Gå til innhold

Ogrim

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ogrim

  1. Jeg har tro på at dette blir morro, på tross av at Telltale produserer det. Jeg har de fleste titlene fra Telltale, og liker dem godt nok. Problemet deres er at grafikkmotoren deres bare ser marginalt bedre ut enn Playstation 2, i tillegg til at karakterene har et lite fint Telltale-preg over seg.

     

    Psychonauts fra 2005 ser bedre ut enn alt Telltale har gitt ut i nyere tid. Jeg synes Monkey Island-serien fortjener bedre enn 5 episoder på en slapp grafikkmotor fra folk som ikke skaper serier selv. Alt de produserer er på lisens.

  2. Har nok ikke samme forholdet til lastesekvenser som forfatteren av artikkelen, men husker at jeg syntes disse var mer spennede i gamle dager. Jeg likte godt å få se bilder av det aktuelle kartet eller banen, og få se flott konseptkunst. Vokste opp med Sega-spill på cartridger, uten mye lastetid, og gikk derifra til PC. Jevnt over synes jeg lastesekvensene er alt for uinspirerte, og burde fylles med nyttig informasjon.

  3. Mitt problem med Vista har vert at maskinvaren ikke var kraftig nok, selv om det kom installert på laptopen. Har derfor et veldig dårlig inntrykk av Vista, som jeg føler er bloated til det hinsidige. Min stasjonære er enda svakere enn laptopen, så der tør jeg ikke prøva Vista en gang. Maskinene fungerer jo fint til alt jeg utsetter dem for, så hvorfor oppgradere kun for operativsystemet?

  4. Ettersom MySpace har redesignet, og jeg ikke forstår hvordan man kan laste ned sanger derfra (selv om man tillater nedlastinger) har jeg valgt å legge EPen ut på forsjellige fildelingsnettverk.

     

    Kos dere, og del videre.

     

    Direkte fra habakukk.ogrim.net

    BitTorrent på Piratebay

    BitTorrent på Mininova

    NZB på Usenet

     

    PS. til mod, jeg er kopirettighetinnhaveren, så vennligst ikke slett lenkene :)

  5. Vell, da Sonic aldri har fungert i 3d kan man jo lure på om han fungerer der i det hele tatt. For meg handler Sonic om å løpe ukristelig fort fra venstre til høyre, mens man dreper fiender og tar ringer på vegen. I 3d blir dette langt vanskeligere, da man må forholde seg til rom på en helt annen måte. Husker at jeg slet med å få med meg nok ringer i Sonic Adventures pga. jeg måtte sikte så voldsomt for å treffe. I 2d utgaver av Sonic kan man konsentrere seg om å løpe rett på ringene, ikke sikte iherdig og miste hele opplevelsen.

×
×
  • Opprett ny...