Gå til innhold

Beisfjord

Medlemmer
  • Innlegg

    163
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Beisfjord

  1.  

    Funker IPv6 dersom du kobler PC direkte i kabelmodem? Sikker på at din PC/dings støtter IPv6?

     

    Testet nå, og ja, hvis jeg kobler pc'en rett i kabelmodemet så jeg beskjed om at ipv6 fungerer helt fint.

     

    Usikker på hva som skjedde, men etter å ha plugget pc'en rett i kabelmodemet og sett at det fungerte, så koblet jeg igjen i routeren og da fungerte det plutselig. Har valgt native under ipv6 konfigurasjonen.

     

    Når det ikke fungerte så fikk ikke routeren noen lan prefix length etc. men nå dukket det opp. Uansett, viktigste er at det fungerer :)

  2. Har aktivert ipv6 på min side hos canal digital. Men i asus kontrollpanelet så er det litt uklart hva som skal velges. Installert nyeste firmware på routeren. Har prøvd det meste under ipv6, men det rapporteres fra ipv6 test sidene fremdeles at jeg ikke bruker ipv6, som for eksempel fra denne: http://test-ipv6.com/.

     

    Noen som har fått til dette og har noen tips å dele? :-)

  3. dLAN 500 AV Wireless+

     

    Sadly, its Wi-Fi performance wasn’t as good as we’d hoped, but it’s important to remember that the dLAN 500 AV Wireless+ is a HomePlug with a built-in Wi-Fi adaptor, not a top-of-the-range wireless router. We connected to it on the 2.4GHz band using our laptop’s built-in Centrino Wi-Fi adaptor and achieved an average data rate of 28.5Mbit/s at one metre, 7.9Mbit/s at 10 metres and 2.14 at 25 metres. These aren’t fantastic speeds, especially around the 10 metre mark, but it should be enough to provide Wi-Fi coverage over a bedroom or two.

     

    Har du forslag til noen alternativer eller er det stort sett snakk om kompromisser når man trenger å utvide rekkevidden for Wi-Fi hjemme?

  4. Ser etter en mulighet for å få god dekning for WiFi i hele huset WiFi og kom over Devolo dLAN 500 WiFi (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=781678).

     

    Er dette noe å satse på? Eller vil denne også kutte båndbredde i 2 som jeg har intrykket av at repeatere/extendere gjør? Eller fungerer "WiFi move" teknologien deres anderledes?

     

    Og hvordan router kan dette være greit å kombinere med? Regner med at i det tilfellet her så vil man slå av/ikke trenge wifi funksjonen i routern.

     

    Eventuelt er det noen andre alternativer jeg bør vurdere?

  5. Enkleste blir om du har playseat mot en vegg, så vanlige skjermarmer på veggen.

    Da slipper du unna med knapt en tusenlapp ekstra for armene, det jeg har sett tidligere av seter med feste for flere lcd har vært dyyyyrt

     

    Ja, jeg har også sett at ferdige oppsett kan koste en liten formue. Å basere seg på å sette opp noen armer høres ut som ett godt forslag ja.

  6. Men hvordan er ytelsen? :roll: Vil vel regne med at den kommer seg den også, men hvis den ikke er på topp så hjelper det lite at den er en drøm å jobbe med, bare å se på objektorienterte databaser. De er utrolig kraftige, men går fremdeles tregt som sirup og da kan man bare glemme å selge det.

     

    Nå påstår jeg ikke at dette er tilfellet med microsoft sin, men poenget erat ytelsen må være på topp for at det skal være noe vits.

×
×
  • Opprett ny...