Gå til innhold

PaTrond

Medlemmer
  • Innlegg

    237
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PaTrond

  1. Moralens voktere med andre ord :green:

    Hehe.

     

    Det bare virker spesielt å si at alle som har vært pirater ikke kan bli medlemmer. Jeg vil anslå at en stor andel av de bedre PVP-spillerne i EVE på et eller annet tidspunkt har blitt flagget av Concord for sin spilling.

    CVA kom seg rimelig langt i The Alliance Tournament XI. Ikke mye piratvirksomhet på de. At de, "Providence," PvP'er i low sec er en ting, men det er kun mot rødmerkede (fiendtlig innstilte) eller folk som angriper. Gode PvP'ere er de, og har ikke akkurat blitt dårligere etter å ha samarbeidet med Rooks and Kings.

  2. Dugelig stort slag i EVE Online akkurat nå! Vel, omtrent over nå, men gjentar seg svært ofte. Største hittil i EVE var nå nettopp, så Gamer bør ha noe å skrive om når regningen for slaget kommer.

     

    Hva gjelder corps' i EVE, er det ikke altfor sjeldent med nordmenn her og der. I det jeg er i, er det 3 andre nordmenn, en danske, en del briter, amerikanere og andre nationaliteter. Tipset er å lete etter corps' med medlemsmasse basert i europeisk tidssone. Evt. send meg in-game nick via PM.

     

    Krav:

    - Ferdig med trial. Ja, vi godtar rookies, og de er hjertelige velkomne.

    - Ren EVE-vandel(ish), altså ikke-pirat eller scammer.

    - Null sec. PvP'er er greit så lenge siste corp' ikke er rødt for koalisjonen/ alliansen.

    - Vi godtar også corps', som tilfredstiller kravene over, til alliansen.

     

    Hva vi tilbyr:

    - Industri, inkludert hjelp til mer avanserte prosesser.

    - PvE. God måte å finansiere PvP'ing på.

    + Incursioning med koalisjon.

    - PVP'ing. Fem av oss er aktive PvP'ere, som ofte flyr med en noe større koalisjon. Dette er ikke for rookies, og krever ekstra klarering.

  3. Handlingen blir ikke fra selve spillet, men historien før ormhullet til "New Eden" - EVE-universet - kollapset. Med andre ord har det lite med handlingen i selve spillet.

     

    Det meste av kilder og lenker til info la jeg ut for seks dager siden i Oculus Rift-artikkelen:

     

    Humdidumdidum! Kan nevne at EVE blir HBO-serie òg! Edit: - Vel regissøren jobber i det minste for HBO for øyeblikket.Kilde: http://www.twitch.tv/ccp/b/396300023Hopp til 9t, 15-21m

    HBO-serier ble også brukt i promoteringen, så det lukter samarbeid med HBO, og ikke bare regissøren. ;)

     

    Edit: Her må redaksjonen skjerpe seg. Dere bommer ganske grovt. Det blir INGEN intriger fra spillet, eller spillerhistorier i TV-serien. Rettelse av sitat: Spillerne oppfordres til å sende inn egne historier fra spillet, som kan være med å inspirere hendelsene i TV-serien og tegneserien.

    • Liker 1
  4. Watch Dogs var heller ikke noe grafikk imponerende utover det vi allerede har sett. Ihvertfall ikke i current "gameplay demos". Det er mest gameplayet som drar det spillet fremover. Noe som er veldig positivt uansett. Grafikk er noe jeg forventer skal gi fra seg et skikkelig spark. Det er å forvente når det kommer en ny konsoll så mange år etter den forrige ble sluppet. Det var veldig vanskelig å se hvor bra grafikken virkelig var da det meste sleit med stream-komprimering.

     

    Før visningen, begynte jeg å tro Watch Dog ville bli dagens konsoller på topp i grafikk, noe jeg trodde jeg fikk bekreftet da jeg så det nye Killzone-spillet. Det er tydelig at Watch Dogs kommer som et multiplatform-spill. Det er definitivt ikke optimalisert til PS4, utifra det jeg så av grafikken til Killzone og Drive Club.

