Jump to content

Krølle

Medlemmer
 • Content Count

  4676
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1026 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg solgte meg ut, og flyttet fra nordnet til sbanken. Byttet ut nordnet superfondet norge med KLP aksjenorden indeks. De har også et norgesfond om det er aktuelt. Vurderte å flytte direkte til KLP da jeg uansett har flest fond fra de. Men syntes appen var dårlig og nettsiden var uoversiktelig. Sbanken fungerer fint. Du får ikke en like detaljert oversikt over portefølgen og utviklingen, men det kan man bruke andre kilder for å se. Et annet minus er at man ikke kan overføre penger direkte til ASK, men at penger må innom en ordinør konto hos Sbanken, så intern overføring til ASK. Positivt med lett tilgjengelig support på chat.
 2. Var kunde hos komplett mobil i et års tid og var godt fornøyd. Gode priser, kjapp service, ekstra data rundt høytider og rabattkode til bruk hos komplett.no. De var vel også blant de første til å tilby fri mobilbruk i USA (EU+) noe som kom godt med under ferietur dit. Byttet over til chili gpa fri data. Eneste grunnen. Vurderte faktisk nylig å flytte tilbake til komplett men da blir jeg heller værende. Synd for bransjen. Komplett mobil var prispresser, god på kundeservice og tidlig ute med å implementere nyheter.
 3. 100 kroner økning blir for mye for meg. Det er absolutt befriende å ikke måtte tenke på kvote, men samtidig bruker jeg sjeldent mer enn 20-25gb i måneden med mindre jeg er på ferie og er borte fra bopæl i lengre perioder. Blir nok å bytte over til deres nye abonnement fra 1. januar. Det er jo fortsatt et fantastisk tilbud sammenlignet med andre abonnement i den prisklassen. Med data rollover holder det i massevis for meg. Synd at det ble slutt på 1000gb til 399, men flott at de fortsetter å tilby tjenester som ingen andre kan matche, og at de fortsetter å konkurrere.
 4. Fin anmeldelse. Jeg liker at fokuset i anmeldelsen er på historien spillet forteller. Historien som presenteres er så godt fortalt at man fort lever seg inn i settingen, hendelsesforløpet, og karakterene. Jeg har spilt rundt 40 timer siden launch, men kun gjort 1/3 av historiedelen. Rett og slett fordi jeg vil suge på karamellen så lenge jeg kan. Sideoppdragene og utforskingen er like spennende som hovedoppdragene. Alle spill har noen feil. Rdr2 er ikke feilfritt heller, men feilene er så få i forhold til spillets enorme størrelse. I tillegg er spillet til tider så teknisk imponerende at det totalt overskygger de feilene som eksisterer. Hver gang jeg spiller lar jeg meg imponere over småting som jeg rett og slett ikke trodde de hadde fått til / brukt tid på. Etter 8 års ventetid er jeg hittil strålende fornøyd med "2'eren", og jeg er like begeistret over Rdr2 som jeg var over Rdr. Helt enig at spillet fortjener 10/10, og da har vi fortsatt en spennende online del til gode å prøve.
 5. Sliter med at taleassistenten henger seg opp etter at jeg får svar på en tre-fire spørsmål. Hjelper ikke å lukke assistant og gå inn igjen. Andre som opplever dette?
 6. Er det noen spesiell fremgangsmåte? Å koble til en tilfeldig server i USA og logge inn på netflix.com i nettleseren tar meg tilbake til norsk bibliotek
 7. Takk for svar. Det var det jeg trodde. Så vidt jeg ser kan man ikke erstatte vanlig ammopuch med en annen gadgets i beta så da gidder jeg ikke fly rundt med to ammogadgets. Regner med man kan velge mellom to de i fullversjonen. Ellers hender det jeg sliter med å dele ut ammopoucher. Står jeg har både 1 og 2 tilgjengelig, men jeg får ikke til å kaste til utålmodige lagkamerater før jeg har 3 på kropp...
 8. I battlefield 1 spilte jeg utelukkende som support. Hittil i betaen har jeg gjort det samme. Deilig å være selvforsynt med ammo, samtidig som det er viktig for fremrykninger å kunne mate gutta med kuler. Men, jeg får ikke til å kaste ammo med mindre jeg står ovenfor eller kan se på en medspiller. Er det ikke mulig å kaste det ut på tilfeldige steder? Noe jeg gjorde mye av i BF1 var å kaste ut ammo på steder/passasjer hvor jeg visste at medspillere ofte beveget seg. Noen som vet?
 9. Fikk den nyeste versjonen på Android da jeg er betatester. Opplevde to ganger i går at overføringen til en venn ikke gikk gjennom, samt at jeg fikk feilmelding når jeg skulle betale med vipps gjennom nsb appen. Mye rot. Dette var på tre helt forskjellige tidspunkter i går Når der er sagt er den nye appen langt bedre utseendemessig, og flott at det nå er lettere å se når noen har overført kontra skrevet som melding
 10. Hadde på det tidspunktet ingen midtbanespillere på benken. Kun Wan-Bissaka, Peltier og Kamara i tillegg til keeper. Billigste 4.0 for å fylle på midtbanen. Ellers ble var det en helt ok runde poengmessig. Ser frem til helgen. Håper Salah får noen nettkjenninger hjemme mot Brighton. Firminho har fortsatt til gode å score, noe jeg tror han gjør til helgen. Da kan det bli greit med poeng. Litt treg start på Eriksen. Satser på at han kommer mer i gang nå som Kane har funnet scoringsformen rekordtidlig.
 11. Tja, kokte nok litt over samtidig som det var spillere jeg hadde tenkt å starte med/få inn på lang sikt. Men når situasjonen med KDB oppstod og jeg hadde alt brukt ukens bytte, var det like greit å gjøre de nå.
 12. Ble nesten sånn i helgen med Mkhi.. Heldigvis ble det goal på richarlison og et par assists på Mendy. Mål på robertson i morgen så har endringene gitt grei uttelling
 13. Endte med å bruke wildcard. Litt tidlig, men det var en 3-4 endringer jeg ønsket å gjøre på sikt som jeg like godt gjorde nå. Har nå et lag jeg kan ha i lang tid fremover. Skal holde med ukentlig bytter på de som eventuelt blir skadet. Måtte få inn Richarlison da alle andre i ligaene mine har han. Ellers ble det Robertson for Van Dijk, Mendy for tomkins samt at jeg fikk inn David Luiz i den bakre rekken. Ut med kevin de bruyne og Mkhitaryan for Richarlison og Jota.
 14. Dere kan jo gjette hvem som byttet ut Sane med KDB i går.. Får vel bare gå noen poeng i minus. Har to midstoppere på benken og kamara som reserve på spiss. Frister lite å legge om til 4-3-3
 15. Tenkte umiddelbart etter runden at jeg fikk greit med poeng, men så oppdaget jeg at de fleste andre hadde både richarlison og sane, og dermed dro inn det dobbelte.. Hadde i utgangspunktet tenkt å bruke denne runden på å bytte ut L.Sane med KDB. Ser de møter huddersfield hjemme. Tror dere Pep sparer vm spillerne i større grad enn nå i helgen, og benker KDB i 90 min?
×
×
 • Create New...