Gå til innhold

Taare

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Taare

  1.  

     

    Jeg er veldig for å kunne nå alle spill på en plattform, og når jeg da har nærmere 300 spill på Steam og det er den mest utbredte og populære tjenesten så syns jeg andre tjenester kan ta seg en relativt stor bolle.

    Det er i overkant naivt å ønske alle konkurrenter til tjenesten du benytter deg av nedenom og hjem. Uten konkurranse hadde Valve hatt et monopol. STEAM er ikke din venn, hadde de fått muligheten hadde de blødd deg for penger og holdt alle rettigheter som ikke er beskyttet av lovverket utenfor rekkevidde.

     

    Et monopol er aldri til en kundes fordel, så i motsetning til mange ønsker jeg all lykke til Origin selv om jeg har mesteparten av mine spill på STEAM.

    Er ikke for monopol. Origin og Steam kan gjerne eksistere sammen, men det er forbanna irriterende at ikke alle spill kommet til alle plattformer. Jeg er ikke interessert i å ha 3 ulike systemer for spillene mine. Kjøper man Ubisoft spill via Steam må man likevel ha det makkverket Uplay. Det er ikke brukervennlig å måtte launche to ulike programmer for å starte opp et spill.

     

    Jeg er ikke Steam fanboy, syns den tjenesten har forbedringspotensial så det holder. Men jeg er for at ting skal være enkelt, og da er det lettere å forholde seg til et spillbibliotek.

     

    Uansett Ass Defect Downsyndromeda blir plukket opp på billigsalg langt fram i fremtiden en gang når de har fikset spillet, og da på konsoll..

    Enig med deg mister, om enn av noen andre grunner, origin er grov på snoking i datamaskinen din, man møter på en gjeng av gamere her som ikke forstår hvorfor den politiske korrektheten de kaster seg over deg med er skadende for dem selv. Se på på forskjellige selskap som f.eks Ubisoft osv, siden de vet at gamere ikke har noen rettigheter i forhold til produkt, at de gjør som de vil uten hensyn til spillere, er egentlig gameres egen skyld så lenge man ikke gjør noe med, men godtar alt de kommer med liggende, og angriper heller sin egne.

     

    Synes det er merkelig at på linje med at piratvirksomheten går ned, så blir vi levert mer mer og mer uferdige produkter. Man hører fortsatt selskap som klager på nedlasterne, når de har overbudsjettert og ikke har bakkekontakt med eget produkt i forhold til prising eller kvalitet. Demoer og trials som en annen person skriver her, har forsvunnet til utvikleres fordel. Så forbruker står bare igjen med mindre og mindre rettigheter. Igjen og Igjen. Takk for meg over og ut.

  2. det er vanskelig lekroluv, er så situasjons betinget hvilken enhet som bra på hviilket tidspunkt.

    Mineraler er til alt, de brukes på alle ting, det finnes 8 patcher med 1500 i hver base. det er 2 gas geysirer med 2500 gass i hver per base. Gassen er som regel til tech, du må ha gas for å kunne bruke mer avanserte enheter. bare noen grunnlegende enheter per rase koster bare mineral.

  3. Lest gjennom, flau behandling av høssby folkens.

    Selv er jeg svoren for, men det er ingen unnskyldning for å gjenge seg sammen. Skrive sarkastiske innlegg på alle kanter. rart mannen gadd å diskutere så lenge han gjorde. Men han gjorde vel som meg når jeg begynte å diskutere her, her sitter det en gjeng med unge gutter som roper høyt og hardt og med internett så de tror de kan alt. Testosteron så det holder her. Det er ingen ære i slå en som er nede. I gjeng?

  4. Spillbransjen er den bransjen jeg hører klager mest mer enn musikkbransjen.

     

    Jammen er de ikke omgitt av dødstrusler som pirater og bruktsalg. Andre bransjer tilpasser seg nye tider. hvorfor ikke denne? rart at bransjen aldri har tjent mer, folk har aldri brukt mer på underholdning lenger.

    Hvorfor er det sånn klagekultur? Hvorfor driter ikke spilljournalistene spillfolka mer ut? hvorfor er det så mye avstand og hemmelighold? Det er spill, ikke atomvåpen. Selskapene tar seg rett til å spionere og videreselge informasjon om kundene. Så klager de over ærlig og redelig bruktsalg? Er det noen som kan forklare meg logikken bak det her?