     

    Jeg ble positivt overrasket! Selv om sreamen ikke var spesielt god, fikk jeg likevel se det jeg ville se: Subsurface Scattering, god simulering av lys, en god mengde partikler (mest sannsynlig GPU-drevet) og generelt god render. Det jeg så, gikk en del over forventningene mine, spesielt etter å høre at datakraften kun var på rundt 2 teraFLOPS. Herlig var det å se god utnyttelse av RAM'en i Killzone, hvor godt oppløste teksturer så ut til å være på plass. Drive Club viste et veldig naturlig lys, og gode shadere. Det samme gjorde Quantic Dream, som vanlig.

     

    Synes den sosiale delen an PS4 er bra. Selvfølgelig bryr jeg meg ikke om tilkopling til Facebook, men mulighetene som ellers er der. Stort sett blir det nok overflødig, men jeg vil ikke se bort fra at det kan bli brukt på en interessant måte òg. Lagring av video så flott ut. Håper virkelig det kan bli til streaming og E-sport òg!

     

    Edit: Uansett gjenstår det å se hvor langt PS4-spill kan optimaliseres, da arkitekturen er mer like en vanlig PC enn før. Er uansett bedre for utviklere som satser på multiplatform. Hadde vært utrolig gøy om det lanseres noen SDK for PS4 snart - rett rundt utgivelse - når jeg studerer spilldesign.

    • Liker 3
  5. Galaxy Note bruker teknologi fra Wacom, på lisens, så ønsker Apple lykke til om de prøver å saksøke Samsung/ Wacom på dette. Mer nøyaktig enn dagens penner fra Wacom, blir det nok heller ikke. Kanskje like, men ikke målbart mer. Lurer også på hvor Apple har gjort av trykksensitiviteten "alle" andre har. Det er jo trykkmekanismen som danner energi og signal fra penn til brett. Wacoms penner bruker ikke batteri.

  6. Blant punktene på SimBins skryteliste finner vi en ny fysikkmotor, ImmersiDrive, som skal gjøre bilkjøringen ekstra realistisk
    Hmmm... desverre tror jeg realisme blir så vanskelig for mange spillere at ingen utviklere gidder å satse på det. Hvilket forøvrig er ganske trist.

     

    Joda, det skjer, heldigvis. På PC er det flere spill, bl.a. iRacing, SimBins spill og RFactor. Polyphony Digital klarer det svært bra, men synes Turn10 gjorde fysikken forferdelig i Forza Horizon. Mange som ikke bruker lyd og bass for det den er verdt i forhold til å kjenne/ høre grep. Altfor mange dårlige ratt òg.

  7. Tør nesten(!) å vedde en tier på at den ikke blir godkjent fordi, 1; det er Google, 2; fordi den konkurrerer mot "Siri",
    1. Spiller ingen rolle om det er Google. At man får Google sine tjenester via AppStore er selvsagt noe Apple også tjener penger på. Andre Google tjenester som for eksempel Chrome og Google Earth er allere i AppStore.2. Ja, det stemmer, det bryter heller ingen regler. Tjenester som Netflix, Hulu, Amazon Video konkurerer mot iTunes, og finnes også i AppStore.Jeg vedder gjerne en tier... ;)

     

    Det gjør heller ikke YouTube? Vel, nå vet jeg ikke om iOS-varianten av YouTube er utviklet av Google eller Apple, hvor om sistnevnte er utvikler, så vil de bare kutte ut det som da blir deres egen applikasjon. Vel, for meg virker det som Apple ønsker å kutte alle bånd til Google i disse dager. Men-men! For all del, jeg kan ta feil! Ergo vedder jeg kun nesten. :p

  8. Så vidt jeg kan se så bryter ikke den oppdaterte Google appen med noen av Apple sine retningslinjer for AppStore, så ser ikke hvorfor den ikke skal bli godkjent.

     

    Tør nesten(!) å vedde en tier på at den ikke blir godkjent fordi, 1; det er Google, 2; fordi den konkurrerer mot "Siri", 3; Apple tror de har gyldig patent på funksjonen (søk i database med stemme, noe mange GPSer har brukt en stund(?))

  9. Jeg mener nå fotorealismen kan være ganske viktig for å vekke følelser i spillet. Da gjelder det ikke bare ansikt, men alt. Jo mer detaljer, jo mer er det å bruke. Jo bedre grafikken er, jo mer kunne man for eksempel gjengitt det som i en bok ville være lanskapsskildringer. Jo mer detaljert ansikt, jo mer intenst kan for eksempel følelser vises. Sinne, svette, sår, etc... Slik man ofte leser detaljerte skildringer om i bøker og på film, men som ikke er med i spill i samme grad. Er slettes ikke uenig i at spill i all tid har klart å vekke følelser, men det går vel heller ikke an å nekte på at bedre grafikk kan bruke viktige uttrykkselementer man ikke har klart å ta med før?

