Gå til innhold

MooYak

Medlemmer
  • Innlegg

    157
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MooYak

  1. Jeg installerte akkurat følgende i en 304

    • Corsair H80i i push/pull konfig. Radioatoren er vel er noe dypere enn H60
    • Sapphire RADEON HD 7770, som kun er 22 cm lang, 6 cm kortere enn kortet du har sett deg ut.
    • CoolerMaster Silent Pro M2 520W, modulær, 15 cm x 8.6 cm x 16.3 cm, ATX 2.31.

    Det ble veldig knapt med plass inne i kabinettet og spesielt til kablene fra strømforsyningen, selv om den ikke er så veldig stor og selv om jeg kun brukte 2 av de modulære kablene. Men kan jo selvsagt legge kablene oppe på selve PSU-en, like framfor 2x92 viftene, men det herper til luftflyten.

     

    Ellers holder det å fjerne en brønn ved buk av et langt GFX-kort.

    Men, her er et lite tips om hvordan kan kan feste 3 disker på en brønn:

    http://extreme.pcgameshardware.de/attachments/621092d1355051305-gehaeusevorstellung-fractal-design-node-304-das-kleine-schwarze-aus-schweden-dscf3970.jpg

  2. Dette kunne vært en veldig bra artikkel men blir ødelagt av typisk Apple retorikk (også kalt hersketeknikk). At det ikke skal gå an å skrive en nøytral mobilartikkel!Her skinner det igjennom at forfatter er Apple fanboy og at iPhone er Mercedes-en. For å trøste leserne så slenges det inn at forfatter også bruker en Android.Økosystem, økosystem, økosystem. Appel har i dag ca. 20% av mobilmarkedet (andelen blir mindre og mindre). De resterende 80% har tydeligvis ikke skjønt bæra.Ja, - Ny iPhone vil bli hatet, ny Windows Phone vil også bli hatet og ny Android vil også bli hatet!

     

    Andre sier igjen at han er totalt anti Apple, jfr. testen av Note 8, utført av Espen I. Swang :)

    http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=10104364

     

    Folk kan vende og vri på det meste til sin egen fordel/bakdel.

     

    • Liker 2
  3. Først nå oppdager dere at det går an å fotografere et fotografi også med en telefon..?Eller er det invertering av farger der først oppdager nå?Si det heller som det er: "Dette fotoprogrammet finnes det sikkert 1000 varianter av, men vi prater litt om det likevel, fordi vi liker det."
    Shoebox er et greit alternativ til Helmut.
    Hvis det er denne du sikter til:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thousandmemories.shoebox&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS50aG91c2FuZG1lbW9yaWVzLnNob2Vib3giXQ..så står det her: "ShoeBox makes converting photo prints to digital easier by turning your Android device into a mobile photo scanner."Mao, det ser ut til at den ikke gjør det Helmut gjør, nemlig konverterer negativer til positiver.Eller er det noe jeg ikke har fått med meg?

     

    Har bare så vidt testet det, men det ser ut til at den ikke konverterer negativer nei. Med mindre man benytter en annen applikasjon. Da er vel Helmut kanskje å foretrekke :)

     

  4. Wohoo! Pc-en min holder seg innenfor minstekravet :DKan bli bra dette her ja :)
    Du mener minimumskravet? Det forsikrer bare at spillet starter, ikke at det er spillbart.

     

    Yups, mente nok minimumskravet. Regner med at det ikke setter krav til størrelse på PC-en :)

    Joda, er nok klar over at det ikke nødvendigvis blir spillbart, så den siste kommentaren min var ment med litt humor, og da rettet mot myself :)

×
×
  • Opprett ny...