Gå til innhold

Fabian1105

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fabian1105

  1. Har nettopp kjøpt ny maskin - en såkalt gamer pc fra komplett, så en skulle tro Crysis fra 2007 var lett match. Så er det altså ikke... det er en såvidt merkbar, men konstant hakking i spillet. Når jeg beveger meg fremover virker det som om jeg halter, eller at det lugger. Har kikket litt rundt og noen mente at det var bedre å kjøre spillet i dx9. Forsøkte dette, men ingen endring.

     

    Noen som sitter på "kuren"?

  2. Jeg har veldig lite erfaring med controllers selv, har ikke laget noen sånn toon ennå, men utifra det jeg leser slutter jeg meg til det Zing! skriver, nemlig at du bør gå hardt for Dominance stat. Når det er sagt så er det vel ikke eneste stat du har behov for, så må sikkert avveies litt i forhold til andre ting. Er vel bare å lese seg til på nett eller eksperimentere som gjelder.

     

    Men, hva er høyeste lvl toon du har? Jeg personlig ignorerer PVP frem til jeg er 30, bortsett fra de gangene folk angriper meg. Ser ikke helt poenget med å aktivt drive PVP før man har anledning til å skaffe seg det utstyret som gjelder.

     

    Til repetisjon, jeg spiller Chilly Willy, villain på crossfire. Har valgt Ice, metahuman og brawling. Foreløpig kjører jeg en forholdsvis defensiv build, men nå som jeg forstår chill-effects bedre føler jeg at jeg har en bra loadout. Jeg bruker kun self-buffs som powers, utenom Snowball og den self-healing greia som koster 50% supercharge (finfin panic-button).

     

    Et lite apropos til CC'ing: foreløpig virker det ikke så viktig å faktisk stoppe motstanderen sin i PVP, men at man i det hele tatt føkker opp bevegelsen/forstyrrer flyten er langt viktigere. Dette skjer jo til tross for at man bare kan trykke R1 for å komme seg ut av CC. Og som nevnt tidligere, om man bruker CC på en player som ikke har power igjen, da den player'n problemer...

     

    Høyeste jeg har er nevnte lvl 10 controller, for jeg har startet tre og tatt dem til 8-10 for å teste litt ut hva som ser gøy ut. Mulig jeg går tilbake til healer/tank til jeg skjønner greia bedre med controller.

     

    Når det gjelder Dominance har jeg også lest dette, men det gjelder kun i pve. Hvis controllerens styrke i pvp er interrupts virker det litt meningsløst siden alle klassene har stuns o.l., eller hva?

     

    Går du for spesialisering eller velger du powers fra begge trærne?

  3. Hva mener du med å bruke den (vault ticket) hver dag? Jeg brukte den en gang og nå er den forsvunnet fra inventory. Hvor får jeg skaffet/kjøpt nye?

     

    Et spørsmål til; hvordan kommer man seg fra Gotham til Metropolis og omvendt?

     

    Slik jeg forstår det så equipper du Vault-ticket en gang og så forsvinner den (mulig at den teleporterer deg til Vault først, det husker ikke jeg, er en stund siden lvl 6). Etter det har gjort har du da låst opp muligheten til å besøke the Vault.

     

    For å besøke Vault så trykker du på Y på tastaturet, eventuelt navigerer du fram til det panelet som lar deg velge Alerts eller PVP. Nederst på den lista finner du Vaults. Velg det og poff så er du tilbake i the vault.

     

    Jeg dro til Gotham for første gang i går selv. Veien jeg brukte (og såvidt jeg vet den raskeste) er å dra til Hall of Doom og så bruke teleporteren der til Burnley Nightclub.

     

    Skjønner...takk!

     

    Nådde lvl 10 med controller (mental) i går, og synes det plutselig ble endel tøffere mot mobs av samme lvl, føler meg litt squishy. Og etter det jeg forstår av div guides virker det som om controllere er de dårligste i pvp, mtp at et kjapt trykk på L1 stopper cc. Noen meninger om dette? Hva er det folk her har av toons?

  4. Platekompaniet har solgt det lenge. Står i hylla på Oslo City-butikken deres. Men videogamesplus.ca er halvparten så dyre.

    Var innom Platekompaniet etter jobb og de hadde det ikke, så mulig de har tatt inn kun et begrenset antall :( Gidder ikke vente helt til slutten av juni på euro-versjonen. Er nevnte videogamesplus.ca beste alternativ da?

    Du tenkte ikke på å spørre i kassa, da? :) Prøvde du spaceworld? De har hvertfall som sagt importert GoW

     

    Stressa småbarnspappa...har ikke tid til å spørre ;)

  5. Platekompaniet har solgt det lenge. Står i hylla på Oslo City-butikken deres. Men videogamesplus.ca er halvparten så dyre.

     

     

    Var innom Platekompaniet etter jobb og de hadde det ikke, så mulig de har tatt inn kun et begrenset antall :( Gidder ikke vente helt til slutten av juni på euro-versjonen. Er nevnte videogamesplus.ca beste alternativ da?

  6. Jeg brukte i underkant av 40 på første gjennomspilling, men det er laget for å spilles om igjen og om igjen, og det er haugevis med hemmeligheter å oppdage om du gidder å grave etter alt.

    273943829' post='319200']

    Har brukt 100 timer (mangler 2 achievements), og jeg blir vanligvis fort lei. Dette er det første spiller siden Knights of the old republic hvor jeg startet på nytt med engang jeg har spilt gjennom det. Tar jo dog med seg karakteren videre her.

    Tenker å kjøpe spillet, men overalt er det beskrevet som "utfordrende". Hvor vanskelig er det egentlig? Er det mulig å stå fast i spillet?

×
×
  • Opprett ny...