    • Liker 1
  10. Virker som noen falt for trollet, HTCPetter. Forøvrig synes jeg ikke "Built-in defenses in OSX keep you safe from unknowingly downloading malicious software on your Mac" har noen mer spiselig ordlyd. Hvis ikke Flashback-trojaneren gjorde nettopp det, vet ikke jeg.

     

    Jo, Mac er en PC, eller vent. Macen min tilhører Universal, og jeg har ikke lov å bruke PhotoBooth, musikk jeg liker i iTunes eller feriebilder i iPhoto på fritiden, akkurat som det ikke er noen personer som eier sin egen Mac til personlig bruk.

    • Liker 1
  11. (...)Også merkelig at AMD sluker strøm i forhold til Nvidia.
    Jeg synes ikke det er merkelig i det hele tatt. AMD har jo gjort det denne gangen som Nvidia har kjørt på i foregående versjoner, de har brukt plass og resurser på funksjoner som ikke har med grafikk å gjøre. Nvidia sin GK104 har jo strippet bort så å si alt som har med "compute"(i mangel av bedre ord) å gjøre for å ha så få som mulig transistorer, og dermed også holde strømforbruket oppe.GK110 kommer vel antagelig til å ha samme "problem" som GCN og GF100/110 med høyt forbruk og stor brikke.Virker som begge selskapene må bli flinkere til å slå av og på de funksjonene etter behov for å holde strømforbruk nede for begge selskaper.

     

    Snakker du om en type kalkulering nå? Det er jo nettopp kalkulering alle prosessorer driver med. Det gir ikke helt mening...

  12. Nå tester så godt som alle nettsteder med forskjellig maskinvare, forskjellige drivere, forskjellige steder i spill og flere andre variabler, men akkurat 3DMark skal være en temmelig stabil sak ifh. variabler.

     

    Men nå er det jo kun Hardware.no som skiller seg ut på 3DMark11, og GTX 680 går seirende ut i omtrent gang på gang. Kun hos Tweak Town og AnandTech AMD vinner på enkelte omrpder i 3DMark men ikke ellers. Virker som det er forskjell på hvor gamle driverene er i de ulike testene og kortene.

     

    http://hothardware.com/Reviews/AMD-Radeon-HD-7970-GHz-Edition-Review/?page=5

     

    http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7970_GHz_Edition/24.html

     

    http://www.hardwareheaven.com/reviews/1527/pg4/amd-radeon-hd-7970-ghz-edition-graphics-card-review-3dmark-11.html

     

    http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-7970-ghz-edition-review/18

     

    http://www.tweaktown.com/reviews/4783/amd_radeon_hd_7970_ghz_edition_3gb_video_card_review/index3.html

     

    Uansett ville jeg gått for GTX 670 (Gainward Phantom eller EVGA FTW) på grunn av ytelse per watt og pris. Også merkelig at AMD sluker strøm i forhold til Nvidia.

    • Liker 1
  13. Ehhh, har det blitt gjort noe forskning på om stråling ved disse frekvensene er skadelige/kreftfremkallende? Ble litt skeptisk siden de brukes til å erstatte Røntgen stråling

     

    Hvis 1GHz har en bølgelengde på 29.9792458cm, har 542GHz en bølgelengden på *0.055312262cm, eller 553122.62nm, atlså godt over på den (trygge) siden av skalaen. Den er definitivt ikke ioniserende. http://www.overidon.com/wp-content/uploads/2010/06/wavelength-light1.jpg

  14. Og kympet produksjonsteknikk betyr at de tåler lavere antall overskrivinger?

     

    Jeg er ikke sikker, men tror svaret er nei. Hva skulle slitt på brikkene? Strøm? Vel, da ville strømmen tæret på silisiumen, noe jeg ikke helt finner fysisk mulig. Da er jeg mer inne på atomnivå, hvor det er svært krevende å endre på ting. Men molekylende kan da alltids bryte med hverande, altså at det skapes fraksjoner på grunn av temperatur, trykk, slag, etc. Tror ikke helt det skal være et problem, da. ved rundt 5nm begynner elektroner å rømme fra transistorene, dog. Dermed må man stable i etasjer eller finne opp en ny type transistorer...

