Gå til innhold

Realityhexor

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Realityhexor

  1. Men behøver vi 5nm?

    Om vi får transistorer som er laget av et materiale som er mer egnet så vil jo ytelsen kunne øke betraktelig allerede på dagens nm , feks Silicon har en teoretisert maks hastighet på 40Ghz, mens Graphene har en maks hastighet på 1000Ghz , i praksis så har nå Samsung greid å få til det som kalles en Barristor for å kunne ta i bruk Graphene og laget en "Chip" på 300Ghz

     

    Det finnes et marked for ytelse, og det finnes et marked for å få så elektronikk så smått som overhode mulig (Nanoteknologi), så ja 5nm behøves.

  2. Pussetid på 2 minutter handler vel først og fremst om virketid for tannkremen. Spesielt fluortannkrem krever litt tid for å virke skikkelig.

     

    Slik jeg har forstått det så var 2 minutter en "tommelfinger regel" for at folk flest skal ha "grei nok tid" på å rekke over å pusse alle tennene.

     

    Angående flouren så er det vel det at man ikke bør skylle munnen med vann etter tannbørsting, men bare spytte ut og dermed la flouren virke. Var det ikke en artikkel om det på VG for en stund tilbake?

     

     

    Håper virkelig dette produktet viser seg å være reelt og funker.

    • Liker 1
  3. Om du ikke forstår poenget mitt: Det er en ufin hersketeknikk å tilegne andre folk emosjonelle reaksjoner når du ikke aner hva folk føler, ingen har sagt de føler seg støtt i denne tråden, det er ingen likhet mellom å synes feks at noe er dustete, og føle seg støtt. 

     

    AtW

     

    Men for svarte.. Enig med TheMuck her, du kommer med masse bra ATW men nå ble det ekstremt med kverrulering her.. Jeg føler meg støtt - Sånn, så ble du motbevist også

    • Liker 6
  4. Jeg venter heller på at Asus skal komme med en vannkjølt smart klokke, for det hadde vært omtrent like praktisk :p

     

    Lite praktisk? En slik løsning er da perfekt for f.eks en student-gamer. En som ikke bryr seg om å ha en pc som ikke er papirtynn og veier 500gram med seg på skolen og som ønsker å en ekstra boost i ytelse når en kommer hjem.

     

    Også praktisk for gameren som blir dratt med på ferietur.

     

    Faktisk ganske praktisk for alle som har behov for det. Prøv å argumentere mot den du:-P

    • Liker 1
  5.  

    Sweet! Men jeg lurer på hvordan de skal håndtere det historiemessig med tanke at det også er en utvikling i WoW samtidig. Om de skal liksom dele det opp til forskjellige tidsaldere, parallelle dimensjoner, eller prøve å få de til å henge sammen på en måte.

     

    Selv om Blizzard hadde startet utviklingen av Warcraft 4 i dag, ville ikke spillet kommet ut før 2020 (med tanke på Blizzards vanlige utviklingstid). På det tidspunktet er nok WoW rimelig dødt og de kan lage en ny historie til WC3 uten å ta hensyn til WoW.

    Historien er ikke noe som skapes helt til slutt. Om utviklingen av Warcraft 4 hadde startet i dag, måtte de tatt et standpunkt om de skal dele historien opp til forskjellige tidsaldere, paralelle dimensjoner, eller prøve å få de til å henge sammen på en måte. Frem til 2020 iallefall.

  6. Legg gjerne flere, sånn at du har noe å gå på hvis det skulle skje noe med den ene :)

    Det er da vel ikke så normalt å gjøre? Med mindre du sikter til å legge en fiberkabel med flere fibre i, da for høyere kapasitet. En G12 fremfor en G2.

     

    Forlegningsmåten har også noe å si, ligger fiberen i gruver/kulverter bør man legge en kabel med beskyttelse for gnagdyr f.eks. Ligger kabelen nedgravd 1m under bakken, bruker man en annen type.

