Gå til innhold

Huffern

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Huffern

  1. Jeg liker ikke måten 3d presses på oss fra alle kanter. Greit at det er heftig, Men det er jo ingen tvil om at det er i tv gigantenes interesse at vi suges mer å mer inn i en teknologi som egentlig er litt smør på flesk. Det er en grunn til at nærmest alt av filmer på kino for tiden sendes i 3d samtidig som 3d teknologi begynner å ta form i vanlige tver.

    Penger penger penger. Vi er noen forp***e småfugler som gaper hver gang stor kråka kommer med noe nytt.

     

    Boikott hele skiten og bli rastafarianer istedet.

  2. The Qemists, Noisia, Future Prophecies, Kryptic Minds & Leon Switch osv. :)

    :thumbup:

     

    Mye diverse bra her:

     

    Logistics: nyeste plata Crash bang wallop er sinnsyk! bynn der!

    Netsky !! HOT !!

    Camo & crooked !! Hot!!

    London elektricity: meste er chill, men fantastisk bra!

    Dj hype!

    Cyantific!

    Andy C !

    Danny byrd!

    Black sun empire!, som nevnt tidligere i tråden.

    tony anthem! tidligere future prophecies!

    high contrast: også chill!

    Emalkay!

    original sin!

  3. Dere som digger pendulum!

     

    Jeg likte Hold your color svært godt, in silico og nyplata har skuffa svært. Hitsa som går på radioen for tia går jo ikke ann å danse skikkeli til engang :thumbdown: (Watercolour bla)

     

    Dem leverer til massene på lik linje med the prodigy, det skal dem ha, dem er flinke!. Men serjøst det finnes da så mye bedre musikk innen drum n bass enn pendulum! Våkn opp!

     

    Jeg blir garantert upopulær nå :tease:

  4. Alex Rosèn var konfransier på NM i en fyllekjøringskampanje jeg var på idag. Veldig karismatisk og utadvendt person. :p

     

    Haha, det gjør han bare i et forsøk av å bedre sitt smått frynsete rykte :whistle:

     

    Han var mellom innslag under afterpartyet ved sommertreffet mo i rana.. Det var tragisk, han prøvde seg på noen fryktelig dårlige vitser som omhandla russere og vodka drikking, Ble noe buing! :!:

  5. må si jeg liker denne jeg, Fairtrade honey ale:

    4241825968_46910d184b.jpg

     

    Selfølgelig også innis & gunn som jeg regner med er nevnt 10000 ganger før meg!

    Innis & gunn limited edition var en skatt for seg selv! Rum cask ftw! :thumbup: noe av det beste jeg har smakt av øl!, synd den ikke eksisterer mer.

     

    Brew dog har endel meget god pils!

    Nøgne ø må jo også sies å være en grei sak!

  6. noen som har lagt merke til at fryktelig mye d'n'b er fjernet fra spotify?

    jeg hadde ei spilleliste med 68 sanger, nå er bare 1 available. omfg!

     

    Spotify suger Desværre for oss som liker denna type musikk!

    Jeg finner bortimot ikke en eneste låt av min interesse på spotify!

     

    Danny byrd, London elektricity, Noisia & emalkay Ftw Btw!.. Dem har servert det villeste av live performance jeg har vært med på noensinne :thumbup:

     

    Emalkay - Mecha

     

    Noisia - Branstitch

     

    Danny byrd - Red mist

  7. Ardbeg Islay Single malt scotch whisky kan anbefalles på det varmeste, Utrolig god og røket whisky.

     

    Det samme gjelder Wild turkey (Amerikansk Borboun). Det er uten tvil den beste amerikanske whiskey'n jeg har prøvd noen gang.

     

    Jeg forteller bestandig folk som er skeptisk til amerikansk whiskey at dem må glemme jack daniels!. Wild turkey er i en klasse milevis over, At den er Lagret i 8 år hjalp nok endel på ;)

  8. Skulle likt å vite hvilke musikk sjangre wimp og spotify er best på. Gjerne sett en sammenligning. Jeg for min del hører mye på musikk innenfor drum n bass... her har spotify ingen utvalg bortimot. temmelig bortkastet å begynne å betale for en tjeneste om man ikke finner musikken man vil ha.

     

    Cder,vinyl og enkelte nedlastingstjenester er fortsatt beste alternativ for min del.

  9. Jeg installerte med oppstarts cd og valgte alternativet å installere sammen med windows vista. så linux ordnet alt selv. jeg valgte selv ikke noen partisjon.

     

    Men nå har jeg valgt å installere linux mint på hele harddisken og totalt forlatt windows vista..og det gjorde godt :p for nå funker alt som det skal :)

     

     

    Så da er det bare lære å bruke dette nye operativsystemet. Positivt overasket over endel ting. Tror ikke jeg blir å angre overgangen :)

     

    Takker foresten for all hjelp :)

  10. Veit ikj om eg forstår deg rikti, men du skal jo ikkje kunne lagre på swappartisjonen. Det er jo den som blir brukt som xtra minne ++ av linux

     

    Okey, jeg forstår. Men problemet mitt har vært at etter jeg installerte linux, fikk jeg beskjed med en gang at disken er full. Når jeg hadde hvertfall 3 andre partisjoner enn swap partisjonen som inneholdt godt over 150 GB. Så plass på disken var det. Så derfor regnet jeg med at linux prøvde å lagre data på swap partisjonen uten å få det til. Jeg er helt nybegynner så jeg forstår selv ikke alt dette helt enda :p. muligens tilgangen som var problemet, Mint ba om passordet mitt hver gang jeg skulle åpne en partisjonene fra "min datamaskin" eller hva det heter i linux :)

  11. Har installert linux mint side om side ved windows vista, der mint installerte seg på en swap partisjon. Dette gjorde at jeg ikke fikk lagret noe data, pga at swap partisjonen sletter all inkommende data hvis jeg har forstått rett. i tillegg til at partisjonen som var på 2,2 gb, så ut til å fylles mer og mer. Noe som er rart siden jeg ikke fikk installert noen ting.

    Til slutt etter en restart kom det opp en feilmelding om at det ikke fantes mer diskplass og det ble svart skjerm.

     

    Jeg tenker på å installere mint på hele harddisken, og fjerne vista..Men vil da hele harddisken bli swap?...eller lager mint en egen swap fil? eller partisjon?..og vil jeg greie og lagre noe data etter installasjonen av mint?.

     

    på forhånd takk for svar fra en nybegynner på linux :)

×
×
  • Opprett ny...