  15. "? Vårt mål er å ha 200 figurer på skjermen under våre massive slag. Dette gjør at vi har begrensninger med tanke på antall polygoner, teksturer og slike ting. Derfor kan vi ikke nå fotorealisme. Så for at spillet skal se bra og interessant ut, gjør vi det stilisert."Verken Tera, Age of Conan eller Secret World har så mange karakterer på skjermen på en gang. I tillegg vil nok Elder Scrolls Online ha en stor, åpen verden, mens f.eks Age of Conan hadde knøttsmå områder. Da blir det mindre å rendre på en gang, så de kan la det se bedre ut. Jeg synes det var et klassisk eksempel på grafikk over gameplay. Jeg vil ha en stor, åpen verden, ikke gå fra rom til rom.

     

    Sant at verken Tera eller Age of Conan har så mange figurer på skjermen samtidig, som regel, men det er fremdeles ingen gyldig unnskyldning. Dagens skjermkort er langt kraftigere enn det de var da Age of Conan - eller WoW - for den del. Dagens RAM takler dette òg. Uansett er det noe på fagspråket som heter "render distance," og "level of detail" som skal fikse problemet med grafikk versus mengde. Ergo er ikke hvor stor verden er et problem. Hvis utviklerne bruker en så dårlig motor som de gjør, fortjener de å få igjen for det.

  16. Denne trenden har blitt ganske universal, nå, og man ser ofte at AAA-spill får høye karakterer fordi de er AAA-spill. Eks. gå til metacritic.com og se etter AAA-spill som Diablo 3, og lignende. Brukerscoren er ofte under 50%, mens proffe anmeldere bøyer seg i støvet for spill de mener er 9 eller 10/10.

     

    Metacritic er et ganske greit sted å se hvordan titlene faktisk oppleves. Kan godt forstå anmelderne, men fremdeles enig i at 9/10 er for mye brukt, og at 5/10 anses for å være et dårligere resultat enn det burde være. Gamer.no ga Max Payne 3 9/10, VG ga 4/6. VGs anmelder hadde forsåvidt gode argumenter. I forhold til hans forventninger etter første og andre utgave, skuffet den tredje. Likevel har spillet oppnådd 78% på Metacritics brukerscore i skrivende stund (22.05.12), så får bare vente og se om det endrer seg. Kanskje VG får rett? "Fanboyfaktor" rett etter utgivelse? - Men selv "fanboys" kan jo skuffes?

  17. Høres ikke helt bra ut, men det jeg lurer på er om CDON har lov til å lagre personnummer?

     

    Nei, kun stat og bedrifter med meldeplikt (bank, leger, etc.) har lov å bruke personnummer. Andre må søke om konsesjon, men grunnnen skal være rimelig god nok. Om man først har lov å bruke personnummer, skal det faktisk være svært adskilt fra informasjonen rundt personen knyttet til nummeret, for å ikke kunne hente ut alt mulig, selv om man har nummeret. CDON ville aldri fåt lov å bruke personnummer. Et idrettslag som samarbeider med en lege, ville kanskje fått lov å bruke/ lagre det. Har selv drevet med idrett på høyere nivå, men personnummer har aldri vært et spørsmål, selv om flere av stevnene var i utlandet.

  18. Du har kun krav på å få refundert hovedkortet, i tillegg selger Dustin, Komplett, og flere butikker/Nettbutikker X58/1366hovedkort, som gjør at du ikke kan argumentere med at det ikke er mulighet for å kjøpe kort som kan erstatte det gamle.

     

    Hovedkortet de selger må passe til vanlige komponenter, (CPU, Skjermkort, GPU) men det er ingenting som sier at de ikke kan gi deg pengene tilbake, slik at du får velge akkurat hvilket hovedkort du vil ha som erstatning for det gamle. Nå har de jo gjort det enkelt for deg ved å ha en kampanje på GA-X58-OC som har 4 stykker PCI-E x16, til 1099kroner

     

    Håper det var oppklarende.

     

    Støtter ikke RAMen jeg har. Griseviktig ettersom jeg driver med rendering. :hm:http://forbrukerportalen.no/temaer/kjop_fra_butikk/viewNG?section=erstatning#erstatning

    Står at butikken skal erstatte økonomiske tap, noe det er om jeg sitter igjen med 3 GTX 560, RAM og prosessor uten et passende hovedkort.

×
×
  • Opprett ny...