  7. Det er rart å lese hvordan mange her kommenterer hvorfor folk er villige til å ødelegge filmopplevelsen for en CAM versjon. Hva vet dere hvordan andre opplever en cam? Ironisk nok er flertallet gamere enige om at grafikken ikke lager et bra spill, det samme gjelder vell film også? Storyen er det samme, uansett kvalitet på lyd og bilde. Man trenger ikke være desperat for å se en cam, kanskje man bare ikke er like kresne som dere som nekter å se noe som helst som ikke er i 4k.

  8.  

    Nå var akuratt dette punktet som fikk meg til å stemme blåblå men; Fy faen at det er lovlig?? Makan til frekkhet. Her sitter vi å stemmer frem partier som lover ditt og datt og så bryter dem løftene sine? KanDa er jo hele valget basert på løgn og bedrageri?? Ja til gjennvalg??

     

    Du har vel strengt tatt bommet litt om du stemte blåblått for dette punktet. Da burde du stemt mer sentrumsorientert, kanskje, da Høyre er den største delen i blåblå regjering. Med flere stemmer mot Venstre, KrF og FrP hadde det vel vært nærmere mulig å faktisk støtte dette punktet.

     

    Venstre har nå i hvert fall gått ut med noe slikt som: "Ikke opp til diskusjon igjen? Vi får se!" Så det er vel liten tvil om at dersom det var dette punktet du stemte etter, burde du valgt for eksempel Venstre. Eller Piratpartiet for den saks skyld.

    Ooops, mente at det -ikke- var dette punktet som fikk meg til å stemme blåblått :p

    • Liker 1
  9. Enda et selskap som prøver seg med egen gamepad. Men hvorfor ikke. Men kudos for å lage den styggeste håndkontrolleren i historien. Den er jo verre enn den rombananen til Sony, og det sier litt. Og når skal folk forstå at en gamepad aldri vil kunne overta for mus og tastatur? Gamepad klarte det ikke. Trackball klarte det ikke. Touchpad klarte det ikke. Denne gamepaden er ikke noe annen enn stygg gamepad uten analoge stikker. Tviler sterkt på at det blir noe bra.

    .

     

    Mus og tastatur er høyst smak og behag. Din syting er også unødvendig, da det er bare positivt at noen våger å satse nytt og spennende. Folk syter når noen prøver å innovere, folk syter når ingen prøver å innovere.

     

    Faktisk tror jeg steam er inne på noe her, om det blir slik at "konsollen" blir modulær og at spill kjøpt gjennom steam vil fungere på PC og konsoll. Da er det en mulighet for at de tar innersvingen på hele konsollmarkedet. Eneste som motvirker dette er eksklusive spill. Og det faktum at steam allerede er veldig godt etablert blant gamere så kan de få flere xbox-/ps- only utviklere til å hopper over også. Om ikke annet for å prøve det ut.

    • Liker 2
  10.  

     

    Den som har kommet på nye navnesystemet burde fått sparken.

    Synes navnene er egnet til å skape forvirring, ja.

    Ja, jeg blir også ekstremt forvirret når noen legger til 1 bokstav og en bindestrek/mellomrom i ett merkenavn. Den idioten som bestemte seg for å skille generasjonstallet ut fra resten av tallrekka burde henge fra taket. OG I TILLEGG, legge til en bokstav. Hvor er det verden går. Totalt kaos.

  11.  

     

    No kjem vel alle sony gutta/ jentene og seie : "Åh Kamera ja, det lika vi..So lenge noke er på X1 so suge det uansett...." and let the hate on me begin

    Men i helskottes! PlayStation 2 har også kamera, samme har PS3, og ikke minst Xbox 360. Microsoft fikk jo kun pepper fordi det var "always on" og ikke minst "always online". Du klarer vel å se den bitte lille komplikasjonen dette skaper i møte med så kalt personvern?

    Nå er vel bruk av "personvern" argumentet noe av det dårligste man kan komme med. Når man går til innkjøp av xbox1 gjør man det med full viten om kameraet.

    Det blir jo som å kjøpe inn overvåkningskameraer til huset, og si "ÅNEI MEN DET FILMER JO HJEMMET MITT".

     

    Derimot mener jeg at valgfrihet er en viktig faktor når jeg velger hva jeg vil eller ikke vil ha. Liker ikke å få noe påtvunget samme hva det gjelder.

×
×
  • Opprett ny...