Gå til innhold

torepia

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av torepia

  1.  

     

    Hvem kan ha motiv for å gjøre noe sånt? Dette er neppe noen tenåringer som bare vil ha gøy. Hvis de er i stand til å sende et DDoS-angrep, så er de istand til å vite at det er enkelt å spore hvor angrepet kommer ifra og at det blir å få alvorlige følger. Kommer angrepet utenlands fra så blir det kanskje litt annerledes.

    Angrepet kommer fra "botnet", dvs uskyldige datamaskiner som din og min som kanskje en gang trykte på en link på facebook/mail som gjør at du går inn og uheldigvis laster ned noe ondskapsfull programvare.

     

    Da må man nesten fange opp kallet fra "master" til "nodene" om man skal fange opp riktig person(er).

    For de som er interessert i hva "botnet" er, og har lyst til å leke litt med det så kan jeg anbefale ZeuS bot, man finner u-infisert binaries og kildekode her: https://github.com/Visgean/Zeus

     

    Dette er en eldre versjon av ZeuS, som fungerer på Windows maskiner opp til Win7. Dette er gøy å sette opp i en virtuell lab, for å se hvordan RAT's/botnets fungerer.

     

    WARNING: ZeuS bot er laget for å stjele kredittkort og annen sensitiv informasjon, så det er lett å gjøre seg selv til kriminell hvis man ikke passer på hvor man sprer trojaneren sin! Du kan evt. velge å ikke inkludere "web-inject" forms når du kompilerer filen, da stjeler du ikke informasjon automatisk hvis filen skulle komme på avveie :)

     

    Pro tip: Trenger du en VPS tilbyder som godtar anonym registrering og anonym betaling? Kan da anbefale www.vpsbg.eu

     

    Have fun! :D

    • Liker 2
  2.  

     

    Man kan byttehandle med det meste. Så lenge folk vil ha det, så er det gangbart.

    Men hvorfor bruke et betalingsmiddel som er såpass usikkert, vanskelig og innviklet? Leser at folk handler "trivielle" tingen som datautstyr etc. og betaler med Bitcoin de har skaffet seg. Hvorfor "leke agent 007" med oppbrettet frakkekrave, solbriller og skyggelue, når man enkelt kan betale slikt med Paypal?

     

    Sett fra den uinnvidde mannen i gata's sitt synspunkt :)

    Du har helt rett, slik det er nå er det alt for komplisert for mannen i gata, men bitcoins er jo kun en valuta/"pengeflyttings-system". En av de største fordelene med bitcoins er at avgiftene for å flytte penger er lav, noe som vil gjøre det populært i marked der det flyttes store summer. Industrien rundt det har ikke tatt av enda, men det er i ferd med å skje. Bare vent og se, du vil bli overrasket over hvor stor industrien rundt dette kommer til å bli!

  3. Kortene jeg bruker er av typen: Sapphire 7950, med Vapor X kjøler! :)

     

    Blir nok så jeg rydder opp i kabelrotet nå som sommeren er her, prøver å holde kortene så kjølig som mulig!

    Akkurat nå ligger temperaturen på 59-74C, ved 100% load, dette er en uvanlig høy temp da de pleier å ligge på rundt 52-65, men det er vel pga. av at sommeren har ankommet Trondheim! :)

     

    Når det gjelder støv har jeg ikke hatt noe problemer med det hittil, jeg lurer på om den høye luftgjennomstrømningen hindrer støv i å feste seg på noen av komponentene?

  4. Litecoin, så du miner coins med den? Hvor mye miner du egentlig, og er det mer enn du bruker i strøm? Stilig konsept men for en innihelvettes jetmotor! :D

     

    Jeg miner litecoins ja!

     

    De 7 x 7950 kortene yter i snitt 4400 Kh/s, også har jeg 1 x 7950 @ 650 Kh/s i min stasjonære PC som også miner 24/7, ca 5000 Kh/s totalt. Ved dagens difficulty (jo flere som miner, jo høyere blir vanskelighetsgraden) produserer jeg ca 8.4 LTC per dag, som akkurat nå er verdt ca. 24$ som igjen er ca. 140 NOK.

     

    Jeg samler på coinsa, og har som mål å ihvertfall vente 1 år før jeg selger de. Små-spekulerer i en verdiøkning!

     

    Du kan følge med på kursen her: https://btc-e.com/exchange/ltc_usd

    Du kan regne ut hvor mye man produserer her: http://ltc.kattare.com/calc.php

×
×
  • Opprett ny...