Gå til innhold

Tern

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tern

  1. har leita etter denne filmen en stund, men husker så lite fra den at jeg aldri har leita ordentlig.

     

    handler om en gutt ca 14-16 år som blir er nødt til å bli med ut til sjøs for å hjelpe familien eller noe lignende, ute på sjøen havarerer skipet å han havner på en øy der de innfødte er noe kannibalsk eller lignende, og han setter opp øya fullt av feller for noen som kommer etter han, på slutten så kommer han seg hjem etter noen år.

  2. hva er det du egentlig mener med mobilt nettverk?, er det at du får epost å push apps oppdaterer seg automatisk? ellers bare toggle av 3G og dataroaming under Innstillinger/generelt/nettverk, da kan folk ringe til deg osv, men det skal ikke være noe ned/opplasting av data utenom ringing og sms, og hvis du vil slå av det også er det bare å tiggle flightmode på, funker å bruke wifi med flightmode.

     

    det med at mobilen går på nett uten at du vil det eller ikke burde en toggled off dataroaming fikse.

  3. vi var bestevenner i nesten 2 år før vi ble sammen, men åja, vi kranglet, vi bodde sammen 8 måneder av de 14 vi var sammen, kranglet over at jeg ikke rydda opp etter meg, eller at jeg ikke støvsugde gulvet før jeg dro på jobb, bare sånn små ting som er lite relativt, husker en gang spesielt, hun slo opp med meg en gang fordi jeg ikke SA, jeg elsker deg, på litt over en uke, var ikke noe jeg hadde tenkt på i hele tatt, men andre tider så var det helt rolig, komfertabelt, kunne komme hjem fra jobb å bare sette meg ned i sofaen, så kom hun, satte seg i armkroken min, snakke litt om hvordan dagen var, bare slappe av, det var det digge med forholdet, nærheten. men så kom den med en sinnsykt høy pris.

     

    og til ditt respons til hva kynxx sa, ja, det er vondt, sinnsykt, jeg ville gå tilbake så sinnsykt mange ganger, men jeg hadde kompiser som innså hvordan hun var, de hjalp meg mye, bare hang med meg og etc

  4. vet ikke om jeg skal gi deg kudos for å holde ut med denne jenta eller klaske til deg i ansiktet for å få deg til å snappe ut av denne situasjonen, var sammen med ei dramaqueen for noen år tilbake, var sammen i 14 måneder, etter det ble jeg så lei av at hun skulle ha oppmerksomhet på all slags måter ved å kysse andre karer / nesten gå til sengs med de til å dumpe meg for at jeg skulle gå på kne for å få henne tilbake, men til slutt gidda jeg ikke mer, den siste gangen hu dumpa meg, gidda jeg faen ikke å få tilbake, selv om jeg var hodestups forelska, var mer vondt enn godt, og jeg må si det er på min top 5 liste over ting jeg syns var bra at jeg gjorde.

     

    prøver ikke å stjele tråden, men siden du "slår tilbake" alle kommentarene og tipsene tenkte jeg at min story kunne hjelpe deg med å komme deg videre, jeg syns virkelig at du ikke skal krype tilbake til henne, ta deg litt tid, selv om deg gjør vondt, få litt perspektiv på det. om du savner henne så sinnsykt mye etter litt tid, ja, do your thang.

     

    men ut ifra OP å svarene dine så er du en kjærne kar, du er 20? det er mange fine damer der ut som venter på en kar som deg, ta deg litt tid, kjenn på det å være singel, bruk den tida du brukte på dama til å henge med kompiser, ha det gøy.

×
×
  • Opprett ny...