    • Liker 3
  5. Sålenge du ikke kjøper Ubisoft så har jo ikke DRM noen innvirkning for deg uansett løsning.Jeg kjøper stort sett bare Ubisoft-spill da de lager spill JEG liker. DRM har til dags dato ikke vært et problem for meg, så hylekoret på nett er nok mer for holdningen enn for løsningen.Det jeg IKKE liker er at de skal prakke på meg masse online/MMO-ting jeg IKKE vil ha. Takke meg til en DRM som fungerer enn å bli påprakket masse online/logintull med chat og utveksling. Jeg spiller alle spill 100% singleplayer og ser på dette nye som ren spam.Vi forbrukere blir visst aldri fornøyd.
    Og vi andre laster ned spillene fra ubisoft og får en bedre vare enn du som betaler for de
    Og du ødelegger spillindustrien i samme slengen. Bra jobba!

     

    Er det ødeleggende for spillindustrien at selskaper som behandler det viktigste leddet i hele industrien(oss kunder) som møkk, taper penger som en direkte konsekvens av dårlig kundebehandling? Unnskyld meg, men jeg tror det er du som er dum som tror det.

     

    industrien tjener penger på kunder, kunder som vil ha spill, selv om vi blir behandlet som møkk, detter fører til at flere ikke kjøper spill les oppover i denne tråden, se mange som har sverget fra ubisoft. Det er en selvfølge at dårlig kundebehandling resulterer i dårligere kundeforhold og videre tapte salg.

  6. Jeg skjønner ikke det kunstige skillet vi setter opp ved spill.

    nakenhet og vold --> TV

    vold----> data

    hvorfor? fordi det er ikke bare homofile forhold du kan innlede i spill.Hele greia med at sex/romanse ikke skal være i spill kommer jo fra over dammen med sine svært seksuelt frustrerte hykler skaren som bestemmer at vi kun skal drepe i spill. Ikke elske.

     

    Så har du Witcher( europeere) du ser de beveger seg mot hverandre og man ser animerte toppløse kvinner opp til flere ganger!!! Det som er morsomt at når spill endelig tar skrittet og bringer inn litt nakenhet blir de jo høvla over som pc-porno for kåte 13 årings gutter osv

     

    10% er et meget høyt tall jeg tror du vil finne seriøs forskning til å underbygge, uansett har det overhodet ingenting å si, det finnes homoer der ute og de har all rett til å bli å bli frarobbet romanser som andre legninger.

     

    Jeg synes dere som spillpresse generelt har bommet. Det er spillprodusentene dere skal press og oss dere skal underholde/informere. Men så får dere jo ikke penger av leserne men av bransjen.

  7. Viste at piratkopiering ville ta fokus. Så her

    Hvis piratkopiering virkelig var så ille som de ville ha det til ville det vært en større industri en film? Ville de hatt penger til det.

    En annen ting jeg ikke skjønner er biblioteker, vi går dit og kan låne bøker gjerne skjønnlitteratur.

    Hvorfor er spill så hellig at det ikke kan gis ut til befolkningen?

    Den amerikanske spillindustrien støttet SOPA( effektiv drap av internett)

    Det viser den generelle holdningen til forbruker, ikke lenger en kunde men penger

    EA kom med Origin

    Origin lastet opp filnavnene på alle filene dine på disken din, videre skulle de videreselge informasjon.

    Starforce i sin tid ødelagte mange systemer i sin tid

     

    Det er så masse penger i den gjengen der er at å skylde på pirater er regelrett feil. Men går utifra at det er vanskeligere å ta på sin egen skulder at det er vi gamere som egentlig sitter med makta men velger å bli overkjørt og rett og slett tatt bak av industrien.

  8. Og du ødelegger spillindustrien i samme slengen. Bra jobba!

     

    Du ødelegger den! du støtter dem ikke fordi du er pliktskyldig spillkjøper(kjøpte 2 i går)

    du gir de så mye penger t de driter fullstendig i kundene sine, se på origin, all spyware og videresalg av min informsasjon er fordi DU lar de kontrollere markedet. og ikke du. Piratkopiering har lenge vært en måte å overkjøre alle som mener det er for dyrt/for mye makt i industrien, spionering på kunder osv. osv Spill industrien støtter jo også SOPA. Nei det er ikke piratene, det er dere "ærlige" som ikke har baller nok til å si i fra.

