Gå til innhold

Lusken

Medlemmer
  • Innlegg

    674
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lusken

  1. ja vi kjøper spillere også men ikke like mye og ikke FOR like mye som mange andre og det mener vi med at vi bygger opp sjel. Hvis ikke vi bygger opp sjel så nevn en klubb som gjør det?

     

    Finnes ingen klubber som bygger opp helt selv, men Atletico Madrid bruker talenter og de spillerne de henter er kun fra Baskerland.

    mhm..men de bruker dem ikke vett..benken er ikke å spill hehe

  2. ja vi kjøper spillere også men ikke like mye og ikke FOR like mye som mange andre og det mener vi med at vi bygger opp sjel. Hvis ikke vi bygger opp sjel så nevn en klubb som gjør det?

    mhm....(eneste fornuftige fotball duden jeg har møtt på hw), vi har maange på utlån som kommer tilbake neste sesong, og itreer seg roma trøya med stil, og er Roma-gutt...

  3. Mafia.

    ok, her har vi en som ikke har greie på hva han snakker om... :cool:

    Det er dessverre ikke mellom italia, som er problemet. men derimot Nord italia (inter, milan, juventus), som må ta til seg ulovlige modler, fordi andre klubber har potensialet til å bli bedre... :mad:

     

    Det der er feigt aa si. Juventus har blitt tatt for juks, var vel spekulasjoner rund Milan. Men aa ta med Inter fordi de ligger i nord og foran Roma paa tabellen er bare teit.

    Hehe, mente ikke at Inter tar eller bruker det (selv om jeg ser at jeg har skrevet det sånn, sorry)....

    Dog er det noe merkelig med Milan. Jeg gjetter Berlusconi som Italia's nye "leder" som sprøyter plutselig inn litt extra penger inn i milan (Og aksjene hans går visstnok svært dårlig!), og Milan vinner Serie a...Merkelig :D

    Italiensk fotball er sååå utrolig mye mer enn bare Fotball!

    Dog, er inter et feigt lag, det er det ingenting å si imot, de har kjøpt seg tittelen, de så muligheten med å kjøpe kvalitets spillere fra juve når juve sank nedover, og det var et svært godt trekk. Men hadde jeg heia på inter, så hadde jeg blitt flau! Dette er nok en grunn til at jeg heier på roma, vi bygger 'em opp sjæl!

     

    Bygger opp skjæl, det er vel å overdrive, dere er riktignok flinkere enn Inter har vært, det er jeg helt enig i, håper Inter blir flinkere på dette, det har vi jo etter hvert blitt selvom vi mangler endel, kommer mange unge spennende nå så blir blir veldig gøy å se. Kjipt å miste 3 poeng i sluttminuttene? :p

    Ok, slike utsagn blir jeg svært forbanna på, derfor sier jeg bare:

    Totti, De Rossi, Aquilani, Curci, alle disse spiller jevnlig (3 av de 99 prosent av kampene!).

    Dette er en jækla kort liste, over spillere vi har dyrket opp selv, men det har seg en grunn. Vi i Roma, pleier å gjøre noe med spilleren, når vi ser potensiallet i han, dvs at vi prøver han jevnlig med han i 1-2 sesonger i serie a, og spesielt cupen, deretter låner vi dem ut, noe som skjedde med Aquilani, og se hvor han har endt opp nå, absolutt potensiallet til å bli noe ala totti, hvis ikke på samme nivå (Totti og De Rossi er det noe anerledes med, de var rett og slett en klasse for seg når det kom til sitt nivå vs alder).

     

    Vi har, per dags dato, Okaka, A. Rosi, Cerci og G. Freddi ute på lån, disse spiller jevnlig, og har utrolig stort potensialet, og da mener jeg det virkelig.

    Tror flere av disse spillerene vil bli nøkkespillere iløpet av neste sesong, vent å se.

     

    Deretter har vi spillere som har utviklet seg hos oss, dette er spesielt Barusso med i (kjempe potensialet, med litt klokhet og slepen pasnings fot, har vi en ny viera, definitivt). Deretter har vi Andreolli som har sitt potensialet, er nå utlånt til vicenza...Plaget mye med skader i sitt opphold i roma.

