sammenheng?

  7.  

    Om jeg har forstått det riktig da, så tror jeg han mener at det går raskere dersom man har expansionene. Jeg tror ikke det er tilfelle, tror alle får akkurat like mye XP :)

     

    Godt å høre :new_woot: ! Har nå kjøpt Battlechest, og da fått med "The Burning Crusade". Tror ikke jeg skal starte mer ambisiøst enn som så ;) .

     

     

    Hvis du er fattiglus som spinker og sparer så kan du vente med å aktivere expansionpacks og skaffe deg 10 gratis dager for wotlk og tbc med tbc og wotlk trial.

     

    "Fattiglus" stemmer ganske bra, i og med at jeg ikke "spinker og sparer" ;) . Er for øvrig allerede igang med 10 dagers demoen :-). Vet ikke riktig hva du mener med "wotlk" og "tbc"? Takker uansett for tipset :w00t: .

  8. Hei, hei!

     

    Vurderer altså å begynne med World of Warcraft. Har akkurat lastet ned 10-dagers demoen, og trives godt :w00t: . Skulle jeg imidlertid gå til anskaffelse av spillet, føler jeg at det kunne være greit med litt bakgrunnsinfo. Vil det eksempelvis være noe poeng i at jeg kjøper utvidelsespakkene nå i startfasen? Hva annet enn høynet øvre level-grense blir lagt til?

     

    Takker på forhånd ;) .

  9. Hei.

     

    Jeg trenger altså hjelp til å finne et gammelt spill som jeg husker jeg spilte på fars gamle PC. Jeg har vanskeligheter for å komme opp med noe konkret som jeg husker, men skal allikevel prøve:

     

    Det var en samling av tre-fire småspill, men med et gjennomgående tema; rare dyr i forskjellige farger, med fantasifulle former.

     

    Jeg husker kun to av spillene. Det ene gikk ut på at du befant deg i en rare-dyr-i-forskjellige-fargerbutikk. Her var disse dyrene stilt opp på tre-fire hyller, hvor du fikk biter av informasjon slik at en kunne resonnere seg fram til det aktuelle dyret. Det andre spillet gikk ut på å spille på et glockenspiel og gjengi melodier som du fikk høre (tror jeg).

     

    Det kan hende at dette spillet fulgte med på kjøpet da vi fikk oss en ny PC, og det kan derfor hende at det ikke er oppgitt noen spesiell utvikler. Dette er nok noe av grunnen til at jeg ikke har greid å finne det selv. Håper at noen her kan hjelpe.

  10. Mottok for vel et par uker siden, ett sett med Behringer MS40 studiomonitorer. Har til nå vært strålende fornøyd med lyden fra disse. Det eneste som bekymret meg litt var når jeg la merke til grå flekker, på det hvite området rundt den svarte "kjernen", hvor lyden i hovedsak sendes ut. Disse flekkene er mer som skygger og jeg lurer derfor på om det kan være noe som ligger inntil platen på innsiden. Flekkene ligger liksom ut fra den svarte kjernen, hvis det gjør noen noe klokere. Håper dere kan prøve å forklare meg hva som er årsaken til dette...

     

    http://www.behringer.com/EN/Products/MS40.aspx

  11. Har nettopp kjøpt meg et sett med Behringer MS40 studiomonitorer. Er godt fornøyd så langt, men lurer litt på hvordan innstillingene skal være. Det er en "skruknapp" for treble og en for bass. Monitorene brukes til musikkproduksjon og skal gi et "flatt" lydbilde, med andre ord ufarget. Regner da med at treble og bass skal være likestillt, men hvor langt opp skal jeg sette dem? 25 %, 50 %, 75 % eller 100?

  12. Tenkte bare jeg skulle gi dere litt info om hva som har skjedd:

     

    Da jeg tok kontakt med instrumentbutikken i går (på mandag) fikk jeg beskjed om at monitorene var sendt allerede mandag (første arbeidsdag etter bestilling) og at de snart burde være framme. Da jeg kom hjem fant jeg en lapp fra posten som åpenbart hadde vært der med pakken. Siden ingen hadde vært hjemme på det tidspunktet fikk jeg beskjed om å hente den selv neste dag. Jeg sitter nå her med to nye studiomonitorer som fungerer med glans :thumbup: .