    • Liker 2
  9. Får skikkelig nok av de her stakkars oss med vanskelig jobb bloggene av dere på gamer. Dere jobber for å dekke ting for oss. Dere er forbrukerinspektører! Pris har en del å si om den er ekstra lav eller høy, den er ikke statisk nei men slutt å få det her til å bli rakettforskning. Hvis dere virkelig var opptatt av å gjøre en god jobb hadde dere fokusert på forbrukerne, selskapene betaler dere gjerne men det er gamerne som er viktig

  10. ingen stopper dem fordi de skal jo ta de slemme. At folk ikke skjønner at det her er resultatet er rart. For hver mening der ute finnes det en ekstrem en og det er det vi ser nå. Og det er mange som vil si, det er ille men det må til for å "ta" de som "ødelegger". Ødelegger i hermetegn fordi det aldri har rulla in mer penger til spillselskapene.

    Så har vi jo anmeldere her som klager på for lave priser... Spotify f.eks soper inn penger for musikkbransjen igjen, metallica og prince vil stoppe det. Alle nytenkninger som angriper "problemer" på forbrukernes premisser blir jo sablet ned.

  11. Argoniel skal prøve å forklare det litt tydeligere. En potensiell kjøper er nettopp det, det finnes aldri garantier for at en person vil kjøpe noe. Derfor i ditt eksempel ville jo det reelle salgstallet vært 10.000, du sa av 100.000, for meg virker det som potensielle kjøpere.

    Ved å prøve kan det være at de for solgt flere av spillene sine og økt salget deretter. Ekempelet spiller ingen rolle, det er bare greit å ha noe å refere til. Det er derfor et spill nedlastet ikke er det samme som inntekt tapt, fordi man kan gjette eller regne med at folk vil kjøpe og så gjør de kanskje ikke det.

     

    Nok en gang: derfor finnes det demoer

    Ett spill nedlastet er fortsatt ett spill mindre solgt. Når du har skaffet deg spillet, så hadde du kjøpt det dersom det ikke hadde vært mulig å laste ned. (Hvis det i en mirakuløs verden var umulig å laste ned ulovlig)

     

    leste demoner av en eller annen grunn :p demoer som finnes er mangelfulle gir dårlig bilde er ribbet for funksjoner så man ikke egentlig vet hvordan produktet er.

    Det er det som er greia, nei det er ikke slik at jeg ville ha kjøpt det hvis det ikke ble lastet ned. det er som regel det motsatte som skjer i mitt tilfelle. Mange spill som jeg ikke har tenkt på å spille egentlig, men prøvd dem og sørget for å kjøpe dem fort. slik jeg oppdaget witcher i min f.eks. Hvis jeg ikke hadde prøvd spillet og blitt frelst ville jeg aldri ha kjøpt det, derfor er det ikke et tapt salg.

  12. Argoniel skal prøve å forklare det litt tydeligere. En potensiell kjøper er nettopp det, det finnes aldri garantier for at en person vil kjøpe noe. Derfor i ditt eksempel ville jo det reelle salgstallet vært 10.000, du sa av 100.000, for meg virker det som potensielle kjøpere.

    Ved å prøve kan det være at de for solgt flere av spillene sine og økt salget deretter. Ekempelet spiller ingen rolle, det er bare greit å ha noe å refere til. Det er derfor et spill nedlastet ikke er det samme som inntekt tapt, fordi man kan gjette eller regne med at folk vil kjøpe og så gjør de kanskje ikke det.

  13. Piratkopiering er jo tyveri, sier jo seg nesten selv. hva om alle begynte med og Piratkopiere. siden noen gjør det, og det ikke er tyveri altså ikke ulovlig. så kan alle gjøre det. lurer på hvor pengene til selskapene skal komme fra da du.

     

    tidligere har jeg sagt at det var ulovlig, det er fortsatt ikke tyveri. Hvis alle hadde gjort det hadde det tvunget bransjen til å spille på forbrukernes side og ikke tråkke på dem. de har rett og slett nektet å endre seg siden de kom.

    vell hvis det ikke er tyveri, hva er det da?

     

    I et tyveri må det finnes et offer og et tap, jeg mener at det ikke finnes noe godt utrykk i språket vårt siden data og teknologi med sine "ikke-fysiske ting" ikke har eksistert så lenge.

    Offeret er jo kompaniene, og tapet er at DU ikke kjøpte spillet.

