Gå til innhold

andrej45

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av andrej45

  1. Har installert Vista og drivere til trådløse nettverkskortet, men får ikke starta trådløse nettverkskortet.

    Har førsøkt å installere Launch Manager og konfigurere denne, men får ikke konfigurert. Lasta forøvrig ned den siste versjonen av Launch manager, men heller ikke denne støttet vista.

     

    Noen som har noe tips om hvordan vi får igang det trådløse nettverkskortet?

     

    Godt spørsmål.

     

    En mulighet er å sette i bios til at kortet aktiveres automatisk ved oppstart. Dette er ikke optimalt, men fungerer. Hos meg deaktiveres det hvis pcen f.eks går i dvalemodus og man må restarte for å startet det igjen.

  2. Hei!

     

    Jeg har begynt i ny jobb som en "Multimedia Associate" for en bedrift som produserer store kraner, vinsjer osv. Arbeidsoppgavene våre vil være for det meste å lage kursmateriale for disse produktene ved bruk av video, foto og 3D modeller/animasjon.

    Vi skal selv finne ut hvilket utstyr vi ønsker å bruke ettersom dette er en nystartet avdeling i firmaet.

     

    Spørsmålet er om vi skal gå for Mac eller pc, og hvor kraftig maskin vi trenger. Vi er 2 stk, og ingen av oss har erfaring med Mac. Nesten uten unntak bruker vel designere osv Mac, men i vårt tilfelle har vi veldig varierte arbeidsoppgaver og er avhengig av mye forskjellig software.

     

    Støtter Mac 3ds max? Eventuelt hvilke modelleringsverktøy er vanlig å bruke her? Vil det bli problemer ved import/export av gamle 3d-modeller laget tidligere her på huset?

     

    Det vi har best kjennskap til er Adobe produktene (Photoshop, Illustrator, Premiere osv) og 3D Studio Max. Jeg ser ikke så mange grunner til hvorfor vi ikke skal gå for pc, men lurer på om andre har meninger/forslag rundt dette og hvor heftig maskin vi behøver? F.eks 3D rendering er ekstremt ressurskrevende og vi må ha hardware som er såpass bra at vi ikke blir sittende foran et timeglass mesteparten av arbeidstiden.

     

    Ønsker også gjerne tilbakemelding fra folk som har lignende jobb og hva slags utstyr og software dere bruker..!

×
×
  • Opprett ny...