Gå til innhold

Galilee

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Galilee

  1. Mulig det er blitt sagt tidligere i tråden, men Desire HD har tydeligvis en "vanlig" LCD skjerm, og ikke en s-lcd som annonsert tidligere av HTC. Står masse om dette på xda-developers.

     

    På den andre siden så får f.eks skjermen på HTC Evo 4G masse skryt, også sammenlignet med AMOLED-skjermer, så forskjellen er nok ikke stor - selv om det er litt synd. Har også lest at LCD-skjermer bruker mindre strøm? i så fall er jo det bra.

     

    Har forresten for min egen del bestilt en slik telefon på jobben. Gleder meg! :D Ut med den gamle HTC Touch HD, inn med Android.

     

    Når det gjelder batteri så er de foreløpige kommentarene jeg har lest på forumer at det er ganske bra. Var en som mente han hadde 50% batteri igjen etter en dag med masse spilling, lytte på musikk til jobben dagen etter og så spilt en god del til. Jeg håper i alle fall på et par dagers batteri og ikke behov for lading hver natt.

  2. Ingen av de probleme her.

    Eneste som trekker litt ned er at bilder inne i dårlig lys blir elendige, men det er ikke så uvanlig på mobilkameraer da. Ville uansett aldri brukt mobilen som "ordentlig kamera", det blir mest for morro.

    Ellers ruler telefonen. Min har aldri hengt seg eller være problematisk.

  3.  

    Verken N73 eller N93 har oppgaveliste, såvidt vi har fått med oss. Hvis du har funnet det på telefonen, hvor har du sett da?

    6868469[/snapback]

     

    Gå inn på kalenderen. Trykk Valg, og velg Gjøremålsvisning. Dette er den samme lista som Outlook sin Oppgaveliste, og den synkes mot den. Dagens aktiviteter kommer opp på forsiden på mobilen.

     

    Ops, det var visst svart på det...

  4. Jeg irriterer meg en del over joystikken, allerede etter en uke har den begynt å bli dårlig..

    6761046[/snapback]

    På hvilken måte?

     

     

    Andre som har hatt telefonen en stund som kan uttale seg om joysticken? Makter ikke å ha en joystick som blir dårlig etter en mnd.

    6761624[/snapback]

    Har hatt mobilen i ca tre-fire uker nå tror jeg, ingen problemer hittil :)

  5. Ladetiden er ca en time, men som sagt over trenger man ikke lade den opp og ut slik man gjorde i gamledager. Mobilen var nesten full for batteri når jeg fikk den, så jeg bare brukte den med en gang.

     

    Til msov og Tee: Den funksjonaliteten finnes ikke i telefonen, dere trenger ekstra program. Dette er sagt flere ganger i denne tråden. Anbefaler dere å lese fra rundt side 30 når folk startet å få den. Er masse gode erfaringer og tips gjennom tråden.

  6. Det som blir litt rart for meg i mange slike anmeldelser er at man ikke ser på pris i forhold til hva man "forventer" av telefonen. F.eks kritiseres skjermen for å ikke ha samme oppløsning som to andre telefoner som koster over 1000kr mer. Forventer man en slik skjerm på en telefon som koster 2000kr i stedet for 4000kr da? Blir litt rart å kritisere for slikt synes nå jeg.

  7. Jeg må også stille meg veldig undrende til den anmeldelsen. For det første flere feil, som ovennevnte person bermerket. I tillegg kan jeg nevnte at telefonen faktisk har oppgaveliste, noe anmelderen sier den ikke har. Det heter Gjøremål på telefonen. (Jeg har nemlig 3 ugjorte gjøremål i følge telefonen min, gjøremål den har hentet fra Outlook på jobben)

     

    Mp3-spilleren fungerer utmerket med god lyd. Det er det også i de eksterne høytalerne, i alle fall sammenlignet med alle tidligere telefoner jeg har hatt. jeg har også fått overveldende respons fra folk når mobilen min ringer og ringelyden er mp3.

     

    Ble veldig overrasket over konklusjonen i alle fall. Slakt på nesten alle punktene og så terningkast fem? Det henger jo virkelig ikke på greip, burde vært 3-4 i følge karakterene tidligere. Ellers er jeg enig med en 5-er, selv om jeg kanskje ville gitt den 6-er i forhold til hva man får innpakket i en såpass liten telefon.

  8. Nei det er faktisk helt smooth. Jeg encodet en episode med serien Deadwood. Orginalen var sånn xvid-variant på ca 350MB, altså hdtv-rip. På mobilen var bildet helt sykt bra faktisk. Smooth som faen og klart og fint. Eneste problemet er at skjermen tross alt ikke er SÅ stor da :)

     

    Funker forresten utmerket å encode filmer i helt opp til 30fps, uten at jeg vet om det er så mye poeng. Har en fil her som orginalen er på 29.7fps, og når jeg encodet med 29.7 så var det veldig fint og smooth på mobilen. men det var helt ok med 25fps også. Aner ikke hva som er lurt, men vil tro at det kanskje er optimalt med samme fps som orginalfila.

  9. Når man sender en episode f.eks. Av simpsons fra dataen til mobilen,hvor mange fps kan du da se den i max?

    Så på et annet forum at n73 kunne vise filmer max i 25 fps,stemmer det?

    For den kan jo bare filme i 15 fps,visst jeg ikke tar feil. :hmm:

    6688623[/snapback]

     

    Jeg sitter med programmet SUPER nå og encoder video til den. Det fungerer når jeg velger f.eks. mp4 og MPEG-4, samt 320*240 i oppløsning, 25fps og 480kbps. Jeg tror dette er mer eller mindre optimale innstillinger. Fordelen med den oppløsningen er i alle fall at Real Player viser den i HELT fullskjerm, og fordi skjermen er den oppløsningen så mer er strengt talt ikke vits tror jeg :) bitrate-innstillingen ser jeg ikke så stor forskjell på, men 512 skal visstnok være maks med mpeg4. h.263 funker fint, men h.264 får jeg ikke til å virke med SUPER (dvs mobilen klager på resultatet, ikke SUPER).

     

    http://www.forum.nokia.com/main/resources/...ideo/index.html

  10. HS-20 var temmelig dyrt ennå spør du meg, nesten 500,- Håper mobiltec24 får det inn snart, da bestiller jeg nok.

    6685848[/snapback]

     

    210kr på mytrendyphone, men de har den ikke på lager for jeg fikk bare en av to varer jeg bestilte derfra, og de sa de skulle ettersende hs-20.

  11. Er som sagt over andre headset som fikser dette. Jeg har bestilt meg HS-20 med den adaptergreia, så nå skal det bli ordning på sakene ;)

     

    Ellers så velger man sang frem og tilbake med tast 4 og 6 om man er inne på mobilen men du må være i mediaspilleren da. Hadde vært fint å kunne gjort dette med snarveitaster ute i ventemodus.

  12. Hei

    Jeg lurte på om det fantes noen programmer for Symbian v.3 til Nokia N73 som gjør slik at man får en liste over ord (og velger med joysticken) i stedet for å bla gjennom ord med *-tasten?

     

    Finnes det eventuelt andre programmer som forbedrer funksjonaliteten rundt sms-skriving? f.eks. flere valg med ordboka, mulighet til å raskt velge de mest brukte mottakerne osv.

×
×
  • Opprett ny...