  4. Jeg_ruler skrev:
    Nei faen heller, å miste ned en ledelse på den måten, et utrolig feilaktig dømt rødt kort, Burdisso blir ikke straffet heller etter hans forsøk på å kopiere Taylors takling på Taddei osv. Jeg er fly forbannet ass

    Denne siden er vell egentlig død (Legg meg heller til på msn, så prater vi)...

    Det er svært få roma fans her på hw, og norge generellt, men kjenner mange vett..

  5. såpass jah, gratis faktisk, virker som et merkelig form for salg...hehe :!:

     

    Hehe, ja, folk er jo blitt så vant og hente ned gratis musikk igjenom fildelingsprogrammer, så...

    Men det vil være god reklame og spredningsmuligheter for musikken med å ha en åpen uke hvor folk får det gratis, men gjøre det mulig for folk også og støtte prosjektet hvis de vil.

    jah, går vell over til det....men merkelig så tidlig....er vell ikke akkurat vanlig...men et helt greit tiltak...

  6. Jeg trodde nesten ikke mine egne øyne og bannet med lett sammebitte tenner når jeg så den 8800GTX prisen jeg hadde gått glipp av (misset hele supertirsdagen).

     

    Prisen var hinsides lav.... hadde de gitt GTX til 2700,- tidligere på sine tirsdager hadde jeg sittet med GTX SLI nå vs ett 8800GT. Dog er jeg meget fornøyd med mitt kjøp alikevel.

     

     

    PS!

    Ang. annonsering. Jeg har akkurat meldt meg av tilbudsmail fordi jeg en periode fikk mange kopier og fra mange nettbutikker og hvorfor skal jeg ha det når vi har den ypperlige "ukens tilbud" tråden til orjanp her i forumet. Den bruker jeg hver uke.

     

    Netshop har også flere kategorier for epost "reklame". Så hvorfor kan de ikke sette opp et eget valg for å annonsere supertirsdager via e-post til kundene sine?

     

    Jeg vil ikke ha ukenstilbud mailer, jeg vil ha supertirsdag mailer. Jeg er online på e-post hele dagen på jobb, men sjelden har jeg tid til å se på hw.no og webbutikker.

     

     

    EDIT:

    Hadde jeg vist om supertirsdagen hadde jeg bla. slått til på PS3 tilbudet til 3450,- samt noen andre ting og havnet opp mot 4-7000,- som nevnt. Nå blir det til at elkjøp ved jobben får pengene for PS3 siden de har den til 3395,- inkl. et spill.

     

    De andre varene jeg hadde hoppet på settes på ventelista igjen :)

     

    Jeg vet hva jeg vil ha og jeg er en impulskjøper når jeg ser en god pris på det.

    hehe, nedtur da....

    Gleda meg til super tirsdag jeg å, men ble ingenting på meg...vurderte lenge mist 1 kiloawtt PSU'en, men droppa det...

  7. Klart vi hater dem. Det er ikke noe mer jeg hater enn Liverpool og spesielt deres supportere.

    Hehe...selvsagt gjør vi det, de er en svært rivaliserende klubb, hva annet skulle vi gjort? Elsket dem?

     

    Klart vi hater dem. Det er ikke noe mer jeg hater enn Liverpool og spesielt deres supportere.

    ok, da.

    bra... :thumbup:

  8. hehe...synes det hele tia har vært Cantus, eller hva du nå heter, og Akando..hehe.som prater her fortia.... :p

     

    Hvis du hadde giddet( :p ) å kikke på hva jeg het så hadde du funnet ut at det var "Centuss". Hvis du kikker på 2 sider tilbake ser du at det ikke bare jeg som har hjulpet Akando :), og hvis du kikker enda lengere tilbake ser du andre som har hjulpet meg ;).

     

    For å ikke gå helt OT:

     

    Hvilken CPU-kjøler og hastigheter kjører du på nå Akando?

