Gå til innhold

Thiraphat

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thiraphat

  1. Hei,

    Har et problem med vlc. Det hender at den henger seg når jeg skal se film. Dette gjelder ikke alle filmer, men en god del. Enten henger den seg ved "advarselen" eller i menyen. Har funnet en måte å komme meg forbi dette på, men vil helst ikke at det skal skje i det hele tatt :p har installert forskjellige codecs men det hjalp heller ikke.

    Hva kan det være at den henger seg?

     

    - Takk for svar

  2. "pæra" har gått.

     

    LCD skjermer har "baklys". Og det er er lampe. Når den går så funker skjermen, men man kan ikke se noe. Hvis du har en ekstern skjerm kan du koble den til den inntil videre så du får brukt maskinen.

     

    Så lenge maskinen er under 5 år gammel skal du få dette byttet gratis på reklamasjon. Er den under 1 - 2 år går det på garantien. Bare å kontakte de du kjøpte den av.

     

    AKIRA

     

    Kunne tenke meg noe sånnt ja ...

    Tusen takk for svar! :)

  3. Hei.

     

    Skjermen på min Acer aspire5920 er helt mørk. Det går ann å se hvist jeg har sterkt bakgrundslys i rommet, men fremdeles veldig vanskelig å tyde.

    Det går ikke ann å skru opp lysstyrken på skjermen, har prøvd flere måter så tror det er det som er feilen. Er det noen måte å fikse dette på?

     

    Takker for svar.

  4. Hei.

     

    Slangen som går fra motoren og til radiatoren henger i en tynn tråd ...

    Det stykket på radiatoren som slangen kommer over har knukket av et stykke, så den henger såvitt. Det jeg lurte på var om jeg nå må kjøpe hele radiatoren ny? For det stykket som har knukket av er i ett med radiatoren.

    Finnes det en annen løsning?

     

    Takker for svar.

     

    Mvh

  5. Skjønner ikke helt problemet ditt. Er det slik at du får MYE dårligere bilde enn tidligere TV, eller er det slik at bildet ser likt ut på 720p og 1080p, men at du vil at spillet skal kjøre i 1080p fordi du tror at bildet blir bedre da?

     

    Det er som det blir nevnt tidligere her at, selve spillet må være laget for 1080p hvis du ønsker å ha fullt utbytte at det. Prøv f.eks. å last ned demoen av Wipeout HD. Det spillet skal støtter 1080p fullt ut.

    Ja. MYE dårligere! Spillet oppleves som 576p når jeg spiller ...

    på den forige TV`en funket det fint.

  6. 2. Har bl.a. GTA IV og LBP som på den forrige TV'en alltid startet i 1080p. Det gjør de nå og, men når jeg starter spillet, er oppløsningen dårlig.

     

    Hvilken oppløsning sier TV'n at den tar imot da ? De fleste TVr sier ifra hvilket signal de viser eller har en "info" meny med denne informasjonen. Og hva slags kabel bruker du da ?

     

    Og hva slags TV hadde du, og hva er den nye?? (HD-Ready/Full-HD/LCD/Plasma/LED)

    når jeg starter ps3`en står det 1080p og når jeg starter et spill står også 1080p men vises i 720.

     

    Den forige TV`n var bare HD ready, og den jeg byttet til er full HD. Begge LCD

  7. 1. du må inn på video menyen på ps3 og sjekke at alt er rett satt opp der.. 1080p aktivert osv.

     

    2. Nesten ingen spel til ps3 er full-hd. 95% av spillene er 720p, slik er de laget og slik skal det være. Hvilken oppløsning får du når du starter spill ?

     

    1. Alt er satt opp slik det skal.

     

    2. Har bl.a. GTA IV og LBP som på den forrige TV'en alltid startet i 1080p. Det gjør de nå og, men når jeg starter spillet, er oppløsningen dårlig.

     

    Det skjedde etter en update på PS3'en; updaten før "2.76".

  8. Hei!

    Har fått ny TV (full HD) og når jeg kobler PS3`en fra den gamle TV`n til den nye og skal spille får jeg ikke full HD sånn som det skal være. Har hørt det er noe som må "resettes"? Noen som vet noe om dette?

     

    - Takk på forhånd!

  9. Hmm, da er det vel registerkjede. Hør om når clutch, bremseskiver, bremseklosser, dempere og alle slike slitedeler er byttet. Når bilen har gått såpass langt så har den byttet det meste av slitedeler og da kan det være litt greit å få vite når det ble gjort. Se også etter i serviceheftet for å se når eier sluttet å ta service på merkeverksted.

     

    Okei. Står at jeg får med bremseskiver så får noen kjente som kan det til å bytte visst nødvendig.

    Men takk for svar! Hjalp masse! :)

  10. Det kommer an på bilen og hva som står fra før av i annonsen.

     

    Når registerreim ble byttet er lurt å vite, også ting som clutch og slikt, men hva du bør spørre om kommer helt an på hvilken bil og hvilken km.stand der er på den.

     

    Den har gått 290000 ca.

    BMW 5-serie

    I annonsen står det bare om det ytterlige, karossori osv, ikke noe serlig om noe ant egentlig.

  11. Hei!

    Først; jeg har ikke SÅ peiling på biler sånn, mekanisk sett ...

    Jeg fant en bil jeg er veldig interessert i, og tenkte jeg skulle ringe å høre litt om bilen.

    Er det noe spesielt som er lurt å spørre om?

    I artikkelen står det meste om karosseriet og dekk, så der klarer jeg meg :p Men mekanisk sett, er det noe som er lurt å spørre om?

    Alle spørsmål hjelper! :)

     

    Takk på forhånd.

×
×
  • Opprett ny...