Gå til innhold

baarsk

Medlemmer
  • Innlegg

    260
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av baarsk

  1. Bor du i tjukkeste Oslo er sikkert Dab fint. Men bor du uti distriktene (spesielt i Troms og Finnmark) så får du problemer.

    Fiskerne er i harnisk fordi DAB ikke har rekkevidde ute på havet når de er nødt å høre værmeldinger. Det hadde de med FM. Faktisk en sikkerhetsrisiko for fiskere og andre fartøy som trenger informasjon om været.

     

    Dette er jo informasjon fiskerene kan få via kystradioen.

     

    http://www.kystradio.no/privat/hvorfor-bli-kunde-av-oss/hva-er-greia-med-kystradiostasjon-og-vhf-radio/?gclid=Cj0KCQiAwp_UBRD7ARIsAMie3XZ9x8IZ788erLOkiE368SNEPr90gIxkn22yOyHbnjG-zBHNQiMJQ5UaAgoeEALw_wcB

    • Liker 3
  2. Jeg vil ikke ha alt gratis, jeg vil ha en sunn og god vektfordeling av mediedekningen som innbyr til sunn vurderingsevne og konkurranse mellom leverandørene, ikke et saueflokk om Adobes alter. Artikkelstillingen 32:2 sier litt. I tillegg til dette stikkes det inn setninger som "dette kan lett fikses med photoshop/lightroom" i tester av utstyr, teknikker, bildeomtaler, workshopomtaler osv. Hvis du finner en eneste artikkel der det står "dette kan lett fikses med Gimp eller Corel Draw" så må du gjerne si i fra. Jeg vedder en øl på at du ikke finner det i noen Akam-artikkel.

     

     

    Noen treff var det no og ikke bare negative..

     

    https://www.google.no/search?q=bruk+gimp+site:http://www.akam.no&lr=&hl=no&noj=1&tbas=0&source=lnt&sa=X&ei=LQOQUoasM-ml4ASckIGoCQ&ved=0CBwQpwUoAA&biw=1280&bih=780

    • Liker 2
  3. Kredittkortutstedere lærer av tidligere feil og misbruk.

     

    Et kort som ikke er makulert kan misbrukes eller brukes som grunnlag til misbruk, ved å lage duplikatkort og endre deler av informasjonen.

    Ikke et problem så lenge det er online transaksjoner, men mye styr på offline.

     

    Hvis det er veldig vanskelig for deg å sende inn for å avslutte kredittkonto, så snakk med banken din og de tar kortet og sender melding (du signerer) om kontoavslutning.

     

    Med mindre du har Skandiabanken ol. så går dette greit og det vil ikke koste deg noe..

  4. Hva som fungerer i de ulike nettbankene er avhengig av hvilken bank det er snakk om. Det er ikke slik at alle bankene bruker den samme nettbanken.

     

    Sikkert riktig, men tror du ikke de fleste har en søkemulighet? Neppe noen banker som vil ha kunden på tråden, hver gang kunden var på jakt etter info om en transaksjon :-)

    Søkemulighetene ligger sikker der, kunden må bare finne den :grin2:

  5. Ok... på hvilken måte med gjeldende regler mener du at utleier må betale skatt for utleie av det minste av 2 soverom med tilgang til bad, kjøkken og fellesrom.

     

    Forklar situasjonen... jeg ser den ikke, forutsatt at standard på soverommene er like.

     

    Var inne på Skatteetaten (linkene) og leste litt om dette, det står litt der om de krav som stilles til bolig: Flermannsbolig, tomannsbolig, hybel osv.

     

    Med det som bakgrunn er jeg fortsatt enig i artikkelen på Hegnar.no

  6. Synes denne artikkelen faktisk konkluderer på feil grunnlag....

     

     

     

     

    Dette er rett...

     

     

     

    Her konkluderer Hegnar med at utleie av hybe i bokollektiv ikke kommer inn under skattefri inntekt uten noen betingelser.... det er jo feil.

     

    Leier du ut det minste at 2 soverom mens fellesarealer som kjøkken, stue og bade er delt likt så vil jo jeg påstå at utleier bruker minst halve boligen selv og da er det dermed skattefritt!

     

    Hvor mye utleier bruker er jo en ting, men hvor mye bruker leietaker da? Tegn opp en 3 roms leilighet og regn ut hvor stor del av boligen leietaker disponerer. Husk også at det er kommet nye regler om dette, du kan lese mer om emne på: http://www.skatteetaten.no/no/Person/Selvangivelse/Bil-og-bolig/Bolig/Utleie/Utleie-av-del-av-bolig/Skatt-ved-utleie-av-bolig/Utleie-av-deler-av-enebolig-tomannsbolig-flermannsbolig-og-tilknyttede-bygninger/

     

    Og om gamle, og om nye regler her: http://www.skatteetaten.no/no/Person/Selvangivelse/Bil-og-bolig/Bolig/Utleie/Utleie-av-del-av-bolig/Skatt-ved-utleie-av-bolig/?chapter=3869#kapitteltekst

×
×
  • Opprett ny...