    Hehe, er ikke negativt ment det jeg sa, snarer positivt. Hw er for hjelp...

  9. Haha, dere er faen ikke sanne. I flere år har dere påstått at dere er ute av form, underpresterer osv. Tenk dere om en gang til, så vil dere finne ut at det faktisk ikke er slik dere tror, dere er faktisk ikke så gode. :)

    hehehe.....virker som det er en fjortis som sier'e, med en virkelig er i stemme skifte: "Ja, seriøst da gutta, vi har underprestert i et par år nå, vi kommer snart..."...haahah

    Sånn har de holdt på i flere år. De er verdens beste, har verdens beste i hver posisjon, har verdens beste supportere og stemning. De skal alltid vinne "neste år". At de faen ikke lærer. Ikke rart vi hater dem. :)

    Hehe, og vær gang disser vi dem, noe de ikke forstår...

    selv om de begynner å bli farlige med torres...

  10. Takker for begge svar.

     

    Har allerede kikket litt på E8400 ser ut til at det er et bra valg for meg som stort sett bare belaster CPUen med spillinga, pr idag går det stort sett i BF2, men blir vel litt COD4 på meg også snart...

     

    Hvis jeg velger et X38 hovedkort så har jeg vel muligheten til å bruke crossfire om behovet skulle melde seg senere, stemmer ikke det?

    joda, men det har du også ved P35...

    :thumbup:

    Best på OC er nok P35 kortet med Foxcann, utrolig bra.

    Foxcann sitt x38, har du mulighet til å oppgradere til DDR3 når det kommer på et respektabelt pris nivå!... :thumbup:

  11. Haha, dere er faen ikke sanne. I flere år har dere påstått at dere er ute av form, underpresterer osv. Tenk dere om en gang til, så vil dere finne ut at det faktisk ikke er slik dere tror, dere er faktisk ikke så gode. :)

    hehehe.....virker som det er en fjortis som sier'e, med en virkelig er i stemme skifte: "Ja, seriøst da gutta, vi har underprestert i et par år nå, vi kommer snart..."...haahah

  12. beste eksempel: RBK!

    Knuste Valencia i to kamper og var uheldige som ikke gikk videre. Men skal Rbk ha sjangs mot Valencia/Chel$ki eller for den saks skyld Schalke 04?

    I CL trenger du prestere middels i et gruppespill også vinne fem(?) kamper (x2 leg), mens du ser hvordan det går med pool i serien hvor du må prestere over lang tid.

    mhm.....

  13. Minnebrikker: http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...aspx?plid=97587 MYE bedre enn de han over anbefalte... :thumbup:

     

    CPU: E8400, er et meget klokt valg, utrolig CPU.

    PSU: Mist 500 eller 600 watt er å anbefale.

    Kabinett, kommer litt an på pris, men et Antec P182 eller Nine Hundred er meget gode kabbiser....spesielt P182.... :thumbup:

    Hovedkort: Tja, det P35 kortet (Han over anbefalte), er et svært godt alternativ hvis du skal overklokke, meget meget godt....Et godt valg er også Foxcann sitt x38 chipsett...støtter både DDR2 og DDR3 (Men ikke sammen på en gang :whistle: )....

    http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...aspx?plid=91671

    HD: Samsung SpinPoint 500 Gb, NCQ støtte og 16 mb Cache..

  14. Er ikke helt enig.

    CL handler også veldig mye om flax, hvilken motstander dere møter osv (dere har ikke hatt flax hittil, ikke det jeg mener), men at det dessverre går utover hvem som faktisk har vært best.

    Synes CL burde inneholdt flere kamper, litt som før. Da vi hadde to gruppespill, ikke det at jeg synes gruppespillet var så hinsides bra system, men det ble flere kamper, og lettere å nå for lag som er gode i enkelt kamper.

    For CL går veldig mye på enkelt kamper, og ikke jevnheten...

     

    BTW: Mente bare systemet, ikke hvordan Liverpool har gjort det...det velger jeg å holde for meg selv.

     

    PS: :!:

×
×
  • Opprett ny...