Gå til innhold

oslogutt2

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oslogutt2

  1. Er det noe spesielt du trenger å ta bilde av som krever systemkamera (i.e. kamera med utskiftbar optikk)?

     

    Et avansert kompaktkamera med stor sensor gjør en vel så god jobb som et rimeligere systemkamera med standard kitobjektiv, og går i lomma på en typisk arbeidsjakke uten problemer.

     

    Har lyst til å ta opp foto igjen som hobby så derfor har jeg lyst på et systemkamera så jeg kan bruke et både i jobben og privat.

     

    Tenker å ta bilder av mennesker, natur og bygninger i tillegg til jobber jeg gjør.

  2. Nå nevner du ikke noe om prisklasse her, men Canon EOS77D er vel noe som kan være utmerket...

     

    Det tåler uvær og regn (så perfekt for en gartner selv i dårlig vær).. Jeg vil kalle det litt semiproffesjonelt kamerahus..  Det har ikke mulighet for video i 4K og det er litt lite instillinger for å ta opp video..

     

    Kamerahuset ligger på litt under 9000,- kroner, så må du vel gjøre innkjøp på et godt kvalitetsobjektiv i tilleg.. :) Er vel trolig must med ett macroobjektiv i tillegg.. https://prisguiden.no/produkt/canon-ef-100mm-f-2-8-macro-usm-2868 <-- Denne skal være meget god..

     

    Tusen takk. Tenkte rundt 5000-6000 hvis det går an å få tak i noe som funker til den prisen.

  3. Når jeg skal finne en spesifikk mail som jeg har sendt er det veldig vanskelig fordi i lista står det kun avsender, og det er jo alltid meg. Noen som vet om det er noe å gjøre med instillinger sånn at jeg kan heller se på hvem jeg har sendt mail til?

×
×
  • Opprett ny...