     

    her illustrer du poenget mitt med at det mangler et godt ord, Men at tapet er noe som ikke skjedde? man kan ikke fastlå at alle som er interresert i å finne ut av hva produkter er er garanterte kunder.

  14.  

    Et hypotetisk spørsmål:

     

    Hvis kopiering ikke er tyveri, kan jeg da få kopi av VISA-kortene og kodene til de som mener dette? Jeg 'lover' at jeg ikke skal misbruke informasjonen! Det er jo selvsagt bare tall det er snakk om, og de betyr som kjent ingenting. ;)

     

    Det er ikke tyveri å ta et bilde av mitt visakort for deg nei, om du leker med det bildet for du gjøre som du vil. Begynner du derimot å "tappe" tall fra kontoen er dette tyveri. Er forskjell.

     

     

    Så du kan rett og slett laste ned spillet? Men dersom du begynner å spille det, DA er det ulovlig? :thumbup: Nå har du skjønt det kanskje? F*en til kverrolant du er.

     

    Jeg mener at piratkopiering ikke er tyveri, siden alt er ikke materielt tror jeg det rett og slett ikke finnes noe bra utrykk i språket enda. Greia er at jeg tapper ikke penger fra selskapene, et spill kopiert er ikke det samme som inntekt tapt.

     

     

    Det er det jo, om du hadde kjøpt det, så hadde det vært tapt inntekt. Si dersom alle hadde lastet ned Assassins Creed 1 (eksempel) Hele 10,000 av 100,000 hadde kjøpt det. Muligens det hadde kommet en toer fordi de virkelig hadde lyst til å vise verdenen og historien de lager. 3-eren og resten av serien hadde aldri kommet. Fordi de tapte for mye penger på de 90,000 som lastet det ned.

    Dermed må kanskje da spillprodusentene stenge og legges ned fordi for mange hadde lastet ned. Det går utover spillerne, de får ikke oppleve resten av storyen. Du stjeler ett produkt når du laster ned.

     

    Har du ikke råd, så ikke kjøp, liker du ikke DRM'en, så ikke kjøp. Det er bare grådige folk som deg som absolutt skal laste ned fordi du vil spille det. Hvis du absolutt skal spille det, gjør det på en lovlig måte og kjøp spillet!

     

     

     

    du har rett i at bransjen ville merket det. Jeg kjøper masse spill, har lastet ned spill for å prøve produktene også, ofte slettes det fordi det er søppel. Ikke lovlig vet det. Men du sier det selv, OM du hadde kjøpt det. av de 90.000 i ditt eksempel som laster ned, kanskje 20.000 av dem hadde kjøpt spillet. Kanskje ytterlige 10.000 hadde kjøpt det fordi de prøvde det og likte, ingenting er uten to sider. Det er der man ikke kan si at et eksemplar lastet ned er ikke det samme som tapt inntekt.

     

    Derfor finnes det demoer.

    Ser man tilsammen da, utifra "eksemplet" så blir det da 50,000 av 100,000 som kjøpte til slutt. Det er 50% tap det.

    Det å miste ett salg er da tapt inntekt?

     

    i eksempelet ditt forutsetter du 100k av en eller annen grunn. hvis det er antall kopier trykte eller forventete salgstall vet jeg ikke. du forutsetter også at alle som laster ned for å finne ut av hva det er for noe ville kjøpt.

  15. Piratkopiering er jo tyveri, sier jo seg nesten selv. hva om alle begynte med og Piratkopiere. siden noen gjør det, og det ikke er tyveri altså ikke ulovlig. så kan alle gjøre det. lurer på hvor pengene til selskapene skal komme fra da du.

     

    tidligere har jeg sagt at det var ulovlig, det er fortsatt ikke tyveri. Hvis alle hadde gjort det hadde det tvunget bransjen til å spille på forbrukernes side og ikke tråkke på dem. de har rett og slett nektet å endre seg siden de kom.

    vell hvis det ikke er tyveri, hva er det da?

     

    I et tyveri må det finnes et offer og et tap, jeg mener at det ikke finnes noe godt utrykk i språket vårt siden data og teknologi med sine "ikke-fysiske ting" ikke har eksistert så lenge.

  16. CD Projekt har en veldig fin policy syntes jeg, for eksempel med The Witcher 2 så hadde de DRM de første ukene eller noe sånt, også patchet de den, dette var for å prøve å ungå at spillet skulle bli lekket og når den saken var ordnet så fjernet de den. Det er sånn det skal gjøres syntes jeg.

