Gå til innhold

smekk

Medlemmer
  • Innlegg

    137
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av smekk

  1. Gøy å få vite at noen av gamle gutta fortsatt spiller. Selv gav jeg opp for leeeenge siden. Begynte å spille før folk fant ut at det gikk an å lage scripts å keybinde og likte helst å spille uten. Ble fort utklasset pga det selv om jeg var dugelig god. Jeg var med en gjeng som het new World order [nWo] . Skal prøve å følge med om noen klarer å gjøre noe bra med spillet nå etter at kildekoden er tilgjengelig.

     

    Hva kalte du deg i nWo? De folka i den klanen var rimelig gode.

    DBS (Double Backslash) script har helt ødelagt spillet. De som bruker det, ser på seg selv som "pro" og kaller ofte folk for "noobs" når i virkeligheten er det omvendt når de selv ikke klarer å mestre DBS teknikken. Er helt latterlig.

     

    Det er en fyr som har laget en mod som gjør at scripts ikke er mulig på en server.. men jeg har på følelsen at de klarer å finne en vei utenom. Tragisk at noen folk gidder å ødelegge spillopplevelsen for andre.

     

    Men ja.. skal bli spennende å se om det skjer noe fremover.

  2. Noe veldig kjent med musikken fra 13:50 - 14:05Noen som vet hvilken spill det er fra?
    Du min venn er noe som kalles ekte Playstation fan for dette var en tech demo fra demoen som kom med PS1, her har du Tech demoen,legger med en annen tech demo fordi musikken var rolig og digg der, kanskje du husker den oghttp://www.youtube.com/watch?v=WfOYoY41YCQ

     

    Tusen takk :) Ja dette bringer tilbake gode minner. Husker det veldig godt.

    Demo1 folkens:

     

    • Liker 1
  3. Tror ikke de spiller MMO til å begynne med :p

    Men tror nok TSW vil slite enormt når det lanserer, det er så mye rart med spillet og kvaliteten er skikkelig lav.

    Tror det blir et MMO med en liten spesiell gruppe spillere. Føler dem gjorde mye riktig med Age of Conan men har ikke tatt med seg mye av kvaliteten derfra. Jeg husker på lanseringen av Conan at masse barer hadde lanseringsparty norge rundt og når folk demonstrerte spillet på skjermen så gikk folk bananas og kjøpte spillet. Det så utrolig bra ut og det var det.

    Men dette selger ikke når man ser på spillet, det ser ikke i nærheten av så bra ut som Conan.

    Hvor mye har du testet spillet egentlig? TSW er så mye bedre enn AoC at det faktiskt er skremmende at noen kan ungå og se det. Vil gå så langt og si at AoC er latterlig dårlig sammenlignet med TSW. Absolutt alt er bedre i TSW. En av grunnene til at jeg var skeptisk til TSW var at det var Funcom som har lagd spillet, pga av AoC. Men alt skepsisen har forsvunnet etter at spillet er testet.

     

    Hver sin smak sier no jeg.. AoC etter min mening er ett av de beste MMO spillene jeg har spilt. Grafikken og gameplayet var noe vi ikke hadde sett før i et MMO og jeg elsket det.

     

    TSW er også et bra spill, med bedre historie/quests og den gode settingen. Men er ikke noe fan av kampsystemet.

  4. Jeg spiller beta nå, og dette ser bra ut :) Liker spillet jo mer jeg spiller, og det blir nok full pakke på meg ved release.

     

    Det er begrenset hva folk i betaen har lov til å si, men tror de fleste kommer til å synes dette spillet er interessant på et eller flere områder.

     

    Av de som sier de er med i beta så bryter du med NDA.. HYSSSSSSSH!

    Les den neste gang så du vet hva det går ut på.

×
×
  • Opprett ny...