  13. Bestilte sist søndag (13/9) et sett med Behringer MS40 studio monitorer, på nett, fra instrumentbutikken.no. Hadde ingen tidligere erfaringer med dem, men tenkte jeg skulle ta sjansen siden prisen var lav og siden det så ut til å være en seriøs butikk. Nå har det gått en uke og status for ordren, når jeg sjekker siden, er fortsatt bare "mottat". Dette høres kanskje ikke så veldig dramatisk ut, men det er jo litt betenkelig når jeg i tillegg har sendt dem en melding, hvor jeg spørr dem om det er noe problem med ordren. Denne meldingen har jeg fortsatt ikke fått svar på. Tenker at jeg skal ringe dem nå til uken, men lurer på om jeg overreagerer. Saken er den at jeg alltid har opplevd god service og kort leveringstid fra butikker på nett. Er jeg kanskje litt bortskjemt :blush: ?

  14. Planlegger altså å gå til anskaffelse av et par studiomonitorer i den litt billigere klassen. Monitorene skal brukes til musikkproduksjon og skal jo forhåpentligvis kunne gi et noenlunde realistisk bilde av musikken. Har funnet et par sett fra to forskjellige produsenter:

     

    http://www.behringer.de/EN/Products/MS40.aspx

     

    http://www.rolandus.com/products/productde...p?ProductId=746

     

    Behringer monitorene kan jeg få til ca 1260 kr. Edirol-settet kan jeg få til ca 1700 kr. Vil gjerne vite hvilket sett som ville lønne seg.

     

    Det er selvfølgelig bare å komme med andre forslag også, men jeg har ikke tenkt å overstige prisen på disse.

  15. Her er setningen:

     

    Vi er alle her, vi skal alle dø (?) ja (?) det er det eneste som er sikkert.

     

    Ved spørsmålstegnene forstår dere kanskje at jeg er usikker på hvilke tegn som passer best. Jeg tenker vel at nok et komma passer best ved det første, men hva da med det andre. Det blir: ", ja," og jeg føler kanskje det blir litt for tett bruk av komma, eller?

  16. Opplever altså et lite problem med bluescreen i forbindelse med musikksoftwaren FL Studio 8.

     

    For ca. 4 måneder siden kjøpte jeg en ny stasjonær PC fra Elkjøp. I løpet av den perioden hvor PCen fungerte opplevde jeg veldig få problemer, men et av dem var altså en bluescreen, hvor jeg fikk melding om "memory dump" som jeg ikke riktig vet hva er...

     

    For ca. 3 uker siden prøvde jeg å formatere den stasjonære maskinen med det som viste seg å være en korrupt backup DVD. Dette førte til flere feilmeldinger, "BOOT MGR mangler" f.eks. Jeg skal ikke gå inn i detalj. I hvert fall fikk jeg ikke innstallert noe nytt operativsystem og jeg kunne ikke reparere den daværende innstallasjonen av Vista. Jeg leverte den inn til reperasjon, og etter at de hadde undersøkt maskinen fikk jeg beskjed om at reservedeler måtte bestilles. Når har jeg altså fått beskjed om at jeg kan hente maskinen. Det som da plager meg er at jeg har fått samme bluescreen i forbindelse med FL Studio på lånt maskin som jeg fikk på min egen i løpet av den perioden den fungerte.

     

    Kan denne bluescreenen ha noen sammenheng med det som må ha vært en hardwarefeil på den forrige maskinen? Kan dette i så tilfelle være forårsaket av meg? Bør jeg da nevne at jeg fikk en bluecsreen på lånt maskin til butikken?

  17. Hei, jeg er ikke så veldig vant med å gå på konserter og slikt, men kunne altså tenkt meg til Kvinesdal i sommer. Selv om jeg ikke er gammel nok til å komme inn på lørdagen da Nightwish spiller (skuffet :( ), kunne jeg tenkt meg å gå på torsdagen og se Sonata Arctica ;) . Tenkte derfor bare jeg skulle spørre om hvor lang opptredenen deres da vil være, siden det i tilfellet vil være hovedgrunnen for mitt billettkjøp. Lurer også på hvor mye billettavgiften ligger på?

×
×
  • Opprett ny...