     

    witcher er en av få spill jeg forhåndsbestilte. er veldig enig i deres måe å bekjempe problemet på.

  17. Eg er heilt einig i at DRM berre er tull, og bør fjernast. So å seie alle former for DRM medfører større eller mindre ulemper for betalande kundar, og det er heller ikkje ein effektiv måte å motverke piratkopiering på.

     

    Eg foretrekk GOG-modellen for bekjemping av piratkopiering: ver so kundevenleg som mogleg, og la samvitet vere det som hindrar piratkopiering. Eg trur dette fungerar betre enn Ubisoft-modellen, i tillegg til at det gir meir nøgde kundar. Steam-modellen er heller ikkje meiningslaus: her skal DRM-en gi fordelar for kundane. Steam har sine svakheiter, men i motsetnad til annan DRM er der nokre fordelar òg. Eg har sjølv opplevd kor lett det er både å reinstallere og å halde spela oppdaterte.

     

    Kay

     

    Her er vi enige, både steam og spesielt GoG har fått mange penger av meg de siste månedene. Jeg tror dog ikke at GoG hadde eksistert hvis ikke det var et piratproblem.

  18. Et hypotetisk spørsmål:

     

    Hvis kopiering ikke er tyveri, kan jeg da få kopi av VISA-kortene og kodene til de som mener dette? Jeg 'lover' at jeg ikke skal misbruke informasjonen! Det er jo selvsagt bare tall det er snakk om, og de betyr som kjent ingenting. ;)

     

    Det er ikke tyveri å ta et bilde av mitt visakort for deg nei, om du leker med det bildet for du gjøre som du vil. Begynner du derimot å "tappe" tall fra kontoen er dette tyveri. Er forskjell.

     

     

    Så du kan rett og slett laste ned spillet? Men dersom du begynner å spille det, DA er det ulovlig? :thumbup: Nå har du skjønt det kanskje? F*en til kverrolant du er.

     

    Jeg mener at piratkopiering ikke er tyveri, siden alt er ikke materielt tror jeg det rett og slett ikke finnes noe bra utrykk i språket enda. Greia er at jeg tapper ikke penger fra selskapene, et spill kopiert er ikke det samme som inntekt tapt.

     

     

    Det er det jo, om du hadde kjøpt det, så hadde det vært tapt inntekt. Si dersom alle hadde lastet ned Assassins Creed 1 (eksempel) Hele 10,000 av 100,000 hadde kjøpt det. Muligens det hadde kommet en toer fordi de virkelig hadde lyst til å vise verdenen og historien de lager. 3-eren og resten av serien hadde aldri kommet. Fordi de tapte for mye penger på de 90,000 som lastet det ned.

    Dermed må kanskje da spillprodusentene stenge og legges ned fordi for mange hadde lastet ned. Det går utover spillerne, de får ikke oppleve resten av storyen. Du stjeler ett produkt når du laster ned.

     

    Har du ikke råd, så ikke kjøp, liker du ikke DRM'en, så ikke kjøp. Det er bare grådige folk som deg som absolutt skal laste ned fordi du vil spille det. Hvis du absolutt skal spille det, gjør det på en lovlig måte og kjøp spillet!

     

    du har rett i at bransjen ville merket det. Jeg kjøper masse spill, har lastet ned spill for å prøve produktene også, ofte slettes det fordi det er søppel. Ikke lovlig vet det. Men du sier det selv, OM du hadde kjøpt det. av de 90.000 i ditt eksempel som laster ned, kanskje 20.000 av dem hadde kjøpt spillet. Kanskje ytterlige 10.000 hadde kjøpt det fordi de prøvde det og likte, ingenting er uten to sider. Det er der man ikke kan si at et eksemplar lastet ned er ikke det samme som tapt inntekt.

  19. Piratkopiering er jo tyveri, sier jo seg nesten selv. hva om alle begynte med og Piratkopiere. siden noen gjør det, og det ikke er tyveri altså ikke ulovlig. så kan alle gjøre det. lurer på hvor pengene til selskapene skal komme fra da du.

     

    tidligere har jeg sagt at det var ulovlig, det er fortsatt ikke tyveri. Hvis alle hadde gjort det hadde det tvunget bransjen til å spille på forbrukernes side og ikke tråkke på dem. de har rett og slett nektet å endre seg siden de kom.

×
×
  • Opprett ny...